Amis 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ...danes naspidirana....se prav trudim, da se mal skuliram..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 [color="#3366FF"]Jst pa bum kreš beng stajl Tud to je treba, nekak moram upravičit svoj nick, pa ne mislim se 50 kil zredit, torej [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 [quote name='Pujsa' post='726431' date='18. Oct 2006, 19:39'][color="#3366FF"]Jst pa bum kreš beng stajl Tud to je treba, nekak moram upravičit svoj nick, pa ne mislim se 50 kil zredit, torej [/color][/quote] sej take suhcane pujse so she bl radozhive... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 nedelja: 4:06 Luna konjunkcija Merkur 7:15 Prazna Luna - Mlaj 8:00 Luna konjunkcija Mars 9:55 Luna v Škorpijona Se prebrala kaj vse to pomeni. In glede na to, da bom verjetno ta dan preživala z svojo (razpadlo) družino, zna bit burno. Ampak jaz sem itak za spremembe, pa četud so burne. Lahko se do konca skregamo, lahko pa postavmo odnose na nove temelje. Stari so itak že preveč zmajani. ....... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 [color="#3366FF"]Tako lahko pričakujemo več bojevitih situacij in dogodkov na vseh področjih[/color] Tole spedenala [color="#3366FF"]Bodimo pozorni, odprimo oči, ne zaprimo si možnosti oz. ne zapravimo priložnosti (zaradi kake svoje trenutne muhe).[/color] Tole pa danes na razgovoru uporabila , sem razmišljala, da mi podjetje dobro deluje in škoda, da ni razpisano kako drugo delovno mesto. In potem ko sem se predstavila, so me vprašali, če bi bila jezna, če bi delala na drugačnem delovnem mestu, če bi si ustrezali - na točno takem, o katerem sem razmišljala zunaj . Bomo videli, ampak to področje je maratonski trening potrpežljivosti Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 [quote name='Pujsa' post='727032' date='19. Oct 2006, 19:20']In potem ko sem se predstavila, so me vprašali, če bi bila jezna, če bi delala na drugačnem delovnem mestu, če bi si ustrezali - na točno takem, o katerem sem razmišljala zunaj[/quote] Vau Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 No. Tako. Očitno v skladu z napovedjo. Nabavila računalo Se držala tudi Marsinih nasvetov ampak predvsem sem poslušala šumnika enega..verjetno sem dobro kupila..kaj vem..nisem še ga glih celega plačala Nedeljo torej najbolje prespat glede na to kakšno bo stanje na nebu. Sem šla zdaj še enkrat napoved brat..nič ne piše o neki jezi prisotni in tako..tole verjetno deluje na individualnem nivoju. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 a ni blo v napovedi, da se konc tedna vse mal skulira.... ....bo treba še nekrat prebrat....kakorkoliže....men se je sam še nagužvalo.....pa celo prežvela sem..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.