janif 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ja res...danes zjutraj je ful ljudi meditiralo, se je cutilo ... je bilo lazje past notr lep dan z dobrimi vibracijami, ne glede na to, v kaj verjamete dbest Tinka, se že čuti , čeprav začetek je bil mal nenavaden ,zdajle pa zihr kakšna name misli , ker sem tko nafilan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Točno en let nazaj se je začela bolezen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Točno en let nazaj se je začela bolezen In točno eno leto je trajala! Od zdaj naprej sam še zdravje! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 In točno eno leto je trajala! Od zdaj naprej sam še zdravje! točno tako in res naj bo........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ful pozitiven dan dons.... v službi vsi zafrkantsko & dobro razpoloženi pa ŽAREK gor ali dol Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jest sm bla pa ful na pauru, pa razpoložena dopoldne, zdej me je začel pa dol tolčt. Sam se ne dam. x!x Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja1 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jaz sem tudi mogla bit kar pridna, pa da se nisem preveč odzivala. Sedaj pa na izi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 men pa sede ce je power. sam da ni izi..... sam da dogaja pa to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 šit, jst sm pa čist pozabla na danes!!! je pa taaaak krasen sonček, pa tko z energijo nabit, da sem se ne poti v službo zahvaljevala univerzumu in angelčkom in vsem po vrsti... še več takšnih dni lepo prosim!!!! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 si hecna. zakaj shit? kako si pozabla?a si tle? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 sem tu prebrala sem o tem kozmičnem žarku, pa sem si nekam zapisala, da bi meditriala...pa na srečo mi bo ratal (vsaj upam da bo zvečer kej časa ) sej vidiš kako sem confused.... Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 celi dan že neki očitno se pucam zdej mi pa še počena cev ne pride do živega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 saj je blo receno, ce se ne motim, da bo *vrh* ob 17:10 - torej? take *akcije* so vedno lustne, pa ne glede na povod, vzrok, posledico... in tako dalje. Klarus, ja, cist mozno, logicno, nc hudga, zdaj se mors pa na plus pocas nastelat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 sej vem, sam sem mal presenečena-skor bi bla zamudla! ŠE DOBR, DA MAMO LNF se strinjam z Marso- tut če ne bi blo kozmičnega žarka, pa če bi določil en dan, da bi ljudje pozitivno razmišljali, bi po moje pokalo po šivih od pozitivne energije Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 saj je blo receno, ce se ne motim, da bo *vrh* ob 17:10 - torej? take *akcije* so vedno lustne, pa ne glede na povod, vzrok, posledico... in tako dalje. Klarus, ja, cist mozno, logicno, nc hudga, zdaj se mors pa na plus pocas nastelat! ma celi dan sem že na plusu....sam solzice so pa tekle v potokih mogoče sem pa en tak konkretni občutljivček, kar se takih energij tiče..kr topim se Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 še nikjer nobenga. suuuuper me veseli da vas še kar mede pa rad vas mam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 še nikjer nobenga. suuuuper me veseli da vas še kar mede Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 zakwa si pa piiiiip mala ta zadnjo vrstico skenslala?ta najbl važno.uh. uh. kolk sm jezn... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 zato k tista ni za rezhat - to je spostovanje do tvoje ljubezni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 zato k tista ni za rezhat - to je spostovanje do tvoje ljubezni. sej ni čudn da se mi sanja o teb Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Dones je bil prav en slab dan. Nič čutila, se manj videla,... tko da kr neki,... blagor tistim, ki verjamejo Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Dones je bil prav en slab dan. tudi ta dan je ustvaril gospod. ta dan ne more biti slab...(j. powel)(mensezdi no) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Res ali ne..nimam kaj zgubit,če grem jutri popoldne s psičkom na sprehod v naravo pa pozitivno mislim vprashanje!....kakshnih misli bo pes... zlomk...tralala bemti tvojga psa.....vse je zafukudan kot vsak.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.