Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Daj povej, daj povej lah na os ja ja da slišimo kaj je Alanu lepo V bistvu nič takega, kar se ne bi dogajalo že prej. Presenetila me je zgolj hitrost. Ravno ne čaščeni 17. oktober in večer prej sem mislil na določeno osebo, bivšo punco, za katero sem vedel, da se bo prej ali slej javila, in včeraj se je. Pravim, nič takega. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 čaščeni tazarecenga pa to. No vids, Highlander, evo, alanu se je, k ni nc prcakval. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 No vids, Highlander, evo, alanu se je, k ni nc prcakval. Ja, pa čisto srce sem imel. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ne poznas resnice, ki stoji za tem dogodkom.Na smrt gledamo kot na nekaj slabega, ampak umrla bova tudi ti in jaz.To je edina gotova stvar. Kako se bo zgodilo, pa nama na sreco ni se povedano. ja več kot veš, teže živiš......nama na srečo, s to besedno zvezo si mi več povedal, kakor z vsemi ostalimi new age stavki.... *** drugače je pa res nek posebn cajt zdaj,**** ko imaš tri froce, naročiš najmlajšemu naj telefonira, ko vidi dovolj krvi....pa vsak dan se probaš kam skrit, da te noben od njih ne najde.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ja več kot veš, teže živiš......nama na srečo, s to besedno zvezo si mi več povedal, kakor z vsemi ostalimi new age stavki.... New age uporablja dishece stvari,da pred sabo prikriva to kar smrdi. A s palco nazenes kravco v stalco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Nič nisem pričakoval in nič se ni zgodilo na 17.10. Vsaj mislil sem tako. Zvečer me je oče spomnil, da je minilo 109 let, od kar se je rodil moj ded Mihael! Nekaj se je dogajalo, ni nujno čutiti tisti trenutek. Zato sem šel včeraj na isti kraj kot 17.10. po 17. uri. No, vedno se kaj dogaja. Ne verjamem pa vsemu in vsakemu. Aha, še eno vprašanje je bilo v smislu (o, je bil to Nat?) kdaj je 17.10. ob 17:10, glede na časovni pas na položaj sonca itd.O tem sem premišljeval že pred časom, ko sem poslušal eno od Božjakovih predavanj. Tudi njemu sem že takrat zastavil enako vprašanje: katera je minuta pred polnočjo? Odgovor, ki sem ga dobil čez pol leta, je bil približno in razumljeno tak:čas vsak doživlja individualno, vsakemu posamezniku predstavlja čas nekaj drugega. Za nas je minuta pred in po polnočjo tista, ki si jo izberemo sami, na katero smo sami naravnani, katero sprejemamo mi. Tista minuta je naša, ker jo živimo takrat, kot si jo mi izberemo. Tako nekako. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 jaz sem si pa to razlozila (da zakaj ni pomembno v kerem casovnem obmocju) takole, povezujoc z rekom: "Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroza prijateljstvo" - recimo je tale zharek picheval in energija pa se je krozhno valila... tko nekak..... iz casovnega pasu v drug casoven pas, pa je bil cel krogotok zalaufan. No razlozila sem zlo smotano, sam rpedstavljam si pa cist. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ... kot ene pozitivna čelada, poveznjena čez zemljo. ne moreš ji ubežat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 zlo lustn si si spomnila, vseen pa si ne bi rada takih zadev predstavljala kot celado...recimo kaj pa pol uni, k so umrli tedaj? se bojo tle okol se rolal, k ni prostora v celadi, da bi se ven izstrelil, visje?a ves..nikol ni fajn, da je kaj zaprt tkole.. celada ma pa zlo zaprto asociacijo. saj mroda sem picajzl pa od vsacga je njegova stvar, kako si bo zadeve predstavljal, sam pozabljamo preveckrat, da je misel moc....tako je ze v kali pomembno, kaj mislimo, kako in s cim asociiramo itd. no ja, upam da stekas, kaj mislim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Prav imaš. Meni je samo ena sociacija ven butnila ob tvojem pisanju. Ko sem bila prvič na skupinskih seansah, pri nekem zdravilcu se spomnim na koncu, po skupinski meditaciji, kjer smo ležali v krogu, z glavami na vznoter, sem se počutila, kot da iz naših glav izhaja neka 'snov', ki se povezuje v eno tako energetsko čelado. Pojmi, ne morejo nič povedat ... To je bila neka moja izkušnja enega. In v resnici nima nič s čelado. Tko kot v sanjah, ko kar po nekih asociacijah poimenuješ vse kar se dogaja, pa nima veze z objektivnim poimenovanjem. Moja čelada je pač propustna. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 saj se mi je zdel, da si kaj tacga mislila, v bistvu sory ker se sploh vtikam v tvoje asociacije. ja, saj so pac taksni in drugacni energetski *ovoji* in TO si pac mislila... potegnila pa si pa znano podobo in prva misel je bla celada. sem bla prevec natancna.Kt ena prfoxa. Tko da, sory, misli si kar si zelis, jaz sem pa tecka vtikatorska. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Še mal se opravičuj prosim ... ni še dovolj .... Hec. Ti se kar vtikaj. Tako vsaj premislim, kaj sem v resnici mislila, ko na hitro nekaj bleknem. Asociacije mi res včasih malo hecno delajo, ampak temu jaz pravim ustvarjalnost. Če bi se rada pa še mal bolj vtaknila, pa reči, da ti vtičnico naštimamo .... Sori, dobra volja, ker gre današnji šiht h koncu. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ti se kar vtikaj.saj itak se najbrz bom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 tole mi je čist dan polepšal Hvala. Lušten filmček, kene Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 zelo lušten še mal pa bom sam šel ven in začel ljudi objemat che bosh pretiravu.....bosh kmal samga sebe....v prisilnem jopichu.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Astral` 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 v torek, 17. oktobra 2006, se je zgodil pomemben kozmični dogodek, sprožilec novih vibracij, ki od tega dne dalje napoveduje prihod vse več takih dogodkov do leta 2013. Na ta dan se je pot Zemlje srečala s potjo ultravijoličnega pulzirajočega žarka iz višjih dimenzij. Žarek je usklajen z resonanco naše srčne čakre in je modre oz. magenta barve. V času, ko je žarek prešel Zemljo se je vsaka naša namera, misel, želja manifestirala milijonkrat hitreje kot sicer. Zato je izrednega pomena, da v času prehoda žarka čez Zemljo pazimo na naše misli in mislimo pozitivno, mislimo ljubezen, mir, zdravje in obilje – zase in za ves svet. Slovenijo in svet so prešle izredno lepe energije, sploh če sklepamo po pošti in sms-jih o dogodku, ki smo jih v uredništvu dobivali z vseh strani, tudi od ljudi, ki jih sicer tovrstni dogodki ne zanimajo, se je zgodil velik premik, že zato je bil ta dogodek nadvse pomemben, saj je združil Slovence v pričakovanju in razmišljanju dobrih in lepih stvari. Sonca poln tedenUredništvo pozitivk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 čaw lubčki 7 julija u 3.15 popoldne se bojo use opice u afrik zmenile, da si bodo pred usako banano, k jo bodo pojedle, tapru 4 minute praskale po jajcih. in zlo kmal bojo začele to počet tud opice po kletkah doma pri ljubiteljih živali po celmu svetu pa u zoojih, pa u spodnjih butalah tud. in pol bojo zaskrbleni ljubitelji svoje bratce nosil k veterinarjem, velikim ljubiteljem živali, k so doktoriral iz prašičereje in bodo kunštval pa kunštval... zakva si pa moja opica jajca praska? hmmm. mogoč ma pa to kej veze z enim pojavom, k so mu dal ime kritična masa...ja, jes sm za še velik 17 oktobrou, pa svečke pržigat pa objemat se... pa k sm lih kle. obstaja en združenje s sedežem nekje u švici. društvo LOL2A. to pomen kao loslassen liebe(na kvadrat) aktion.takele pojave dokazuje čist fizikalno. sam, sej namo vrjel, a ne da ne? jebeš znanstvenike pa njuejđ. sam da je pir pa klobasa. pa baba za šporhetom pa mulci u šol al kerkol že... pa da bo oblak odstopu... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 sam, sej namo vrjel, a ne da ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 jebeš znanstvenike pa njuejđ. samo newage.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 No končno Janko promovira stvari, ki bodo ta svet kam spravile in osmislile življenje te dežele. Klobasa pa baba za šporhetom pa pir, pa da bo v Cosmopolitanu napisan vse kar rabmo vedet za lajf Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 mogoč ma pa to kej veze z enim pojavom, k so mu dal ime kritična nezavedna* masa... * Moj dodatek. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 * Moj dodatek. posluš lubček...te berem že cel cajt... jebi ga, sm vajenc, al kwa... se prau ne prou dolg...pa sem ti že velikrat mislu kej napisat...pa nkol nism... brez veze... bom zej, k si me izzvou, če nam sprot zaspau...use kar skos pišeš, maš prou. jes to upam rečt, k sem mel podobne dvome. isku neki popolnga... konkretne odgovore... rešitve... razlage, pojasnila...tolažbe... ma jebi se, mojih stavkov ne dopolnjuj. loh jih spregledaš, preskočiš, ignoriraš, si jih sprintaš pa z njimi nos ubrišeš... sam ne jih dopolnjevat... spreminat... pizda... popraulat?...mmmiiiisssllllmmmmm sej res, da nit sam ne berem kr sprot pišem, sam usen...sej si ok. res tko mislm. ti veš marskej, kr jes ne, al pa obratn. usak ve kej o tem, kamr pozornost usmerja... men o cel kup stvari ni nč jasn kr teb je. in obratn...ni kle bolšga al pa slabšga. smo samo različn.pa zej, k si si ti drznu mene popravlat, bom ti še jes neki povedu...okol tistga, k je teb neumn. ... misli pa na isti moment ga na roke vršt.....use je akcija in reakcija... zalet se ti z glavo u zid, bo akcija sto kil... reakcija stene pa tud sto kil nazaj. kwa se bo zgodl? steni nč, ti si pa le kdaj mal gobc razbij...pol pa pejd še po zalet, pa se spet zalet u steno... pa to tolk cajta deli, da boš skontou, da k bo dost akcije, se bo stena podrla... pa nikome ništa... kwa bo pa takrat s tvojim noskom?.akciji in reakciji premo sorazmerno...fizika je zakon, a ne? 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.