Guest Astral` 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 V torek, 17. oktobra 2006, se bo zgodil pomemben kozmični dogodek, sprožilec novih vibracij, ki od tega dne dalje napoveduje prihod vse več takih dogodkov do leta 2013. Na ta dan se bo pot Zemlje srečala s potjo ultravijoličnega pulzirajočega žarka iz višjih dimenzij. Čas prehoda žarka čez Zemljo bo trajal približno 17 ur našega časa. Ta žarek je usklajen z resonanco naše srčne čakre in je modre oz. magenta barve. V času, ko bo žarek prešel Zemljo se bo vsaka naša namera, misel, želja manifestirala milijonkrat hitreje kot sicer. Zato je izrednega pomena, da v času prehoda žarka čez Zemljo pazimo na naše misli in mislimo pozitivno, mislimo ljubezen, mir, zdravje in obilje – zase in za ves svet. Če bomo tako izbrali, bo ta žarek naše veliko darilo. Naše misli se bodo manifestirale tako hitro, da se bo govorilo tudi o čudežih. Čas prehoda žarka čez zemeljsko območje se bo začel 17. okotbra približno ob 10. uri in 17 minut in bo trajal do 18. oktobra do 1.ure in 17 minut zjutraj. Največjo moč pa bo dosegel 17. oktobra okoli 17. ure in 10 minut. Ni pomembno v katerem časovnem pasu se nahajate, ob tej uri bo njegova moč največja, zato mislite lepe misli za najvišje dobro sebe in celotnega sveta. Če boste v tem času v naravi bo to samo pripomoglo, prav tako je priporočljivo v tem času izvesti meditacijo. Ta dogodek nosi izjemen pomen, zato je dobro, da o njem obvestite čim več ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 komi čakam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 V torek, 17. oktobra 2006, se bo zgodil pomemben kozmični dogodek, sprožilec novih vibracij, ki od tega dne dalje napoveduje prihod vse več takih dogodkov do leta 2013. Na ta dan se bo pot Zemlje srečala s potjo ultravijoličnega pulzirajočega žarka iz višjih dimenzij.Ja, pa med in mleko se bosta cedila z neba. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Pa kdo ve, če je res kej na tem? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Kokr jst vem, bo konc sveta konec 2012 vsaj tko so indijanci pogruntal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Kokr jst vem, bo konc sveta konec 2012 vsaj tko so indijanci pogruntal Takim pravljicam pa jaz ne verjamem. Sem že kot otrok bral poročila o raznih koncih sveta in od takrat do danes bi jih moralo biti že najmanj pet, če ne še več. Tako da so to zgolj prazna besedičenja. Če se že kaj konča, se le določen cikel, mogoče kakšni planetarni aspekti, a to je, po mojem skromnem mnenju, tudi vse. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Alan, če pa ti tko praviš...letim takoj na banko po kredit za stanovanje da se mi bo splačalo še uživat v lastnini; ker če bo konc sveta, pol je brez veze hodit v službo, pa v nabavo nepremičnin, ker bo itak vse hudič vzel Od kdaj si resen? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Alan je alergičen na vse kar diši po pravljičnosti ampak ni slab fant jaz pa verjamem v pravljice. danes je lep dan, dovoljeno je sanjati... kaj je v tem slabo???? jaz si bom ob 17 uri privoščila kopel s svečkami, nežno glasbo in razvajala sebe... resetiranje, sej ne bo prvič če bo pa leta 2012 konec sveta ga bo pa glih tam okrog mojega 40 rojstnega dne... bo ognjemet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 saj smo jutr 17. cist kul, naj se nashtela vsakdo ki se hoce - sam ne rab bit v duhovnosti, pac pa jo prestavim v aktualno ali v sporocila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 no ja pa jutri Pujsa JUTRIIIIIII Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Od kdaj si resen?Od kar vem zase. Alan je alergičen na vse kar diši po pravljičnosti Niti ne. Alergičen sem na verjetje v pravljice. cist kul, naj se nashtela vsakdo ki se hoce - sam ne rab bit v duhovnosti, pac pa jo prestavim v aktualno ali v sporocila. Tako, ja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 in v čem je razlika? med tem kar diši po pravljičnosti in med tem da si elergičen v verjetje???? kako si lahko prepričan, da je svet samo to, kar zaznavaš z očmi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 in v čem je razlika? med tem kar diši po pravljičnosti in med tem da si elergičen v verjetje???? kako si lahko prepričan, da je svet samo to, kar zaznavaš z očmi? če bi bil svet samo to, kar zaznavaš z očmi, ga zame skor ne bi bilo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 in v čem je razlika? med tem kar diši po pravljičnosti in med tem da si elergičen v verjetje????Oprosti, a mi ni lih jasno, kaj me sprašuješ... kako si lahko prepričan, da je svet samo to, kar zaznavaš z očmi?Smotka, nikoli nisem trdil, da je svet samo to, kar zaznavajo naše oči oz. možgani. Nenazadnje sta moji najljubši nanizanki Dosjeji X in hipersaga Zvezdne steze (mislim na vse serije). Ničesar pa a priori ne izključujem, da ne bi bilo resnično. Te zgodbice o koncu sveta se mi zdijo prav to: zgodbice za kratkočasje in to o jutrišnjem datumu tudi. Po moje je ena najbolj bedastih modnih pravljic tripanje na indigo otroke. Samo kaj hočem: če je vse to res, je res, pa se lahko na trepalnice postavim, da ni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Pa joj no, kaj ste se na Alana spravli men se je mal hecal, pa sm ga mal špiknila Od kar vem zase. Niti ne. Alergičen sem na verjetje v pravljice. Tako, ja. To je pa moj odgovor (ko me vsi že od malega to sprašujejo), tko da ti si kar enga druzga zmisli Bemu, vsi se bojo neki resetiral, pa mi zdele slaba vest dela, da bi se mogla jst tut, sam kaj, k sm se skopala že včeraj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 V torek, 17. oktobra 2006, se bo zgodil pomemben kozmični dogodek, sprožilec novih vibracij, ki od tega dne dalje napoveduje prihod vse več takih dogodkov do leta 2013. Na ta dan se bo pot Zemlje srečala s potjo ultravijoličnega pulzirajočega žarka iz višjih dimenzij. Čas prehoda žarka čez Zemljo bo trajal približno 17 ur našega časa. Ta žarek je usklajen z resonanco naše srčne čakre in je modre oz. magenta barve. V času, ko bo žarek prešel Zemljo se bo vsaka naša namera, misel, želja manifestirala milijonkrat hitreje kot sicer. Zato je izrednega pomena, da v času prehoda žarka čez Zemljo pazimo na naše misli in mislimo pozitivno, mislimo ljubezen, mir, zdravje in obilje – zase in za ves svet. Če bomo tako izbrali, bo ta žarek naše veliko darilo. Naše misli se bodo manifestirale tako hitro, da se bo govorilo tudi o čudežih. Čas prehoda žarka čez zemeljsko območje se bo začel 17. okotbra približno ob 10. uri in 17 minut in bo trajal do 18. oktobra do 1.ure in 17 minut zjutraj. Največjo moč pa bo dosegel 17. oktobra okoli 17. ure in 10 minut. Ni pomembno v katerem časovnem pasu se nahajate, ob tej uri bo njegova moč največja, zato mislite lepe misli za najvišje dobro sebe in celotnega sveta. Če boste v tem času v naravi bo to samo pripomoglo, prav tako je priporočljivo v tem času izvesti meditacijo. Ta dogodek nosi izjemen pomen, zato je dobro, da o njem obvestite čim več ljudi. mene pa zanima, ce se da kje prebrat se kaj vec o tem?definitivno itak ne skodi, ce bi vsak dan pazili na svoje misli in mislili z namero, tako bi itak vse hitreje funkcioniralo ... ampak:ultravijolicen pulzirajoci zarek iz visjih nivojev- ok, samo zakaj je potem moder oz. magenta (ki je zelo vijolicnordeca)?a ni srcna cakra zelena...taka vprasanja mi hodijo po glavi :-)in zakaj te casovne omejitve, ce jih istocasno ni? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Bemu, vsi se bojo neki resetiral, pa mi zdele slaba vest dela, da bi se mogla jst tut, sam kaj, k sm se skopala že včeraj Ne imej slabe vesti, sploh vesti ne, zavest je dovolj in vse. Sicer pa: s samo na take dneve se resetira, na drugee pa ne? (To leti predvsem na resetirno evforijo ob mrkih in podobnih kataklizmičnih dogodkih. ) Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 oz. magenta (ki je zelo vijolicnordeca)?a ni srcna cakra zelena...taka vprasanja mi hodijo po glavi :-)in zakaj te casovne omejitve, ce jih istocasno ni? Živim v zmoti, da je rdeča Dans še posebi razigrano Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 hihiti kar zivi v razigrani zmoti , je se najboljse ...ma saj verjetno ni pomembno, ampak tako, neke stvari so mi nelogicne, pa mi potem ni jasno od kje npr. taka informacija, da bo take in take barve in povezana s tem in tem ... ce pa ze je informacija, bi rada vec nje cakra srcna....je zelena. vcasih roza. definitivno pa ne magenta ali modra ...morda bo to od jutri drugace! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Astral` 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 evo malo več informacij Sedemnajstega oktobra, preko Zemlje prehaja ultravijolični pulzirajoči žarek. Ta žarek je usklajen z resonanco naše srčne čakre in je modre oz. magenta barve. V času, ko bo žarek prešel Zemljo, se bo vsaka naša namera, misel, želja manifestirala milijonkrat hitreje kot sicer. Magenta je barva najvišje kozmične manifestacije. Ali lahko malo razmislimo o tem dejstvu in prevetrimo svoje sisteme verovanja in prepričanj. Koliko najvišje kozmične manifestacije si lahko dovolimo v svojem življenju? Kaj zame pomeni najvišja kozmična manifestacija? Koliko si lahko že dovolimo, da se nam stvari uresničijo in manifestirajo hitreje, kot v preteklosti. Ali smo že pripravljeni za ta korak naprej ali pa raje zamahnemo z roko in rečemo:«Ja, dobra teorija« in gremo po starem naprej. Ne prepuščajte se melanholiji in nemoči. Tukaj ste zato, da svojo moč uporabite za dobrobit sebe in človeštva. Prenehajmo verjeti, da s tem ko poskrbimo za sebe odvzamemo nekomu drugemu. To prepričanje je zastarelo in je v duhu dvojnosti. Samo predstavljajte si, da ste zdravi. Svoje zdravje imate naloženo na banki. Ko vidite da je nekdo bolan, se odločite namesto njega in mu podarite svojih 10% zdravja. Vi pristanete na bolezen, istočasno pa onemogočite osebi, da bi se naučila kako kreirati zdravje v sebi. Tako dobimo dva bolnika. Zavedanje, ki izhaja iz mesta enosti govori, da je dovolj za vse. Drugi del našega razmišljanja naj bo usmerjen v stanje našega srca. Kako resonira naše srce? Ali lahko pogledamo v svoje srce in obrišemo pajčevine, ki so se nabrale okoli hrepenenj? Še večji prepih naredimo, če si drznemo pogledati v sence in slepe pege, ki prekrivajo naše srce. Zakaj vam to govorim? Na misel mi je prišel stavek Karen Kingston, ki je v svoji knjigi Ustvarjanje svetega prostora napisala:«Če v prostor obesimo Feng sui spodbujevalce, pred tem pa prostora ustrezno ne očistimo navlake, bomo spodbudili rast le te«. Ta žarek je spodbujevalec. Zelo lepo je, da smo pozitivno naravnani, vendar pa ne pozabimo na svojo človeško naravo, ki v sebi nosi tudi negativnost. Tako je v naših srcih prisotna poleg ljubezni in dobrih želja o miru tudi mržnja, ksenofobičnost, zavist, sovraštvo… Vsak naj naprej pomete pred svojim pragom, ter preneha kazati s prstom na soseda, je najboljše zdravilo, ki prinaša mir v naše življenje in posledično na ta planet. Kozmični žarek deluje kot sprožilec novih vibracij. Kakšne so vaše nove vibracije? Za kakšne vibracije se vi odločate? Zavedajmo se, da smo v vsakem trenutku na točki izbire ki je zavestna ali ne. Poskrbimo za svojo prebuditev in postanimo vedno bolj zavestni. Ta dan nam naznanja prihod vse več takih dogodkov do leta 2013. Prehod žarka čez zemeljsko območje se bo začel približno ob 10.uri in 17 minut in bo trajal do osemnajstega oktobra do enih in sedemnajst minut zjutraj. Največjo moč bo dosegel 17.10. okoli 17. ure in 10 minut. Ni pomembno v katerem časovnem pasu se nahajate, ob tej uri bo njegova moč največja. Na ta dan si vzemite nekaj minut ali več in se v meditaciji povežite s svojim srcem in kozmičnim žarkom. Jasno v sebi vidite katera srčna hrepenenja so že zrela da se prizemljijo. Sedaj je čas! http://www.notranjamoc.com/blog.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 definitivno itak ne skodi, ce bi vsak dan pazili na svoje misli in mislili z namero, tako bi itak vse hitreje funkcioniralo ... ampak:ultravijolicen pulzirajoci zarek iz visjih nivojev- ok, samo zakaj je potem moder oz. magenta (ki je zelo vijolicnordeca)?a ni srcna cakra zelena...taka vprasanja mi hodijo po glavi :-)in zakaj te casovne omejitve, ce jih istocasno ni? zelo dobro razmisljanje, kul in smiselna vprasanja! evo malo več informacij Thanx! Much better! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Jutri bom imela dosti dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Oprosti, a mi ni lih jasno, kaj me sprašuješ... Smotka, nikoli nisem trdil, da je svet samo to, kar zaznavajo naše oči oz. možgani. Nenazadnje sta moji najljubši nanizanki Dosjeji X in hipersaga Zvezdne steze (mislim na vse serije). Ničesar pa a priori ne izključujem, da ne bi bilo resnično. Te zgodbice o koncu sveta se mi zdijo prav to: zgodbice za kratkočasje in to o jutrišnjem datumu tudi. Po moje je ena najbolj bedastih modnih pravljic tripanje na indigo otroke. Samo kaj hočem: če je vse to res, je res, pa se lahko na trepalnice postavim, da ni. smotko, hvala za odgovor itak da bo konec sveta - takšnega kot poznamo, vse se spreminja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Prav podobno je v svojih obvestilih napisala Shana: Mesec oktober bo nadvse poseben, poleg tega, da se bodo stvari močno zaključevale, se bo v torek, 17. oktobra 2006 zgodil pomemben kozmični dogodek, sprožilec novih vibracij, ki od tega dne dalje napoveduje prihod vse več takih dogodkov do leta 2013. Na ta dan se bo namreč pot Zemlje srečala s potjo ultravijoličnega pulzirajočega žarka iz višjih dimenzij. Čas prehoda žarka čez Zemljo bo trajal približno 17 ur našega časa. Ta žarek je usklajen z resonanco naše srčne čakre in je modre oz. magenta barve. V času, ko bo žarek prešel Zemljo se bo vsaka naša namera, misel, želja manifestirala milijonkrat hitreje kot sicer. Zato je izrednega pomena, da v času prehoda žarka čez Zemljo, pazimo na naše misli in mislimo pozitivno, mislimo na ljubezen, mir, zdravje in obilje - zase in za ves svet. Če bomo tako izbrali, bo ta žarek naše veliko darilo. Naše misli se bodo manifestirale tako hitro, da se bo govorilo tudi o čudežih. Čas prehoda žarka čez zemeljsko območje se bo začel 17. okotobra približno ob 10 uri in 17 minut in bo trajal do 18. oktobra do 1.ure in 17 minut zjutraj. Največjo moč pa bo dosegel 17. oktobra okoli 17. ure in 10 minut. Ni pomembno v katerem časovnem pasu se nahajate, ob tej uri bo njegova moč največja, zato mislite lepe misli za najvišje dobro sebe in celotnega sveta. Če boste v tem času v naravi, bo to samo pripomoglo, prav tako je priporočljivo v tem času izvesti meditacijo. Ta dogodek nosi izjemen pomen, zato je dobro, da o njem obvestite čim več ljudi. Torej, bodite pripravljeni... jaz vsekakor na drugem koncu sveta bom! vir: mychi - uvodnik Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Niti ne. Alergičen sem na verjetje v pravljice. Zakaj? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.