bella20 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 mislm da gre ze na bols.....kokr sva se dans mal pogovarjala o vsem...je sow tut rihtat naprej v stanovanje tko da mam ze neko upanje vec da bo vse ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 upanje več, pa kake maš ti... sej se itak ve da bo vse ok pa še bolš, o kakem upanju ti bluziš... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 o lejga...ja pismo sej ves kok sm bla ucer adijo pa brez upanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 pusti ti to ma ja no, sam da si spet vesela Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 sej cist se nisem...je pa ze bolse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ja no... normalna si Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 hmmmkako zdej to misls? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 nevem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 hm vidm ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 sam da vidiš... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 sam tok da vam povem vseee se je uredil je ze ful bolsee, mi je povedu tut da me ma ful raaad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 sam tok da vam povem vseee se je uredil je ze ful bolsee, mi je povedu tut da me ma ful raaad super bella Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 sam tok da vam povem vseee se je uredil je ze ful bolsee, mi je povedu tut da me ma ful raaad Super, me veseli, nas veseli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 uu..kje pa kdai je ĐiBoni? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 24. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2006 hvalaaa12.11 je v hali tivoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 hehe ja....sj zdej ze razmislam v to smer da mislm da se bo uredil....sj je sam reku da ova kam sla pa tko...za 12.11 mava pa ze karte za gibonnijev koncert...komi čakam kdai / kje / kako / zakai? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella20 26. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2006 sej sem ti napisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 sam tok da vam povem vseee se je uredil je ze ful bolsee, mi je povedu tut da me ma ful raaad Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.