Skoči na vsebino

17 oktober

Guest Lotus'

Recommended Posts

Čas prehoda žarka čez zemeljsko območje se bo začel 17. okotobra približno ob 10 uri in 17 minut in bo trajal do 18. oktobra do 1.ure in 17 minut zjutraj. Največjo moč pa bo dosegel 17. oktobra okoli 17. ure in 10 minut. Ni pomembno v katerem časovnem pasu se nahajate...

To je malo čudno, da ni pomembno v katerem časovnem pasu se nahajamo. Na katerem poldnevniku pa se bo začel ta pojav? Če gre cela Zemlja skozi ta žarek bi morala biti moč vedno ista. Ali pa jaz ne štekam. x:Dx

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

Res ali ne..nimam kaj zgubit,če grem jutri popoldne s psičkom na sprehod v naravo pa pozitivno mislim :)

:vragec:

vprashanje!....kakshnih misli bo pes... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kaj pa če bi jutri intenzivno mislili na konec sveta? A bi nam ratal? x:o)x

jaaaao stari... spet maš enga dooolgega mačka... pa ke je že un svet, o kerem ti govoriš???

hvalabogu x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ne rabis mene sprasevat; mislm, nism jst tega napisu no. :8):

zdej, a je cudn al ne.. pa je pac zadeva dojemanja verjetn ane. xrolleyesx

To je malo čudno, da ni pomembno v katerem časovnem pasu se nahajamo. Na katerem poldnevniku pa se bo začel ta pojav? Če gre cela Zemlja skozi ta žarek bi morala biti moč vedno ista. Ali pa jaz ne štekam. x:Dx

dobro vprasanje.

:eek: x?x

Zakaj? x:Dx

Mene tud to zanima, kako je to, ce bo po 17 uri, po drugi strani pa ni casovnih pasov? xrolleyesx

Sicer pa nima veze, sem itak zdaj skoz na love :wub:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Mene tud to zanima, kako je to, ce bo po 17 uri, po drugi strani pa ni casovnih pasov? xrolleyesx

Ja, to sm se že jst spraševala...tud ni blo jasn, k je pisal, da nima veze kdaj, da ob 17h...a potuje zravn al kako? :inocent:

No, sej vseen...če se več ljudi danes naštela na to, da bomo bolj pozitivni, ne more škodit. :palec:

kolikokrat smo se šli resetiranje tule gor, ob uri, ob luni, ob kresni noči... nič ne more bit narobe, če sto ali dvesto ljudi ali 10 mogoče petdeset ljudi v približno istem času meditira, ponavlja afirmacije, ... sej ne bo tole fanatičen skupni samomor ali pa darovanje nevemčesanevemkomu...

pa naj bo tale žarek izmišljen ali pa ne - nateg ali pa pač ne... a bo kdo imel kaj manj, plačal kaj, kolk nategov je že bilo in kolk jih bo...

no ja vsak po svoje... niti ni rečeno da sem v nizkem štartu ali pa da bo danes kaj drugačen dan zame, verjetno bom celo ob 18 pogledala na uro in se nasmehnila ;) aja neki pa bo čudež danes ja - na aerobiko grem, skupinska vadba, jaz, neljubitelj skupin... o moj bog ;)

tocn to, ne glede na vse al pa na nc, je koncentrat energy, ce tolk pa tolk folka se kaj tacga sprav, tko da, tud ce bi se na xx datum ob xx uri, bi blo tud tko, ce bi se pac nekdo ufural pa zlansiral to..

drugac astrolosko ni nic tacga, v bistvu, ce bi blo, bi me bolj preprical, sam... zakaj ne bi bil clovek odprt in kot receno - pac, en event, priloznost za koncentracijo pozitivne energije - zakaj pa ne! xyesx x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja saj to je point! :vio: Jaz tko al tko razmisljam, da sem ponavadi kar dobre volje, sploh pa nikdar nikomur ne zelim nic slabega....tak da sploh ni problem pozitivno mislit par ur, ce ze tako al tko vsak dan.....zdaj ko me ljubezen trka pa sploh xsrcx x:Xx

Ampak mene pa se vedno zanima, kdo je izracunal, da ob 17 vas cas in ne nas? xscratchx :inocent: x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Res ali ne..nimam kaj zgubit,če grem jutri popoldne s psičkom na sprehod v naravo pa pozitivno mislim :)
Jst tut na love... tko da sploh ne bo problema dons xloveyx ... v službi jih bom pa zasula s pozitivo :inocent: :flower:

Kaj pa je to pozitivno mišljenje? Ali je lahko mišljenje sploh pozitivno ali negativno? Kar je za nekoga pozitivno, je za druge lahko negativno in obratno.

A vam že dogaja danes? Že kaj tripate na ultravijolični pulzirajoči žarek iz višjih dimenzij? x:Dx

Possible—but highly unlikely.

žarki gor al sem padol pa ke...

zame je skos isto, čeprou mi je pa ušeč, da se mal izmisl al pa določ al pa kao zračuna kšn cajt, da se pol mal bl masovno pa pojačano misli pošila. kwa pa bi blo "najlepš mislt pa želet"

nč, kar se ne sme zgodit se itak ne bo. kar pa se mora, se pa preprečit ne da"

zato isto k zmeri samo želim, nej se čimprej, pa na čimbolj prijazen pa neboleč način zgodi "njegova " volja. pa da bi znal razumet, da je tko prou x:)x x:)x x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kaj pa je to pozitivno mišljenje? Ali je lahko mišljenje sploh pozitivno ali negativno? Kar je za nekoga pozitivno, je za druge lahko negativno in obratno.

A vam že dogaja danes? Že kaj tripate na ultravijolični pulzirajoči žarek iz višjih dimenzij? x:Dx

ful dogaja danes... ;)

lep dan ti želim smotko x;)x x:Dx

xsmx xsmx xsmx

ja res...danes zjutraj je ful ljudi meditiralo, se je cutilo ... je bilo lazje past notr x;)x

lep dan z dobrimi vibracijami, ne glede na to, v kaj verjamete xsrcx

A zato sm jaz tok vrtoglavična? Sploh ne rabm alkota, se mi vrt kot na vrtiljaaaaakuuu xsingx xhypnox

No, dokler še najdme taprave tipke na tipkovnici: dans po službi grem s kolesom in pesjanko mal okol rajžat...pol pa shopping :2src: (mama needs a new pair of shoes - za sneg, da se razumemo)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...