Skoči na vsebino

17 oktober

Guest Lotus'

Recommended Posts

Joj a ne! VSEEN se je kaksna nesreca zgodila.... xDDx

v narobno temo si postnil, Alan.. xyesx

Moral bi v napoved.

MEN so se cudezi eni zgodil! xyesx xwizardx x^x

k s ze glih tok firbcen. x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jaka in Robert pa sta si strastno zaželela svobode, sta verjela v to in zdaj bežita, kdo ve kje.

Ne vem, morda če bi šel včeraj kam na stolpnico in bi si zaželel, strastno, verjel bi vase 100%, da bi letel, bi poletel? Morda bi me kozmični žarek nosil na svojih krilih. x:Dx

Aja, pri Parecagu je umrl včeraj še en človek v prometni nesreči. Mogoče si je nezavedno želel smrti. Živel 17. oktober!

Morda se norčujem, morda ne. Imam svoj razlog za takšno početje. Tudi ko je Drnovšek začel svoj "duhovni" pohod, je marsikdo tripal na njegove ideje in še zdaj je tam, ne da bi kritično (a ne kritizersko) preveril situacijo. Ta kozmični žarek je zelo podobna zadeva. Iščemo odrešitelje, iščemo nenavadne in izredne dogodke, samo da bi se kaj dogajalo, da bi nas razbremenilo dolgočasne vsakdanjosti.

Possible—but highly unlikely.

MEN so se cudezi eni zgodil! xyesx xwizardx x^x

In druge dneve se ne dogajajo ali kaj? Meni se vsako toliko zgodi kakšen majhen čudež, in to brez kozmičnega sevanja ali karkoli že to je. >_>

jaz sprejmem tvoje razmišljanje in reagiranje, verjamem, da je zate pravi, zakaj ne moreš ti nekoga, ki je drugačen od tvojega?

Tudi jaz sprejemam vaša razmišljanja in reakcije. A naj bom zaradi tega sprejemanja tiho, če se mi zdi vse skupaj ena velika bedarija?!

pa še nekaj strastno sem dodala kasneje, točno sem vedela, da ti bo padlo v oči ;)

"Padlo v oči" misliš kot "zmotilo, sprožilo reakcijo"? Ker me namreč ni zmotilo, se mi zdi prav fajn, da je to bilo strastno. Ampak strast je strast: silen ogenj, ki v trenutku pogori.

absolutno, saj to skoz pravimo...

saj men je tud to tko mal... khm...

pa se, tok sem ze na umu tud, da hocem neka 'ozadja' tud pa tko in kot receno, v astro jih nisem nasla....

vseen se cutjo te energije... se spomnite, ko smo recimo prizigal svecke? pa resetiranj nasih na mrke pa to?

saj to je podobno, pac 'izkoristis' neko energijo in jo usmeris, mocna kot je, ce je oz. kot naj bi bla, ce je usmerjena v +, je jasno da so rezultati.

sila pa to... to nima zveze z ezoteriko sam... x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

veš Alan jaz sem vsak dan na isti valovni dolžini kot včeraj...

To je point. x;)x

x;)x če sem pa smotka x:Xx

Važno, da si simpatična smotka. x:Xx

jst tud ;) ampak še vedno sem istega mnenja kot prej... energija več podobnih ljudi je lahko čarobna (hihi) ali pa uničujoča

To je res. A še vedno je najvišja in najmočnejša božanska energija. xsrcx

pa se, tok sem ze na umu tud, da hocem neka 'ozadja' tud pa tko in kot receno, v astro jih nisem nasla....

Sem lih hotel vprašati o morebitnem astrološkem ozadju domnevnega pojava...

sila pa to... to nima zveze z ezoteriko sam... x:)x

Mogoče pa ima. Use the Force. x;)x

Jp, pa res! xDDx x8Dx

ja, saj sem ze rekla, nic tacga ni (mislm je, ziva guzva in pestrazha na nebu, sam ono D pa 17. pa 17:10 pa to... na-a).... xnckrivx

Picasso

hvala za kompliment... grem jst zdejle čarat v banjo x;)x .

mogoče še kakšen čudež prikličem...

sem pa razmišljala nekaj - včeraj sem bila res dobre volje, verjela sem v dobro ljudi, žarek gor ali dol... bolj zaradi tega prepričanja - masa ljudi

in sem ne vem storila še nekaj več za druge,niti ne mislim izpostavljat kaj, ker nisem storila nič kar recimo ne storim drugič, ampak recimo druge stvari so bile, pa se mi mogoče vrača dobro. Ne zaradi pričakovanja, jaz dobra ti dober ali pa jaz dobra čudež tukaj. Mogoče je pa bistvo žarka v tem, da smo prijazni drug z drugim... čarobnost odnosov

... sam ono D pa 17. pa 17:10 pa to... na-a.... xnckrivx

Nekaj si je pač treba izmisliti za popestritev. x^x

To dogajanje me je spomnilo na zanimivost iz srednje šole. Sošolec je začel mit števila 7, ki smo ga skoraj prav častili in vedno omenjali in dokazovali, kako je to število najvažnejše v vesolju. Če pa kaj ni 7, je 26, smo govorili. No, ti dve števili sta bili za nas "sveti". In ker smo bili tako močno, cel razred, naravnani na ti dve števili, se je zgodilo, da smo dobili maturitetno spričevalo 26. 7. tistega leta. x:Dx

Logično. Če nekdo skozi špona "pozitivo", mora prej ali slej udariti ven še "negativa". V življenju se stvari uravnotežujejo. x:)x

...vse dokler clovek ne preseze dualnosti... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...vse dokler clovek ne preseze dualnosti... :palec:

:vragec:

pol mu pa sam she negativa ostane.... x:Dx x:Dx x:Dx

pa samomor nardi... x:Dx x:Dx x:Dx

in vse to zarad duhovne osveshchenosti....ajajaj xrolleyesx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Cudezi se nikoli ne dogajajo ljudem, ki jih pricakujejo.

Dogajajo pa se otrokom, ljudem cistih src brez pricakovanj.

Ko izkljucis vsako pricakovanje, potem si cudez sam in vse kar se dogaja, je cudez.

In ziveti v takem zavedanju je polno cudenja in veselja.

Cudezi se nikoli ne dogajajo ljudem, ki jih pricakujejo.

Dogajajo pa se otrokom, ljudem cistih src brez pricakovanj.

Ko izkljucis vsako pricakovanje, potem si cudez sam in vse kar se dogaja, je cudez.

In ziveti v takem zavedanju je polno cudenja in veselja.

:vio: čisto nakladanje

grem namočit srce v varikino x^x

17.oktobra zjutraj umrla ženska letnik 1969 zraven sta bila njena 10 in 7 let stara otroka.....

iz neznanega razloga počla reberna mrena, izkrvavela navznoter...

čudežno xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Če se mi zgodi še enkrat nekaj takega, kot se mi je nekaj malo prej, bom moral skromno priznati, da je vendarle nekaj bilo na tem žarku... xrolleyesx

Daj povej, daj povej :irs: lah na os :shsh:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...