free 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 zoprn. sicer pa, kolk "fajn" da so tut take teme, k lahko folk vso svojo jezo, nesprejemanje in netolerantnost semle sklobasa zanimivo je prav to, da ravno ob "takih" dnevih najvec nesprejemanja pride na dan neka jeza, k ise pojavi kot reagiranje na nekaj kar se ne sprejema in razume kot neresnico; kar v neki koncni fazi sploh ni pomembno ali napisano je resnica ali ne. z malo zavesti bi prav tako taisto "neresnico" enostavno sprejeli kot pobudo za raziskovanje samega sebe in nasih reakcij; ki so (verjamem) pravzaprav plod strahu in morebiti celo neke slabe vesti; sicer do taksnih in podobnih reagiranj verjetno ne bi prislo. Jedro osebnosti, ego je v neki fazi preplasen, reagira, ce vidi, da ON, ne bo vec tisti, ki bo glavni in vodil nase zivljenje. No ja, vibre rastejo, se vec bo dni, ko bodo energije mocnejse in se bodo ljudje namensko poglobljeno povezovali v meditaciji, molitvi, upanju, ljubezni, ipd... to bo kljub nasim reakcijam vspodbudo vsem nam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 zoprn. sicer pa, kolk "fajn" da so tut take teme, k lahko folk vso svojo jezo, nesprejemanje in netolerantnost semle sklobasa zanimivo je prav to, da ravno ob "takih" dnevih najvec nesprejemanja pride na dan neka jeza, k ise pojavi kot reagiranje na nekaj kar se ne sprejema in razume kot neresnico; kar v neki koncni fazi sploh ni pomembno ali napisano je resnica ali ne. Se mi je ista ideja prodila...namest, da bi pač mogoče en dal res probal bit maksimalno pozitivni, pa jebeš tist žark, gor al pa dol.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 takim in podobnim provokacijam, ki prihajajo ravno iz (ti ze ves cesa), ne nasedam vec; siser pa sem ti ze nekajkrat povedal, da o meni ne ves pravzrapv 0; kakor vecina tukaj ne, ceprav si me se tako zelis nekam vkalupiti. sicer pa hvala, da me spomnis, kje sem in kolk se je tukaj vredno zalagati evo; moj odgovor tebi Hi my name is.....? she ena, sam zate: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 janko, nisem želel tvojih stavkov popravljat in ti ničesar vsiljevat. Sem samo tvoj stavek uporabil, da sem povedal svojo misel. No, pa sedaj še enkrat malo drugače: Kakor vidim je t. i. kritična masa nezavedna. S tem hočem povedati, da se ne resnično zaveda in samo sledi nekim silam, tako zunanjim in/ali notranjim. Resničnega duhovnega napredka pa na tak način ne more biti. Lahko se nekaj malega spremeni, a nič bistvenega. Zato je ta trditev o kritični masi laž, tolažba za lenuhe, ki nočejo ničesar narediti. Delo je individualno in čakanje na kritično maso ali kozmični žarek ali kaj drugega, da bi kao napredovali, je samo tolažba in kompenzacija. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 ampak ko bo ne vem 48,65% naših sodržavljanov razmišljalo, da je potebno spoštovati naravo, vodo, gozd? vsak bo prišel do te ugotovitve sam, ampak ko bo delovalo in razmišljalo na podoben način tolk ljudi - a se bo kaj spremenilo?sej vem, banalni primer...kuku spet sem tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 skeptiki gor ali dol...ampak meni se ta teden dogajalo.... prijetne in čudne stvari....se smejem pa jokam.....pa toplo mi je pa kaj vem.... Aha pa še nekaj za te vibracija al kaj že sem šele kasneje po sedemnajstem oktobru..... zvedela..... Hm ..no a ni lepo, no če že ne moreš poslati komu lepo misel saj ne prekinjaj drugih ki to želijo VSE TISTO KAR ŽELITE MENI ...ŽELIM TUDI VAM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 janko, nisem želel tvojih stavkov popravljat in ti ničesar vsiljevat. Sem samo tvoj stavek uporabil, da sem povedal svojo misel. No, pa sedaj še enkrat malo drugače: Kakor vidim je t. i. kritična masa nezavedna. S tem hočem povedati, da se ne resnično zaveda in samo sledi nekim silam, tako zunanjim in/ali notranjim. Resničnega duhovnega napredka pa na tak način ne more biti. Lahko se nekaj malega spremeni, a nič bistvenega. Zato je ta trditev o kritični masi laž, tolažba za lenuhe, ki nočejo ničesar narediti. Delo je individualno in čakanje na kritično maso ali kozmični žarek ali kaj drugega, da bi kao napredovali, je samo tolažba in kompenzacija. alan čaw.lej. sej je use lepo in prou... sam mal mi je hecn, k nč ne vrjameš, use a priori zavračaš, pa skos debatiraš o teh stvareh. le zakva? a si mogoč podzavestno želiš, da bi blo tko? sam hočeš oprijemlive dokaze? sej če nč ne vrjameš, že s tem nekej vrjameš. tud men se zdi tale moja pot vsak dan polna dvomou, nejasnosti, cel kup argumentou proti...itak, k pa funkcioniram na nivoju ega. sej da se razumemo. jes mam moj ego rad. sej je čist ok. sej mi samo dobr hoče. skos pa ves čas. sam kaj, ko pa on funkcionira zlo omejeno. ve samo, kar je kdaj slišou, pa probou... tega je pa definitivno velik premal, da bi loh krkol sodu al pa za dejstvo mel... pa bohnedej da bi zej ti mislu, da ti hočem kej pamet solit al pa te krkoli prepričvat...pa bom še enkrat isto povedou na drug način.če sm pošten, teli žarki gor al dol... mogoč je kej na tem, mogoč ne. sam čist dopuščam, da je možn. če ne vem zakaj ne, še ne pomen, da ni nč na tem. vem pa nekej. use, use krkol se je kdaj zgodl, se je začel z mislijo!!! in ja, jes sem za še velik 17 oktobrou. pa lep pozdrav. janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 a se bo kaj spremenilo? čaw ksenja.hmmm, pa mal poglejmo... kšn banaln primerše pred 30, 35 leti smo baje imel po čakalnicah pljuvalnike. pa se je enmu zazdel, da mogoč to ni lepo, pa higijensko, pa olikano... lej kwa je dons...pred 30, 35 leti se ja na avtobusih in vlakih kadilo. lej kwa je dons...pred 30, 35 leti je pr nas eden razmišlou, da bi mogoče postal vegeterjanc...lej kwa je dons...pa če začnemo, pa hvalabogu smo al pa so al pa ste eni že začel razmišlat o spoštovanju narave... se bo zgodl Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 a se bo kaj spremenilo?čaw ksenja.hmmm, pa mal poglejmo... kšn banaln primerše pred 30, 35 leti smo baje imel po čakalnicah pljuvalnike. pa se je enmu zazdel, da mogoč to ni lepo, pa higijensko, pa olikano... lej kwa je dons...pred 30, 35 leti se ja na avtobusih in vlakih kadilo. lej kwa je dons...pred 30, 35 leti je pr nas eden razmišlou, da bi mogoče postal vegeterjanc...lej kwa je dons...pa če začnemo, pa hvalabogu smo al pa so al pa ste eni že začel razmišlat o spoštovanju narave... se bo zgodl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 stari, kapo dol... hvala za tale filmček... a sem tebe nek s sabo vabu? se mal objemat? k neki nis vrjeu? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 jaz sem v petek doživela dan objemanja spoznala sem kupico novih ljudi ... objemali smo se, kot da se poznamo že celo življenje ... preživeli cel dan skupaj ... se zabavali in imeli lepo ... poslavljali zopet z objemi ... čudovit občutek ... čudovita čustva človeka preplavijo ob iskrenih objemih ... cel teden je bil definitivno nekaj posebnega ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 a se bo kaj spremenilo?čaw ksenja.hmmm, pa mal poglejmo... kšn banaln primerše pred 30, 35 leti smo baje imel po čakalnicah pljuvalnike. pa se je enmu zazdel, da mogoč to ni lepo, pa higijensko, pa olikano... lej kwa je dons...pred 30, 35 leti se ja na avtobusih in vlakih kadilo. lej kwa je dons...pred 30, 35 leti je pr nas eden razmišlou, da bi mogoče postal vegeterjanc...lej kwa je dons...pa če začnemo, pa hvalabogu smo al pa so al pa ste eni že začel razmišlat o spoštovanju narave... se bo zgodl ja jaz tud verjamem v to... pa naj sem še tako čudna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 js sem pa včeri šla v trgovino in, ko sem nabirala mandarine..sem se začvekala z eno neznanko ko sma končale me je napol objela ..js pa sam tist čist presenečena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 she dobr, de se nam ne sanja o jankotu... tko da fant.....ti se kar spremeni.... zlomk....tralala ja ja. jes mam tud tebe rad Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Koko to zgleda če te nekdo napol objame a sam eno polovico ramen al kakoja neki takega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 alan čaw.lej. sej je use lepo in prou... sam mal mi je hecn, k nč ne vrjameš, use a priori zavračaš, pa skos debatiraš o teh stvareh. le zakva? a si mogoč podzavestno želiš, da bi blo tko? sam hočeš oprijemlive dokaze? sej če nč ne vrjameš, že s tem nekej vrjameš. tud men se zdi tale moja pot vsak dan polna dvomou, nejasnosti, cel kup argumentou proti...itak, k pa funkcioniram na nivoju ega. sej da se razumemo. jes mam moj ego rad. sej je čist ok. sej mi samo dobr hoče. skos pa ves čas. sam kaj, ko pa on funkcionira zlo omejeno. ve samo, kar je kdaj slišou, pa probou... tega je pa definitivno velik premal, da bi loh krkol sodu al pa za dejstvo mel... pa bohnedej da bi zej ti mislu, da ti hočem kej pamet solit al pa te krkoli prepričvat...pa bom še enkrat isto povedou na drug način.če sm pošten, teli žarki gor al dol... mogoč je kej na tem, mogoč ne. sam čist dopuščam, da je možn. če ne vem zakaj ne, še ne pomen, da ni nč na tem. vem pa nekej. use, use krkol se je kdaj zgodl, se je začel z mislijo!!! in ja, jes sem za še velik 17 oktobrou. pa lep pozdrav. jankoČau, janko. No, seveda se da tako sklepati, da vse a priori zavračam, a ni tako. Je ravno nasprotno -- vse a priori sprejemam, še posebej tistega, kar ne vem, a sem previden. Dopuščam ogromno možnosti, neskončne možnosti, in verjamem le v tisto, česar ne vem. Ko vem, mi verjetje, vera, ni več potrebna. Ostane mi zaupanje. Vem tudi, da deluje um po določenih zakonitostih in je zelu sugestiven, torej se ga da zelo lahko prenesti okoli. Saj poznaš tisto: "eko, eko, eko, krava pije..." Nek angleški ali ameriški iluzionist (Darren Brown, če se ne motim) uporablja podobne finte in potem marsikaj izpade čudežno. Hočem reči: objavi se novica, da je ta in ta dan nekaj posebmega, potem pa sugestibilni ljudje tripajo na to, tudi če je zgolj prevara. To me je motilo pri evforiji 17. oktobra. Eni ljudje so se 31. decembra 1999 pripravljali na konec sveta opolnoči: pa se ni zgodilo nič. No, njihova iluzija se je končala. Zanima me, kaj je res; zato vse postavim pod vprašaj, celo lastne poglede, sploh pa najraje dvomim v splošno znana prepričanja in dogovore. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 vsak otrok ve celo filozofijo življenja in sveta. tud mi smo jo, pa smo jo zgleda pozabil, pa delamo na tem, da jo bojo tud otroc zdej. ampak ena kitica iz cicibana pove use:svet je kakor ringarajavse prihaja vse odhajavse u krogu se vrtizdaj smo tu in zdaj nas ni... ja ja alen, sej maš prou, sam nek je treba začet. če seveda obstaja želja da bi blo kdaj kej drgač... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Astral` 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 zoprn. sicer pa, kolk "fajn" da so tut take teme, k lahko folk vso svojo jezo, nesprejemanje in netolerantnost semle sklobasa zanimivo je prav to, da ravno ob "takih" dnevih najvec nesprejemanja pride na dan neka jeza, k ise pojavi kot reagiranje na nekaj kar se ne sprejema in razume kot neresnico; kar v neki koncni fazi sploh ni pomembno ali napisano je resnica ali ne. z malo zavesti bi prav tako taisto "neresnico" enostavno sprejeli kot pobudo za raziskovanje samega sebe in nasih reakcij; ki so (verjamem) pravzaprav plod strahu in morebiti celo neke slabe vesti; sicer do taksnih in podobnih reagiranj verjetno ne bi prislo. Jedro osebnosti, ego je v neki fazi preplasen, reagira, ce vidi, da ON, ne bo vec tisti, ki bo glavni in vodil nase zivljenje. No ja, vibre rastejo, se vec bo dni, ko bodo energije mocnejse in se bodo ljudje namensko poglobljeno povezovali v meditaciji, molitvi, upanju, ljubezni, ipd... to bo kljub nasim reakcijam vspodbudo vsem nam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Glede na vse nesrece pa umore po svetu ta dan, dopuscam moznost1. da je bla ta dan maximalna zgoscena negativa v luftu. ...Meni se je tudi tako zdelo. Ta dan so bili trije mrtvi na cestah, pa še jaz bi lahko bil udeležen v nesreči. Skozi se nekaj trobi o pozitivi, ne zavedamo pa se, da sta dobro in slabo relativna pojma oz. pojava, odvisna od okoliščin. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 kokrkol... verjetno ni ne eno ne drugo sploh pomembno v koncni fazi kajne! ker je vedno pomembnejse to, da smo v vsakem trenutku zavestni.In ce bi nekdo napisal, da bo dolocen dan nad bad energy, bi imeli prav tako blazno velik za pisat, in glede na komentarje se dosti vec! Ali pa ce bi nekdo napisal da bo dolocen dan full custev, al pa full mentalne energije, al pa blazno velik fizicne energije, intuicije, parapsiholoskih pojavov, kontra kozmicnih bla bla... point se vedno ostane to - kaksen odnos imamo mi do tega kar pride do nas!in ce reagiramo vznemirjajoce, na kakrsenkoli nacin pac, pomeni, da je v nas nerazjasnjenost in nerazumljiost oz. pomanjkanje zavesti, v odnosu na tisto kar nas je vznemirilo.Kajti, ce pac ne bi reagrali na nacin, pomeni da se nas dolocena informacija ne dotakne tako, da porusi nas mir, harmonijo ali pac stanje ravnovesja. Ob zadostni kolicini zavesti, razumevanja in razjasnjenja, pa lahko taksne informacije ali pac dogodke razumemo kot darilo za ozavescanje samega sebe. Pravzaprav lahko tako razumemo vse okoliscine nasega zivljenja. In ce teorija, ki pravi da crnega in belega ni; temvec, da je samo razumevanje in nerazumevanje oz. zavest in pomanjkanje zavesti, potem to se bolj drzi. tako razmisljam sedaj. Listen Now: Losing Grip Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Eni ljudje so se 31. decembra 1999 pripravljali na konec sveta opolnoči: pa se ni zgodilo nič.pr men se je skor zgodil! Namrec ves kaj sem nardila 31.12. 1999 okol 19h, 20h! wc sem zamashila (s pokrovckom od kumarc, ki mi je zdrsnil not), ampak tko, da konc... poplava, shtala, 4 dni (pac vse praznike ) brez wc.ja oz. totalne shtale, pumpanje vode, komplikacije, frke. Na usodni prelom tisocletja! blazota! :OO!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 pr men se je skor zgodil! Ja, ampak ga verjetno nisi pričakovala. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Sonca poln tedenUredništvo pozitivkPredvsem hvala uredništvu Pozitivk za njihovo delo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ves kaj oz. o cem govorim. morda pa bi bilo primerneje, da pogledas zakaj pisem kar pisem. potem tudi tvojega vprasanja ne bos vec postavljala, cetudi ves kaj je bil point napisanega, ker se ti bo zdelo nesmiselno komenitrat.pa vesel dan se naprej! Free, kaj menis s tem, da ni ne eno ne drugo pomembno v koncni fazi, o cem ti to govoris? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Aja? Ne bi vedel. a da se mi posmehujejo no ja, ce se, se itak sami sebi. Nesramen znam tut jst bit, sam mi ni treba bit. Pravzaprav je zanimivo, koliko oseb je bilo ze tukaj zelo nesramnih do mene, prav takih, ki imajo sami najvec tezav; obenem pa sem jaz v njih videl vse prej, kot nekoga, ki ga ne sprejemam. Obratno, pa sem jim bil celo hvalezen. Biti nekomu trn v peti, nic novega pravzaprav. dolgcas. Nic se stabo nocem, pravzaprav si ti mene vprasala kajne!Hm, kr neki no. kako dvigovanje, o cem govoris? Zanimivo pravzaprav, kako (me) dojemas in sploh, da v tej temi omenjas spolnost..drugo temo, nekaj kar ocitno ti sama nisi pozabila. aja, smeskoti so bli namenjeni Marsi. ok. Sm mislu da men. Sorry, ce je blo nejasno razumeljeno. Zal. Zgleda, da sm tut jst tebe najprej 'drugace' razumel. Ne eno in ne drugo; meni je pomenilo, da ni pomembno ali je zadeva resnicna ali ne; torej laz ali resnica; kakor dobro in slabo. Tocno tako. Ce si zavesten in imas stik z morjem vseznanja, zacnes tudi lociti resnico od lazi. In cetudi je ne, sem pisal o tem, da v koncni fazi ni pomembno ali je bilo 17. 10. res nekaj posebnega ali ne; ker je pomembneje to, da se zavedamo samega sebe vedno, neglede na to kaj se dogaja zunaj nas. Ter, predvsem kako reagiramo (ce reagiramo) na taksne ali podobne informacije, ki smo jih bili delezni o 17.10.To je bil ves point. Point, da nima smisla nekaj obsojat, da nekdo laze ali naklada ali podobno, temvec, da rajsi pogledamo lastno reagiranje na to.Igra, ki jo vlecmo in jo bomo vlekli dokler, ne bomo sprejeli vseh delov v sebi; udi tistih, ki nas najbolj motijo in jih najbolj obsojamo in mislimo, da nam zelijo slabo ali, da jih razumemo kot nekoga, za katerega mislimo, da nas je postavil v neko luc bolj neumnega od nas in njegove besede, stavke sprejemamo kot napad na nase izrazanje, mnenje, mnenja, ker se morebiti ob tem pocutimo napadeni. Samo zato, ker druga oseba misli drugace, ali ima celo nasprotno mnenje od nasega. aha, spomnil sem se glede posmehovanja... a ves kolk je pateticno, da oseba drugega v drek tlaci, da bo izpadel 'faca' in se se tako (mislec) lazje priblizal nekemu dekeletu. zal. besedna borba, petelinji boji, ki se zacno, ko moski lovi svoj plen, v katerega bo polozil svoja jajceca... ha ha .. tega ni malo tule gor. kaze se v mnogih oblikah. Pac, tudi to je treba v koncni fazi sprejeti in s tem ziveti, ljubiti tudi to. Je pa seveda dosti zalostno, kako nepomebmene postanejo razlicne vrline, ko ima moski, ali zenska 'polna jajca' in kako dalec se je pripravljen spustiti, ko lovi svoj plen. blaznotno! Ti imas verjetno dost tega, da se ti v drugih temah o seksu posmehujejo, pa jim tam nisi znal kaj dost kaksne nesramne nazaj spustit, ko so vsi copy tist post, a ne, potem pa se tukaj hoces nekaj it z mano, pa se malce dvignit al kak Smeskoti so bli namenjeni Marsi, ki se ji je wc zamasil, medtem ko so drugi imeli strahove, da bo konec sveta...In nic hujsega se ni zgodilo, wc se ji je zamasil - sicer pa je ze to zadost hudo. Ti pa si odgovoril nejasno in tako da jaz res ne vem, o cem. Zadnje misli je napisal Alan in sicer, da sta dobro in slabo relativna pojma oz. pojava, odvisno od okoliscin.Ti pa si na njegov post odpisal : verjetno ni ne eno ne drugo pomembno v koncni fazi. Kaj je to eno in drugo? Ker da je po tvojem pomembnejse to, da smo v vsakem trenutku zavestni ... Ja o čem teče sedaj filozofija, ocitno neprilagojena snovnemu svetu, glede na to, da je jaz ne stekam niti trezna niti v rozcah Berem pa ekstra fejst zadnje case. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.