svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 upoštevaj mačonin podpis Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 jaoooo...si me pa dubu...je ful lepih stvari k so se nama zgodile tko da bi rabla ful casa za nastevat pa vse povedat...sej so ble vmes ksne brezvezne fore...sam z moje strani k sm bla vcasih mal ljubosumna...sam to smo uredil...drgac pa vse lepoooo...spoznala sva se pa tam ko sem jst prej delala in se ze prvi dan ful postekala in k zacutis neko uno kemijo ves... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 hehe, ljubezen na prvi pogled - skor?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja neki podobnga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 lepoooo... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 ahaaa..upam da bo ostalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 seveda da bo... če se svet v tolkih letih ni razletu se tut ta zvez ne bo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 to si pa zdej ful dobr povedu!glede na svoja leta ful fajn razmislas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 spljoh danes ja... preveč pišem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja smejem se res! sam upam da me naw spet pol zamoril k bom sla tle dol stran od vas pa bom spet negativno razmislala pa skrbela za vse pa kje je pa gor pa dol..ne prepusti se črnim mislim. je težko, ampak je najboljša rešitev. ali pa kot je rekel Svizec, dont vori, bi hepan. sam raje bodi samo prvi del ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ej pa res, mam idejo, spet pojt na jogo, pa fantu tut predlagi če je kaj take sorte (drgač raj ne)... da se malo odklopi od vsega tega... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 hehe ja....sj zdej ze razmislam v to smer da mislm da se bo uredil....sj je sam reku da ova kam sla pa tko...za 12.11 mava pa ze karte za gibonnijev koncert...komi čakam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 a koncert al kjega zdej? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 sam je pa bit tezko sam brez ljubljene osebe zraven pa da se mal stisnes k njemu....glede na to da sva bla prej skos skupaj... čak svizec kaj si zdej mislu?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 a kumi čakaš koncer al da si s fantom tist dan? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 komi čakam da greva skp na koncert in komi člakam da bova spet lepo skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja sej to vem lool, bljuzim že sam sebe več ne razumem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 sej se bos kmalu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ne bi reku, kar je danes z mano mislim da ne bom zastopu... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 mogoče ne boš takoj boš pa čez neki časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 nikoli ne veš... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja sej boš že vedu kdaj hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 sej mam še cajta predn umerem... bom tole v penziji premislu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 ma kje dej takrat bo prepozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja zdej se mi pa ne da Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.