Skoči na vsebino

Napoved za 42. teden

Marsa

Recommended Posts

Hvala za napoved x:)x
Jo berem in se sredi napovedi spomnim, da imam ja v tem tednu v planu nakup čarunala..no pravzaprav sem prej že hotela kupiti Janezeka( kaj to je kje drugje x:)x ) pa so me deca preglasovali. Toliko o pravu glasa. Računalo, da rabimo bolj kot nek sesalec - no saj tole ta Janezek je - robotek tisti, ki sam sesa x:)x - bojo baje raje še stari sesalec vlačile..samo, da bomo lahko na internetu x:)x
Seksualni apetiti bojo počivali, ostalo vse tudi..tak, da kar se mene tiče napoved sigurno drži. Čakam samo, da me še deviška luna zgrabi -sicer sem že gledala po omarah, kaj se mi vsega hudiča pa nabira not..bo treba ekšn x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 57
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
:lol: :lol: :lol:

face!!! :palec:

namesto ponedeljkovo "čtivo", ....nedeljsko "čtivo" za lahko noč.....heh, človek na dobro zelo hitro preklopi, tak da ni bilo kakih težav. Kofi sedla, spala tudi xDDx
ja no, sem pa v spanju malce razglabljala,.....[color="#33CCFF"]znebite se stare krame in starih ter odvečnih energij.......[/color]hm,......česa neki bi se še lohka znebila!? :ermm:
jebela, v flatu nimam kej več,....je bila za vodnarjem totalna čistka,.....še omet sem dol spraskala,......no, frocev se tud ne gre znebit,...pa sebe tud ne,......software sem zamenjala,.....psiha - podzavest?!....mrbit bi tle še kej našla.....bomo brskal x:px......reprogram za prihodnje cilje nastavljen, urnik totalno zabasan,....ne znese še kej dodat :sori:
.....diplomacija pa,.....nak, kljub nasvetu,......če ne bo šlo na prvo z mehko roko,.....pa z drugo okol kepe xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='cosma' post='724530' date='15. Oct 2006, 21:20']Hmmm sem se odločila, da bo dober teden ...[/quote]
jaz tud, pa ze vseen hotla zjutraj neky zatravmirat. x:o)x
kar neky da itak bad vse pa to, da kwa pa sploh pa to.
pol sem pa sam nazaj zaspala, se mi sploh ni dal razmisljat v teh smereh (je merkur zdaj tocn na mojem neptunu, prihaja na asc in na duh, tko da v tren oka sem v globinah vrtache x:px xrolleyesx).
Cosma, ti si pa spet cist v ritmu, nekaj casa si bla kar vedno... vedno si glih tist pocela al si zastavljala, kar je blo nekak v napovedi.
Dobr spedeny vse! xrosex

[quote name='Melodie' post='724535' date='15. Oct 2006, 21:25']Samo da teža mine, dinamiko bom že sfurala[/quote]
jp, tko kot jaz, lohk pet ton schtraufenpachta prenesem, sam sam en gram tezhe. x:px x:Dx

[quote name='Amis' post='724577' date='15. Oct 2006, 22:10']...to bo pa pester teden....sej se že zdej ne pritožujem čez kakšen dolgčas......[/quote]
Ti s tok pridna amis, jaz pa sam nakladam pa drugim pamet solim, da morjo pospravljat, izkoristit, ne travmirat in vse to, pol pa sama vanjo padem. x:Dx

[quote name='lea' post='724838' date='16. Oct 2006, 07:34']ne vem zakaj, ampak napoved se mi zdi ful obsežna, natančna. približno isto število besed za ogromno informacij :eek: . ful koristnega zame je notri. :palec: tak žoftn jezik, no. :palec: x:Dx
sicer se pa nasveta že držim: maska za lase, žur v soboto, nakup v sredo, samo nekaj nujnega, nič zapravljanja... x;)x x:px
ja, pa na torek ne smem pozabit. baje ga je za izkoristit.
*Odvrzimo vse, česar ne potrebujemo več in naredimo svoje okolje čimbolj prijetno in sveže; stare in prežvečene energije zavrzimo in naredimo prostor za nove * tole pa prakticiram že xscratchx par let. sploh nisem vedela, da imam toliko tega. :sori: :O:[/quote]
saj je, ful obsezna, kar samo se je pisal. x:)x
tolk je blo tega za povedat, vcas pa je ful mal.
ja, mi je kar ratal a ne, zdaj bomo pa se vidl, ce kaj drzi. x:o)x x;)x

[quote name='nataly' post='724866' date='16. Oct 2006, 10:29']Hvala za napoved x:)x
Jo berem in se sredi napovedi spomnim, da imam ja v tem tednu v planu nakup čarunala..no pravzaprav sem prej že hotela kupiti Janezeka( kaj to je kje drugje x:)x ) pa so me deca preglasovali. Toliko o pravu glasa. Računalo, da rabimo bolj kot nek sesalec - no saj tole ta Janezek je - robotek tisti, ki sam sesa x:)x - bojo baje raje še stari sesalec vlačile..samo, da bomo lahko na internetu x:)x
Seksualni apetiti bojo počivali, ostalo vse tudi..tak, da kar se mene tiče napoved sigurno drži. Čakam samo, da me še deviška luna zgrabi -sicer sem že gledala po omarah, kaj se mi vsega hudiča pa nabira not..bo treba ekšn x:px[/quote]
Fajn, Nat, to je cist kul, to niso neki blazni stroski.
Sam se izognite kaksnim superultraugodnim akcijam in podobnim stosem.... xyesx
ne najcenejsga kupit pa tko, tud ne pri onem prodajalcu, ki se bo najbolj topil in slinil. Dajaj videz da se nad spoznas! oko sokolovo pa to. Sprasuj. :palec:

[quote name='silki' post='724868' date='16. Oct 2006, 10:35'].....diplomacija pa,.....nak, kljub nasvetu,......če ne bo šlo na prvo z mehko roko,.....pa z drugo okol kepe xDDx[/quote]
x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote]pretirano čustvovanje tako zdaj pustimo ob strani (itak pa bodo zadeve same poskrbele, da bo tako).[/quote]

... se bom pa raj diplomce resno lotila. me že mal baše čas. Ne formalno, ampak roki, ki sem si jih posatvila. :palec:

[quote]Odvrzimo vse, česar ne potrebujemo več in naredimo svoje okolje čimbolj prijetno in sveže; stare in prežvečene energije zavrzimo in naredimo prostor za nove (najprimernejši dnevi za takšna opravila so ponedeljek, torek in nedelja).[/quote]

Zato me je včer pospravljanje in stran metanje zagrabl? xDDx

Hvala ti Marsa. xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Jp, le daj! :palec: xyesx

Thanx tud vam vsem, je dbest, ko pridete civknit fidbek. x:Xx xrosex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='silki' post='724868' date='16. Oct 2006, 10:35'].....[color="#33CCFF"]znebite se stare krame in starih ter odvečnih energij.......[/color]
.....diplomacija pa,.....nak, kljub nasvetu,......če ne bo šlo na prvo z mehko roko,.....pa z drugo okol kepe xDDx[/quote]
definitivno bo čistka totalna....edin ometi bodo ostali.... :o|o:
tadrugi se mi pa sploh dopade...in eni osebici bi danes z guštom servirala tadrugi del.... :vragec: x:Dx

[quote name='Marsa' post='724884' date='16. Oct 2006, 11:18']Ti s tok pridna amis, jaz pa sam nakladam pa drugim pamet solim, da morjo pospravljat, izkoristit, ne travmirat in vse to, pol pa sama vanjo padem. x:Dx[/quote]
veš kaj...edino kar šteje je to, da znamo tud ven iz takih vrtač pa marianskih jarkov raznih...... x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pha, ful resno sem vzela napoved, kul, sem cist v skladu!
blazn sm se zorganizirala pa tak.... xokx

mam pa res tud presusheno pa tako kozho (pa tud lase), tko kot sem si mislila. :|||||||

no, ja.... se dobr da mam raznoralije. xDDx xokx

Plus sem si boljs atmosferco nardila, kul!

Picasso

[quote name='Marsa' post='725163' date='16. Oct 2006, 21:24']Stara glih dons sem mislila nate!!! x!x x:Xx :palec:[/quote]
:vragec:

in.....ti je prshlo?... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pismu,....tale merkur v sco je pa dejaven......fajn, jade,......sam od kdaj še "ostali" tovrstna navodila berejo.... :ermm:
.....spet bo teden (ali več) možganskega treninga...... w:Iw

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Amis' post='725082' date='16. Oct 2006, 18:04']definitivno bo čistka totalna....edin ometi bodo ostali.... :o|o:
tadrugi se mi pa sploh dopade...in eni osebici bi danes z guštom servirala tadrugi del.... :vragec: x:Dx[/quote]

no ja, lahko tebi ko imaš "polno" klet pa še podstrešje povrh,.....se ti ne bo treba na omete spravt,....ne še....(joke!!!) xDDx
....tole drugo pa,....pribeleži, za primer če/ko ti kak bobnarski ali pevski gušt odpade,......psiho je zdravju nujno sproščat,...še posebno v primeru ko ti kak "vozel" v mišici pusti,....je potrebno pač oboje..... x;)x
Sicer ti pa odlično gre.... :palec: xwizardx

polno ja... :vragec: ....povem ob priliki..... x:Dx ....sam kolk sem se narežala...sem kr vidla filmčk kako čez par let omete rašpam dol..... x:Dx x:Dx x:Dx ...jao meni....tale je bla res huda..... xsmx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:lol: :lol:

ja no, sej druzga ti ne bo ostal.....slej ko prej ti bo zmanjkal "transfernih" stvari.... :P

[quote name='silki' post='724868' date='16. Oct 2006, 10:35'].....[color="#33CCFF"]znebite se stare krame in starih ter odvečnih energij.......[/color]hm,......česa neki bi se še lohka znebila!? :ermm:
jebela, v flatu nimam kej več,....je bila za vodnarjem totalna čistka,.....še omet sem dol spraskala,......no,[/quote]
x:Dx :palec: pa sem si domišljala, da sem jaz temeljita....eh kwa sem za ena amaterka :vragec: x:o)x

[quote name='Marsa' post='724884' date='16. Oct 2006, 11:18']jaz tud, pa ze vseen hotla zjutraj neky zatravmirat. x:o)x kar neky da itak bad vse pa to, da kwa pa sploh pa to.pol sem pa sam nazaj zaspala, se mi sploh ni dal razmisljat v teh smereh (je merkur zdaj tocn na mojem neptunu, prihaja na asc in na duh, tko da v tren oka sem v globinah vrtache x:px xrolleyesx).
Cosma, ti si pa spet cist v ritmu, nekaj casa si bla kar vedno... vedno si glih tist pocela al si zastavljala, kar je blo nekak v napovedi.
Dobr spedeny vse! xrosex[/quote]
Thx x:Xx pedenam, čeprav sem dons s 5 brzino vozila, šlo mi je pa kakih 20km/h :o|o: Danes tudi jaz komaj vstala, pa pojma nimam kje mam merkur pa kaj je z mojim asc-jem. Tole s pucanjem sem se pa skoraj vedno ujela se mi zdi....ful hecno, pa vedno za kak dan ponavadi prehitim, kok sem urna in pridnostno naravnana x:o)x ...mi je pa danes mal energija padla....od vsega štrumpenfahta in direndaja....

[quote name='Amis' post='725082' date='16. Oct 2006, 18:04']definitivno bo čistka totalna....edin ometi bodo ostali.... :o|o:
veš kaj...edino kar šteje je to, da znamo tud ven iz takih vrtač pa marianskih jarkov raznih...... x;)x :palec:[/quote]
x:Dx x:Dx x:Dx ....strgalce .... tole z jarki pa tudi velja.....če si dama, si dama tudi v jarku x:Dx

[quote name='enja' post='725138' date='16. Oct 2006, 20:41']Napoved preberem.....da vem, katero "orožje" moram uporabit...
P.S.:Zlo sem vesela, da se šivanje ne omenja več....[/quote]
Enja x:Dx kok si iznajdliva, prvo prideš prebrati pol se pa odločiš .....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ohoho, Oona!! x:Xx :palec:
Kul te videt! x8Dx

a ne? x;)x lepchkan tedencek... xcivx x:Dx

Silki, Amis x:Dx x:Dx :palec:

Picasso

[quote name='cosma' post='725230' date='16. Oct 2006, 22:36']od vsega štrumpenfahta in direndaja....[/quote]

[color="#3333FF"]Cosmic, a je tole Straufenpacht po kozmično x:Dx x;)x x:o)x

Dons sem pa tut jst zgažena totalka, k da bi me 16 tramvajev povozil :O: . No dan je še mlad, je še marsikaj v planu, pa še dons je treba bit pozitivno naravnan za popi... se opravičujem vsem za lažni alarm včer x:Dx x:o)x , saj po mojem vas ne bo pobral, če ste 2 dni zaporedoma prepričani, kako lepo je Življenje x:Dx x:px x;)x [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Kok mi je hecn, k vas ful ze uporablja schtraufenpacht! xokx x:Dx xsuperx

k res pase - na vse, za vse lohk reces, mater kaksen schtraufenpacht! x;)x x:Dx x:px

16 tramvajev, Pujsa? :D
Pol jih je mene 17. :P

Picasso

ane, kok se ene besedejo "primejo"....fajn :palec:

Veš kaj pa mene, ampak čist zares vedno v smeh sprav?!.....ko velečastni vodnarji, in ostali zračni sebe "luft" skupno poimenujejo.....so si jo prisvojil....kok sem se v začetku nasmejala, pa še se... xDDx xDDx

A je kdo opazu, da je danes svetovni dan hrane? [url="http://www.lunin.net/koledar/slo/2006/42/"]http://www.lunin.net/koledar/slo/2006/42/[/url]

Želim tistim, ki nimajo kaj jesti, da bi bilo v prihodnje bolje. In nam, ki imamo prevč vsega, da bi se naučili prehranjevati tako, da bi koristili sebi in naši mami zemljici. xsrcx

Tole [quote]To je najprimernejse obdobje za zbiranje najrazlicnejsih podatkov, analiziranje, razvrscanje in ucenje. Ponavadi se ukvarjamo z deli, ki od nas zahtevajo zbranost, natancnost, vestnost in spretnost.[/quote] naj bi veljalo naslednja dva dni. Dobri obeti za mojo diplomco. :palec: xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

[color="#6600CC"]Izogibajmo se pretirano bučnim, hrupnim in divjim okoljem in situacijam,......![/color]

x:Dx :vragec: Danes se temu ne bom mogla izognit! xflirtx :devil: :onfire:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

a ne silki, tko kot se je prijel *ribja posla*.. x:px x;)x xDDx

Jp, Kukica, glih dons sem opazla, pa mi je blo jasn, zakaj sem ze ob 6h zjutraj al kdaj jedla! :eek: x:o)x

dobr prchky za diplomco! xwizardx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...