Skoči na vsebino

Zdravila

Guest sstane

Recommended Posts

se strinjam z Mystico...

sstane mal preveč že posiljuješ ljudi s to soljo... :xx!:

je bla omenjena že v veliko diskusijah...

jao, jao x;)x

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Deli na socialnih omrežjih

haha! x:Dx

neutrudni stanislavcek! x:px

a cmo se mal kregat pa bunit pa temo zaklent na konc, skenslat, zdilitat? x:Dx x:px

recimo da recem, ne rabim, in pol besni odzivi, da kaj si pa mislim, pa diplomatski, da ni vse za vse, da ni vsak pac tko, pa taksno.. xcivx xsingx x;)x

to je tud ze blo, kylie! x;)x xDDx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
se strinjam z Mystico...

sstane mal preveč že posiljuješ ljudi s to soljo... :xx!:

je bla omenjena že v veliko diskusijah...

jao, jao x;)x

Kje ti vidiš sol v moji trditvi :eek:

Tebi mogoče manjka sex, Mystici čokolada, komu diamanti ...

Vsak naj pove sam, zakaj mu zdravila ne pomagajo, to je smisel te teme, ne pa sol :o|o:

mysti, kaj pa če bi probala še z kristali....če vzameš vse skupi..čaje, kristale, sol pa še kako drugo alternativno zadevo...ni hudič, da nebi blo zbolšanje xsrcx x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ne mors vsega naenkrat zgoltat, preshaltat, si ze ogromn nardila, tako se govori in dela! xokx

(*sam mas se te svoje *zadrzhke* :o|o: - preprosto ne zaupas dovolj, SAMO to je, sem 100% xyesx xyesx xcivx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o:

najtežji del je tole

ni, v bistvu je najlazji, ker vse to ze mas, ti ni treba nikamor tekat pa vse to. x;)x xyesx :palec:

pa se: uporabi inteligenco: a si tle? x?x

a si ze kdaj kje ravnala? a se je kje ze kdaj kaj obneslo in kako? in kako se je *ono drugo*?

Pismu, folk ne zna uporabit mozgan, kljub temu, da ravno mozgane prevec pri teh procesih uporabljajo! xrolleyesx

a ni pravzaprav paradox! xDDx

Picasso

Guest sstane
Zakaj mi sol ne pomaga?

Škoda, da si nisi ravno sedaj ogledala ponovitve oddaje na PIKI, bi slišala, kaj so govorili gledalci, morda bi ti kaj koristilo. Ampak, zakaj tebi zdravila ne pomagajo, boš morala pa kar sama ugotoviti, sol pa ni zdravilo x;)x

Guest sstane
Ja, zadovoljstvo. :vio:

To je pa sploh osnova, da človek ni jezen na samega sebe :palec:

Nimam TV PIka. x;)x

Seveda jo imaš, sem ti dal link pod oglase x;)x

mms://wmedia.siol.net/tvpika/live

Guest sstane
Pismu, folk ne zna uporabit mozgan, kljub temu, da ravno mozgane prevec pri teh procesih uporabljajo! xrolleyesx

a ni pravzaprav paradox! xDDx

Če bi jaz pred petimi leti uporabil možgane, bi bil danes v riti :palec: x:Dx

Guest mačona
Tebi mogoče manjka sex, Mystici čokolada, komu diamanti ...

meni manjka denar za računalnik. tuki mi sol nič ne pomaga. x:Dx

Guest sstane
aja, preko neta ... x:Dx

morda drugič x;)x

Kaj praviš na to debato :8):

http://www.salesalute.com/forum/forum_show...4&GroupId=1

Zdravila

Avtor: Doktor

Datum: 14.10.2006 13:04:32

Če vam zdravila ne pomagajo, je to samo znak, da vam manjka še nekaj.

Kako naj zdravniki in zdravilci razumejo to trditev?

lp

Odgovori na to sporočilo | Zapri niti | Seznam sporočil | Seznam vseh forumov

Zdravila

Avtor: stane

Datum: 15.10.2006 14:42:24

Doktor, tako, kot piše. Če zdravila, farmacevtska ali pa naravna, bolniku bolezni ne odpravijo, pomeni to lahko samo nekaj, da njegovemu organizmu nekaj manjka, ne zdravilom. Kajti zdravilo se lahko imenuje samo takšna substanca, ki je klinično testirana in potrjena na statistično zadostnem številu bolnikov, kar pomeni, da zdravilo res učinkuje.

Torej, če pri konkretnem bolniku zdravila ne delujejo, pomeni, da mu manjka nekaj, kar ni zdravilo, ampak sestavni del tega, kar vsakodnevno človeku omogoča življenje.

Materialno pa so to hrana, zrak in voda.

Če bi bil vzrok v vodi in zraku, bi na istem teritoriju bili bolni vsi, ker dihajo isti zrak in pijejo enako vodo, kar pa, razen pri katastrofah, ne drži.

Torej nam ostane edino hrana in pri bolniku, ki mu zdravila ne pomagajo, pomeni to samo to, da v njegovi hrani nekaj manjka.

In vsak zdravnik, ali zdravilec, bi se moral tega dejstva zavedati in če ugotovi, da njegova metoda bolniku ne pomaga, bi moral takoj pomisliti, da temu bolniku manjka še nekaj poleg njegovih zdravil.

Seveda je pa še pametneje, če na to pomisli kar vsak bolnik in ukrepa sam, kajti zdravniki in zdravilci mu tako ali tako ne bodo pripravljali hrane.

Bi bilo tudi predrago, kuharice so cenejše;)

.. ko sem se zdravila v psihiatrični bolnišnici sem ugotovila, da tam z zdravili filajo ljudi, ki imajo čustvene težave... pomanjkanje ljubezni, samospoštovanja, razumevanja...

tu ne pomaga nobena kemija, nobena zdrava hrana... tu pomaga

PRISTEN, ISKREN ČLOVEŠKI ODNOS!!Koliko "bolezni" je zaradi tega? Mi lahko kdo pojasni to?

Guest sstane
tu ne pomaga nobena kemija, nobena zdrava hrana... tu pomaga

PRISTEN, ISKREN ČLOVEŠKI ODNOS!!Koliko "bolezni" je zaradi tega? Mi lahko kdo pojasni to?

Se strinjam, razen s tem, da ni pametno, da se tudi ti bolniki ne bi prehranjevali zdravo.

Guest sstane
stane, meni je čisto jasno, da je pri bolezni nekaj narobe s telesom, o organizmom, imusnkim sistemom ... to je treba spravit v tirnice, kar pa z zdravili skorajda ni mogoče, ker samo potlačijo zadeve, ne pa izkoreninijo

teorijo vem, stane, pri praksi se mi ustavi

Osnovna teorija življenja velja za vsa živa bitja, dinamično ravnotežje med Soncem in Zemljo v fizičnem telesu. Rastline in živali se ravnajo izključno po instinktu, človek pa tudi na osnovi logičnega sklepanja na osnovi lastnih izkušen in na osnovi razumevanja izkušenj drugih.

V čem je torej problem?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...