Marsa 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/42/"][b]Napoved za 42. teden[/b][/url] - [b]16. - 22. oktober 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 hvala za napoved. je kar všečna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ............... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 Hej! Ja, vsaj nou dolgcajt! hehe, aakhut, grem chekirat nove objave in aakhut nekAJ pameten v napovedi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 o napoved sem jo preletela, pa videla pomembne stvari - zobobol, vnet kakšen živec, hrbtenica, projekti, mlaj, ... rabim bolj podroben pregled Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 saj tud jaz. ne morem je prebrat, mam dost... itak sibam, pa jo pol sploh preberem Tko, drgac kot ko jo napisem. Pol bom najbrz nasla par rpecev. ene rpedvseme sem pa ze popravla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Hvala za napoved, upam, da bo ta teden bistveno boljši in bolj miren od prejšnjega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [color="#6633FF"]Action......v glavnem [/color] http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [color="#993399"]Ves teden se bomo ukvarjali (ali se bomo vsaj skušali ukvarjati) z zares pomembnimi zadevami in bomo v zvezi z nekaterimi tudi pretirano obremenjeni in zaskrbljeni; bodisi bomo imeli projekte, ki imajo ravno zdaj skrajni rok, ali pa se bomo nekako organizirali in 'sestavljali' za prihajajoče intenzivnejše obdobje in bo tako zelo pomembno, kako ravnamo sedaj v zadevah, ki so bistvene za našo prihodnost.[/color] To dejansko DRŽI Aktivnosti so se začele danes in do petka bodo v polnem teku. Vseakar bo konec tedana namenjen [color="#993399"]Prijateljska in intimna srečanja si organizirajmo konec tedna (izvzeta je nedelja), prav tako so ti dnevi ugodni za organiziranje ali obisk družabnih in drugih prireditev oz. drugih podobnih dogodkov.[/color] razen če luna v ško, ne bo stvari postavila na glavo. Bravo MArsa ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ljubezenske zadeve bodo itak stekle same od sebe in lahko si privoščimo kakšno malenkost za dušico, ob koncu tedna pa se družimo, ampak v nedeljo ne več. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 [quote name='Melodie' post='724313' date='15. Oct 2006, 17:22']Hvala za napoved, upam, da bo ta teden bistveno boljši in bolj miren od prejšnjega [/quote] O glej jo, melodie! Mah, nou ravno miren. sam boljs da je akcija kot pa tezha (bo pa slednja v zacetku tedna, cist bad pa to, sam bo kmal konc te tezhe, se bo hitrejs obrnil). Bodo tud downi, ni mozno da ne, ker bo prevec aspektov pritiskalo... sam v celoti vzeto pa bo pestro in dinamicno... tko nekak. [quote name='Trudi' post='724316' date='15. Oct 2006, 17:37'][color="#6633FF"]Action......v glavnem [/color][/quote] ja, to. tko. [quote name='AUDENTE' post='724319' date='15. Oct 2006, 17:43'][color="#993399"]Ves teden se bomo ukvarjali (ali se bomo vsaj skušali ukvarjati) z zares pomembnimi zadevami in bomo v zvezi z nekaterimi tudi pretirano obremenjeni in zaskrbljeni; bodisi bomo imeli projekte, ki imajo ravno zdaj skrajni rok, ali pa se bomo nekako organizirali in 'sestavljali' za prihajajoče intenzivnejše obdobje in bo tako zelo pomembno, kako ravnamo sedaj v zadevah, ki so bistvene za našo prihodnost.[/color] To dejansko DRŽI Aktivnosti so se začele danes in do petka bodo v polnem teku. Vseakar bo konec tedana namenjen [color="#993399"]Prijateljska in intimna srečanja si organizirajmo konec tedna (izvzeta je nedelja), prav tako so ti dnevi ugodni za organiziranje ali obisk družabnih in drugih prireditev oz. drugih podobnih dogodkov.[/color] razen če luna v ško, ne bo stvari postavila na glavo. Bravo MArsa [/quote] Fajn. ceprav teb itak tvoja pozitivna energija najboljs dela, pa ne glede na to, kje so lune pa kaksne schtraufenpachte majo. [quote name='mačona' post='724332' date='15. Oct 2006, 17:59']ljubezenske zadeve bodo itak stekle same od sebe in lahko si privoščimo kakšno malenkost za dušico, ob koncu tedna pa se družimo, ampak v nedeljo ne več. [/quote] aha... sam ne jupitrovsko se navdusit pa zapravt vsega casha za nekaj, cesar pol noumo fural oz. nam sploh ne bo gud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [quote name='Marsa' post='724367' date='15. Oct 2006, 18:57']Fajn. ceprav teb itak tvoja pozitivna energija najboljs dela, pa ne glede na to, kje so lune pa kaksne schtraufenpachte majo. aha... [/quote] To pa itak samo včasih se kaka zverina najde ki me malo v slabo voljo spravi in si mislim, vsako tele ima svoje veselje in tudi taki morajo živet Bo pa pestro...politično in prijateljsko ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 ja, bo pestro. sem sla zdaj koncno jo se Prebrat (prec ko jo napisem, je ne mroem brati s *temi ocmi* ), pa sem kar zadovoljna. seveda pa ne morem vedeti, kok je tocna. ampak bere se kar kul, jess! sem pa blazotno nalozhila. je hec; vcas mas ful za napisat, kar dodajala sem, vsakic ko sem sla v kopalnico, sem se necesa novega spomnila, da moram nujno dodat. Pol je pa ratal ene solate! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 napoved?! ...a že?! ....bemu Marsa, nak si nisem mislila, da me boš na "levi" nogi najdla (beri brez kofeta)... Thanks Grem špegat Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [color="#3366FF"]Ves teden se bomo ukvarjali (ali se bomo vsaj skušali ukvarjati) z zares pomembnimi zadevami in bomo v zvezi z nekaterimi tudi pretirano obremenjeni in zaskrbljeni; bodisi bomo imeli projekte, ki imajo ravno zdaj skrajni rok, ali pa se bomo nekako organizirali in 'sestavljali' za prihajajoče intenzivnejše obdobje in bo tako zelo pomembno, kako ravnamo sedaj v zadevah, ki so bistvene za našo prihodnost.[/color] Jp, služboslovje , sem dobila lekcijo potrpežljivosti, nič se ne bom zaganjala ko svinja v nov svinjak. Ko bo komplet vse tko kot je v moji glavi, me lahko imajo . [color="#3366FF"]Odvrzimo vse, česar ne potrebujemo več in naredimo svoje okolje čimbolj prijetno in sveže; stare in prežvečene energije zavrzimo in naredimo prostor za nove [/color] Po treh selitvah letos, nimam več nepotrebnih stvari [color="#3333FF"]Vpliv tokratnega mlaja konec tedna bo spet zelo močen, saj bo obremenjen z nekaterimi drugimi močnimi in tudi težavnimi aspekti nebesnih teles [/color] Hvala bogu ne bom v službi, ker bi znala eksplodirat [color="#3366FF"]Sonce se nahaja v znamenju Tehtnice, kar nam navadno prinaša več smisla za diplomacijo in takt, dogovori se ugodno oz. mirno odvijajo, razvijajo se pomembne strategije, sklepajo partnerstva in poroke[/color] Bom diplomatsko čakala na klic . [color="#3333FF"]Bodimo pozorni, odprimo oči, ne zaprimo si možnosti oz. ne zapravimo priložnosti (zaradi kake svoje trenutne muhe).[/color] Se trudim, vse napetosti sproščam s športom, zato bom vsak cajt rabila nove superge in gojzarje No tko, zdej smo predčasno zvedli, kaj vse nas čaka in ni izgovorov za vse dogodke tega tedna . Najbolj je pa nasankala Silki, ki mora sred noči ob napovedi pit kavo in zdaj do jutra ne bo mogla zatisnit oči . Hvala za ekspresno napoved Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2006 [quote name='Pujsa' post='724478' date='15. Oct 2006, 20:40']Najbolj je pa nasankala Silki, ki mora sred noči on napovedi pit kavo[/quote] a ne, ultra super expresna! [quote name='silki' post='724421' date='15. Oct 2006, 19:52'] napoved?![/quote] ja nc, sta se mora, nije tesko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Hmmm sem se odločila, da bo dober teden Danes sem že začela s pospravljanjem omare, včeraj sem nekaj reda poskusila naresti na splošno po stanovanju, zaželela sem si eno super power čarobno paličico, da bi zamahnila in bi se vse uredilo, odprašilo, zlikalo, opralo, posušilo, odneslo v smeti itd..... vizija za prihodnost, če kdo ne ve kaj mi za Božička podarit, evo takele čarobne paličice bi se pa res razveselila Pomembne zadeve pa itaq! Za 17. napovedujejo, da bo super dan! thx za napoved Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [color="#6633FF"]Ooooooooooooo Cosma......pa kje se ti potikač beyba [/color] http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [quote name='Marsa' post='724367' date='15. Oct 2006, 18:57']O glej jo, melodie! Mah, nou ravno miren. sam boljs da je akcija kot pa tezha (bo pa slednja v zacetku tedna, cist bad pa to, sam bo kmal konc te tezhe, se bo hitrejs obrnil). Bodo tud downi, ni mozno da ne, ker bo prevec aspektov pritiskalo... sam v celoti vzeto pa bo pestro in dinamicno... tko nekak. ja, to. tko. [/quote] Samo da teža mine, dinamiko bom že sfurala Ja ja čekiram napovedi, le oglašam se malo manj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [quote name='Trudi' post='724533' date='15. Oct 2006, 21:23'] [color="#6633FF"]Ooooooooooooo Cosma......pa kje se ti potikač beyba [/color][/quote] Pismo rosno, as se me tolk ustrašu k si me videl? ...danes sem bivakirala v Postojni.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [quote name='cosma' post='724558' date='15. Oct 2006, 21:52']Pismo rosno, as se me tolk ustrašu k si me videl? ...danes sem bivakirala v Postojni....[/quote] [color="#6633FF"]Ne tolk pogrešu [/color] http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 o madonca..... ...to bo pa pester teden....sej se že zdej ne pritožujem čez kakšen dolgčas...... ......hih, fatiranje sem pa vzela čist zares....že od petka dalje..... ..... hvala, marsa...... tako, zdej pa spat....k čez teden itak premalo...pa mi z vikendi ne uspe nič nadomestit..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 [quote name='Trudi' post='724572' date='15. Oct 2006, 22:04'][color="#6633FF"]Ne tolk pogrešu [/color][/quote] ooooooo ...pol bo pa to treba čim prej popravit Amiska, klap ti si tut en mau na spidu zadnje čase..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 menda sem kar fajn na spidu...zato grem pa zdej horizontalo občudovat....da me ne pobere še pred koncem meseca.... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 ne vem zakaj, ampak napoved se mi zdi ful obsežna, natančna. približno isto število besed za ogromno informacij . ful koristnega zame je notri. tak žoftn jezik, no. sicer se pa nasveta že držim: maska za lase, žur v soboto, nakup v sredo, samo nekaj nujnega, nič zapravljanja... ja, pa na torek ne smem pozabit. baje ga je za izkoristit. *Odvrzimo vse, česar ne potrebujemo več in naredimo svoje okolje čimbolj prijetno in sveže; stare in prežvečene energije zavrzimo in naredimo prostor za nove * tole pa prakticiram že par let. sploh nisem vedela, da imam toliko tega. hvala, hvala, hvala,....ful mi je všeč pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.