Skoči na vsebino

17 oktober

Guest Lotus'

Recommended Posts

ja res...danes zjutraj je ful ljudi meditiralo, se je cutilo ... je bilo lazje past notr x;)x

lep dan z dobrimi vibracijami, ne glede na to, v kaj verjamete xsrcx

:palec: dbest Tinka, se že čuti x:px, čeprav začetek je bil mal nenavaden xnckrivx,

zdajle pa zihr kakšna name misli :inocent:, ker sem tko nafilan :vio:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Točno en let nazaj xnckrivx :ill: se je začela bolezen x^x

In točno eno leto je trajala! x^x

Od zdaj naprej sam še zdravje! xgoldfishx :vtz: xwizardx xyiyax

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

šit, jst sm pa čist pozabla na danes!!! :eek:

je pa taaaak krasen sonček, pa tko z energijo nabit, da sem se ne poti v službo zahvaljevala univerzumu in angelčkom in vsem po vrsti... xsrcx x:)x

še več takšnih dni lepo prosim!!!!

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

sem tu x:Dx

prebrala sem o tem kozmičnem žarku, pa sem si nekam zapisala, da bi meditriala...

pa na srečo mi bo ratal (vsaj upam da bo zvečer kej časa x:Dx )

sej vidiš kako sem confused.... x:Dx x;)x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

saj je blo receno, ce se ne motim, da bo *vrh* ob 17:10 - torej? xnckrivx x;)x

xupx

take *akcije* so vedno lustne, pa ne glede na povod, vzrok, posledico... in tako dalje. x;)x :palec:

Klarus, ja, cist mozno, logicno, nc hudga, zdaj se mors pa na plus pocas nastelat! xyesx :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej vem, sam sem mal presenečena-skor bi bla zamudla! ŠE DOBR, DA MAMO LNF xsrcx

se strinjam z Marso- tut če ne bi blo kozmičnega žarka, pa če bi določil en dan, da bi ljudje pozitivno razmišljali, bi po moje pokalo po šivih od pozitivne energije x:Dx xsrcx

- C. G. Jung

saj je blo receno, ce se ne motim, da bo *vrh* ob 17:10 - torej? xnckrivx x;)x

xupx

take *akcije* so vedno lustne, pa ne glede na povod, vzrok, posledico... in tako dalje. x;)x :palec:

Klarus, ja, cist mozno, logicno, nc hudga, zdaj se mors pa na plus pocas nastelat! xyesx :flower:

ma celi dan sem že na plusu....sam solzice so pa tekle v potokih x:Ix mogoče sem pa en tak konkretni občutljivček, kar se takih energij tiče..kr topim se xsrcx xDDx :2src:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Dones je bil prav en slab dan. Nič čutila, se manj videla,... tko da kr neki,... blagor tistim, ki verjamejo

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Res ali ne..nimam kaj zgubit,če grem jutri popoldne s psičkom na sprehod v naravo pa pozitivno mislim :)
:vragec:

vprashanje!....kakshnih misli bo pes... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

:vragec:

bemti tvojga psa.....vse je zafuku

dan kot vsak.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...