Minnie 23. januar 2010 Prijavi Deli 23. januar 2010 Kazu, da pri povecanom konzumiranju alkoholnih pica dolazi do gubitka seksualnih poriva, a ja pijem i jebe mi se. Moguće da ne piješ dovoljno. Ah, sad ovakve pjesme gledam u potpuno novome svjetlu: http://www.lyricstime.com/gazde-ja-pijem-d...vim-lyrics.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. januar 2010 Prijavi Deli 23. januar 2010 če bi vsak v popolnosti za tem stal kar si misli in napiše...bi umetnost diplomacije bila čisto nepotrebna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. januar 2010 Prijavi Deli 23. januar 2010 hi ,hi to govoriš zase ...ker ti si tukaj največji diplomat ..oziroma najbolj govoriš po ovinkih... skozi ovinke...še to bi se mi manjkalo...da bi za druge govoril...še po svoji široki poti...preveč ovinkarim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2010 Prijavi Deli 23. januar 2010 No to lihk niso kemikalije...si videla kakšne so sestavine?Zame slabo, zate pa odlično zamaskirana sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.