Guest sstane 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Če vam zdravila ne pomagajo, je to samo znak, da vam manjka še nekaj. Drži ali ne drži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 se strinjam z Mystico... sstane mal preveč že posiljuješ ljudi s to soljo... :xx!: je bla omenjena že v veliko diskusijah... jao, jao Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 haha! neutrudni stanislavcek! a cmo se mal kregat pa bunit pa temo zaklent na konc, skenslat, zdilitat? recimo da recem, ne rabim, in pol besni odzivi, da kaj si pa mislim, pa diplomatski, da ni vse za vse, da ni vsak pac tko, pa taksno.. to je tud ze blo, kylie! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 se strinjam z Mystico... sstane mal preveč že posiljuješ ljudi s to soljo... :xx!: je bla omenjena že v veliko diskusijah...jao, jao Kje ti vidiš sol v moji trditvi Tebi mogoče manjka sex, Mystici čokolada, komu diamanti ...Vsak naj pove sam, zakaj mu zdravila ne pomagajo, to je smisel te teme, ne pa sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 mysti, kaj pa če bi probala še z kristali....če vzameš vse skupi..čaje, kristale, sol pa še kako drugo alternativno zadevo...ni hudič, da nebi blo zbolšanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ne mors vsega naenkrat zgoltat, preshaltat, si ze ogromn nardila, tako se govori in dela! (*sam mas se te svoje *zadrzhke* - preprosto ne zaupas dovolj, SAMO to je, sem 100% xyesx ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Če vam zdravila ne pomagajo, je to samo znak, da vam manjka še nekaj.Ja, zadovoljstvo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 najtežji del je toleni, v bistvu je najlazji, ker vse to ze mas, ti ni treba nikamor tekat pa vse to. pa se: uporabi inteligenco: a si tle? a si ze kdaj kje ravnala? a se je kje ze kdaj kaj obneslo in kako? in kako se je *ono drugo*? Pismu, folk ne zna uporabit mozgan, kljub temu, da ravno mozgane prevec pri teh procesih uporabljajo! a ni pravzaprav paradox! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Zakaj mi sol ne pomaga?Škoda, da si nisi ravno sedaj ogledala ponovitve oddaje na PIKI, bi slišala, kaj so govorili gledalci, morda bi ti kaj koristilo. Ampak, zakaj tebi zdravila ne pomagajo, boš morala pa kar sama ugotoviti, sol pa ni zdravilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ja, zadovoljstvo. To je pa sploh osnova, da človek ni jezen na samega sebe Nimam TV PIka. Seveda jo imaš, sem ti dal link pod oglase mms://wmedia.siol.net/tvpika/live Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Pismu, folk ne zna uporabit mozgan, kljub temu, da ravno mozgane prevec pri teh procesih uporabljajo! a ni pravzaprav paradox! Če bi jaz pred petimi leti uporabil možgane, bi bil danes v riti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 sstane, zakaj pa ? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Tebi mogoče manjka sex, Mystici čokolada, komu diamanti ...meni manjka denar za računalnik. tuki mi sol nič ne pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 meni manjka denar za računalnik. tuki mi sol nič ne pomaga. Nič, samo soldi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 sstane, zakaj pa ?Ker v drugem polčasu ni več časa za eksperimente, moraš začeti igrati na zmago delo Večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 aja, preko neta ... morda drugič Kaj praviš na to debato http://www.salesalute.com/forum/forum_show...4&GroupId=1 Zdravila Avtor: Doktor Datum: 14.10.2006 13:04:32 Če vam zdravila ne pomagajo, je to samo znak, da vam manjka še nekaj. Kako naj zdravniki in zdravilci razumejo to trditev? lp Odgovori na to sporočilo | Zapri niti | Seznam sporočil | Seznam vseh forumov Zdravila Avtor: stane Datum: 15.10.2006 14:42:24 Doktor, tako, kot piše. Če zdravila, farmacevtska ali pa naravna, bolniku bolezni ne odpravijo, pomeni to lahko samo nekaj, da njegovemu organizmu nekaj manjka, ne zdravilom. Kajti zdravilo se lahko imenuje samo takšna substanca, ki je klinično testirana in potrjena na statistično zadostnem številu bolnikov, kar pomeni, da zdravilo res učinkuje.Torej, če pri konkretnem bolniku zdravila ne delujejo, pomeni, da mu manjka nekaj, kar ni zdravilo, ampak sestavni del tega, kar vsakodnevno človeku omogoča življenje.Materialno pa so to hrana, zrak in voda. Če bi bil vzrok v vodi in zraku, bi na istem teritoriju bili bolni vsi, ker dihajo isti zrak in pijejo enako vodo, kar pa, razen pri katastrofah, ne drži.Torej nam ostane edino hrana in pri bolniku, ki mu zdravila ne pomagajo, pomeni to samo to, da v njegovi hrani nekaj manjka.In vsak zdravnik, ali zdravilec, bi se moral tega dejstva zavedati in če ugotovi, da njegova metoda bolniku ne pomaga, bi moral takoj pomisliti, da temu bolniku manjka še nekaj poleg njegovih zdravil.Seveda je pa še pametneje, če na to pomisli kar vsak bolnik in ukrepa sam, kajti zdravniki in zdravilci mu tako ali tako ne bodo pripravljali hrane.Bi bilo tudi predrago, kuharice so cenejše;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIRYAM 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 .. ko sem se zdravila v psihiatrični bolnišnici sem ugotovila, da tam z zdravili filajo ljudi, ki imajo čustvene težave... pomanjkanje ljubezni, samospoštovanja, razumevanja... tu ne pomaga nobena kemija, nobena zdrava hrana... tu pomaga PRISTEN, ISKREN ČLOVEŠKI ODNOS!!Koliko "bolezni" je zaradi tega? Mi lahko kdo pojasni to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 tu ne pomaga nobena kemija, nobena zdrava hrana... tu pomaga PRISTEN, ISKREN ČLOVEŠKI ODNOS!!Koliko "bolezni" je zaradi tega? Mi lahko kdo pojasni to?Se strinjam, razen s tem, da ni pametno, da se tudi ti bolniki ne bi prehranjevali zdravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 stane, meni je čisto jasno, da je pri bolezni nekaj narobe s telesom, o organizmom, imusnkim sistemom ... to je treba spravit v tirnice, kar pa z zdravili skorajda ni mogoče, ker samo potlačijo zadeve, ne pa izkoreninijoteorijo vem, stane, pri praksi se mi ustaviOsnovna teorija življenja velja za vsa živa bitja, dinamično ravnotežje med Soncem in Zemljo v fizičnem telesu. Rastline in živali se ravnajo izključno po instinktu, človek pa tudi na osnovi logičnega sklepanja na osnovi lastnih izkušen in na osnovi razumevanja izkušenj drugih.V čem je torej problem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Zdravila odpravljajo posledice ne pa tudi vzroke, kdo je že to rekel?Jaz ne, ker to ni v celoti res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Odvisno, kako zdravilo sploh definiraš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIRYAM 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 eno delegatsko vprašanje: KJE V SLOVENIJI JE ŠE MOŽNO ŽIVET V SOŽITJU Z NARAVO IN SVOJO INTUICIJO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 eno delegatsko vprašanje: KJE V SLOVENIJI JE ŠE MOŽNO ŽIVET V SOŽITJU Z NARAVO IN SVOJO INTUICIJO?Povsod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 eno delegatsko vprašanje: KJE V SLOVENIJI JE ŠE MOŽNO ŽIVET V SOŽITJU Z NARAVO IN SVOJO INTUICIJO? V solinah, kajne Stane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.