Skoči na vsebino

potrebujem nasvet!

bella20

Recommended Posts

pozdravljeni! potrebovala bi kasen dober nasvet in sicer gre za naju s fantom...skupaj sva eno leto in je vse kot je treba....sva zivela skupaj v najemniškem stanovanju pol leta...nato pa je zacel rihtat stanovanje v hisi katerega naj bi mu njegova mami prepisala nanj. skupaj sva ze delala načrte in se imela lepo...nato pa sta mu mami in fotr zatezila zarad enih stvari-kolega pa še vse zivo sta mu naprej vrga, razen mene k sm jima ful uredu in vse in sta vesela da je njun sin z mano...pa je to mojga fanta ful prizadel k si ni mislu da sta lahko lastna starsa taka do njega in se vtikata v njegove stvari...zato je iz obupa ze reku da ne bo rihtu naprej stanovanja dokler ne bo prepisa nanj. je ful na tleh in zamorjen, kar vpliva tudi name in najino zvezo. v trenutni situaciji zeli tudi to da me ne vozi k sebi domov,ne zarad mene al naju ampak zarad starsev...jst pa ful tezko zdrzim brez njega ker sva se mela skos ful lepo in fajn in ga zdej zlo pogresam... :2src:

kaj mi predlagate?da pustim da se situacija umiri? in da mu ustrezem v zeljah, kot so- da ne hodm zdj k njim in da se vidiva pač med tednom in greva kam za vikende....ker mava se pa ful rada in vse, sam zdej k ga vse to tok matra mi ne kaze tok custev in pozornosti k ponavad...

prosm pomagite k sm ze zmedena zarad vsega! :sori:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

eh bres skrbi..ti mu samo stoj ob strani...daj mu vedet, da gamaš rada takšnega kot je....pusti času čas in potem boš mogoče ti tisti most, ki bo povezal sprte strani nazaj skupaj xsrcx x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Menda se ne boš ustrašila vsake krize, saj gotovo ne bo edina. Ne se preveč bati kaj bo ampak se raje pogovarjaj z njim, mogoče ne ve dobro, kako ti je. Kakor mogoče ti ne veš čisto dobro, kako je njemu. Če ima probleme, se bo za nekaj časa nekoliko zaprl vase vendar bo minilo. Ne pa preveč silit vanj in ne misli samo nase. Treba bo pač malce počakat, da se zadeve odvijejo... x;)x

sej on zlo dobr ve da ga mam rada in vse...sam se vcasih ful zapre vase in pr seb razmisla kako pa kaj...k praw da noce se mene obremenjevat s svojimi problemi...

sej mogoce sm smotana x:)x sam se ful bojim izgube k je res ful uredu oseba pa vse....cist po pravic ljubim ga in to ve...zato sam upam da bo ta situacija cimprej mimo in da bo tko kot je blo..

ej seba ves kako je jst se kr zmer mal ustrasm ce pride do ksne krize, ker zmer na to pomislm ce bova sla zarad cesa tazga narazen... :sori:

sam ves kaj se jst najbol bojim...da bi zarad nastalih problemov končala...

zarat tega po nobeni logiki ne more zgubit čustev do tebe...

če se mata res rada, pač potrpta in probita skupi pridt čez to, pol bo pa tak bolš pa ko bota samostojna bo super ;)

no tko bo po mojem... xDDx

lepo pa da fanta razumeš da mu je težko in se tega zavedaš... kar nekatere sploh ne rezumejo vsega... en moj starejši kolega je meu težave doma tut, in ga punca sploh ni razumela in skos da zakaj je ne pusti če je ne mara več pa krneki... tko da ne tega mislt ;)

no ja, drgač pa bojo starejši ti raj kej povezal, tko da bom jst nehu pisat x:Dx

itak da ga razumem ker vem da tut men neb blo lahko ce bi moji doma tko nardil men kar so njemu....sam mori k se niso zavedal da s tako reakcijo vplivajo na njega na sebe in se na najino zvezo...pa ceprow majo mene ful radi....sam sej veste kasni so tastari kr za neki tezijo...

sm bla pa zraven ko se je vse dogajalo in je blo še men hudo kaj šele njemu

sej tko kt sm ti v kako se počutiš danes napisu - po dežju posije sonce ;)

sej se ti mogoč zdi da to prek neta vsi zamemo za tko uno v easy, pride pa gre... teb pa je težko... sam vedi da vemo da ti ni lahko, sam težko je to napisat... ;) tko da ko se bo uredilo povej, da bomo skup veseli ;)

upam da boš kmal napisala kako dobro novico :)

Guest mačona

ne moreš in niti ne smeš pričakovati, da bo vedno pozoren do tebe v enaki meri. to so njegovi blemi, s tabo nimajo veze. verjamem, da te ima rad in ti njega, zato ga probaj razumeti in ga pusti pri miru, oz. ne zahtevaj preveč od njega, dokler bo v tej fazi, ker zdaj bolj rabi energijo za razmislek, kaj bo s stanovanjem in kaj veš, v kakšnem odnosu je s tarši, lahko kaj razčiščujejo in takrat se ni dobro vmešavati.

če je ljubezen, je tudi razumevanje in podpora in človek potrpi. v nobeni vezi ni neprenehoma z rožicami postlano. krize so preizkus, kako močna je ljubezen in če se splača vztrajati še naprej. če preživita krizo, potem se bodo vezi le še okrepile.

ja, najbolje, da pustiš, da vse skupaj prespi, premisli, se odloči ...

ja sj maste ful praw...

sva ze mela tut kasno krizo pa sva se vedno skupaj...oziroma je bla pred kake pol leta podobna situacija pa sva po njej postala se bol skupaj in povezana in se bol pogovarjala o vsem....tko da si tega zelim tut po tem..

k pa bo kasna dobra novica pa vam povem x;)x

haha zame je dobr da mas take x:px

k zdej ste me kr vsi v bolso voljo spravl...

k ce ne pa sam razmislam kako pa kaj...pa kako bom zdrazala kr nanekat brez njega k sva bla prej skos skp pa da naw naredu kasne neumnosti pa take... x:Dx

sej se zavedam da prevec negativno razmisla...sam zmer prvo na najslabs pomislm...grrr

sm hotla napisat da jst prevec negativno razmislam*

Guest mačona
ja sj maste ful praw...

sva ze mela tut kasno krizo pa sva se vedno skupaj...oziroma je bla pred kake pol leta podobna situacija pa sva po njej postala se bol skupaj in povezana in se bol pogovarjala o vsem....tko da si tega zelim tut po tem..

k pa bo kasna dobra novica pa vam povem x;)x

kul. xDDx :palec: xcrossfingx

k jst take govorim in razmislam tut sam odksr sm zaljubljena v njega...ja je moja prva una res prava ljubezen..

in tut jst sm zanga pr 27ih letih prva punca ki jo je tut prpelu domov in da je resno z mano in tok čut do mene...tko mi je reku no...in po tisti podobni krizi pred pol leta mi je pol čez neki casa tut priznal da si ni mogu priznat da ma nekoga tok rad....a k je bil zmeden tiste dni je ze hotu da bi sla narazen ker kao ni isto...a postalo je pol še lepse..hehe zakon....tko more bit tut zdej x;)x

hehe pa ze tko mamo tok praznikov da smo vec doma k v soli al sluzbi xDDx

ja sej hvalabogu da obstajajo taki fantje" moj je tut tak sam vcas zaide tkole mal pa ni tisste pozornosti neki casa :inocent:

naredi ovink, pa ne spet v minus (-) rint ;)

npr. lahko nam poveš kje in kako sta se spoznala... al pa kak romantičen večer ob obali al pa kej... sam da ne boš predaleč govorila, ker vse nas pa tut ne zanima x:o)x

Guest mačona
sam res nevem ka je z mano da take pišem?! :S mogoč sm zalublen pa sploh ne vem :D

xsmx

k jst take govorim in razmislam tut sam odksr sm zaljubljena v njega...ja je moja prva una res prava ljubezen..

in tut jst sm zanga pr 27ih letih prva punca ki jo je tut prpelu domov in da je resno z mano in tok čut do mene...tko mi je reku no...in po tisti podobni krizi pred pol leta mi je pol čez neki casa tut priznal da si ni mogu priznat da ma nekoga tok rad....a k je bil zmeden tiste dni je ze hotu da bi sla narazen ker kao ni isto...a postalo je pol še lepse..hehe zakon....tko more bit tut zdej x;)x

joooj, zadrži ga. :O: ne more kar obupati, pa ti tudi ne. saj če sta se po tisti krizi pred pol leta poll o vsem, kar vaju je mučilo, pogovorila - to je glavno. in sta šla naprej in je bilo bolje. pol bo tudi zdaj tako.

evo, si že boljše volje in smeješ se. xDDx :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...