drobtinca 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 En prav lep pozdrav vsem!Enkrat sem že bila pri gospe v Prevaljah, ki mi je vedežavala. Bila sem s takratnim "prijateljem", ki mi je obljubil, da bova enkrat peljala še mojo prijateljico na vedeževanje k te gospe. V tisti zaljubljenosti sem pozabila, kje točno to je in telefonsko številke gospe. Ker bi zelo rada izpolnila obljubo, prosim tistega, ki ima njeno številko, če mi jo lahko posreduje na osebno sporočilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drobtinca 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 mene, mene, nihče nima rad...nima rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ja zakaj pa ne vprašaš svojega bivšega *prijatelja*? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drobtinca 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 zato ker zanj ne obstajam več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 a lahko vprašam koliko si stara? ker tole je malo smešno, no, da ne moreš nekoga, ki je bil tvoj *prijatelj*, ne moreš niti vprašat za eno telefonsko številko.pa tudi, če si bila 1x pri njej, najbrž veš, kje stanuje, a ne, in če veš, kje stanuje, lahko prideš do telefonske, če ne drugače pošlješ pismo. mislim.... variant je mnogo, kako prideš do nekoga, če le hočeš ----aja, že vidim. si pozabila kje je, zaradi zaljubljenosti.sori, ne morem ti pomagati. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drobtinca 24. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2006 Hvala za prijaznost Lea! se bom vzdržala komentarjev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 mene, mene, nihče nima rad...nima rad Hvala za prijaznost Lea! se bom vzdržala komentarjev... a imaš ti slučajno kalimerov sindrom? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drobtinca 24. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2006 what the f... is kalimerov sindrom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ma, saj nočem bit nesramna, res. no, pa ker sprašuješ, ti povem,da govorim o calimeru, tistem iz risanke. opis imaš tule wikipedia o calimeru. to je pa njegova slikca. http://xafarica.weblog.com.pt/arquivo/calimero.jpgpač nekdo, ki misli, da ga nihče nima rad in da je ves svet krivičen.moj prvi vtis o tebi. pa sori, če sem te prizadela. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 En prav lep pozdrav vsem!Enkrat sem že bila pri gospe v Prevaljah, ki mi je vedežavala. Bila sem s takratnim "prijateljem", ki mi je obljubil, da bova enkrat peljala še mojo prijateljico na vedeževanje k te gospe. V tisti zaljubljenosti sem pozabila, kje točno to je in telefonsko številke gospe. Ker bi zelo rada izpolnila obljubo, prosim tistega, ki ima njeno številko, če mi jo lahko posreduje na osebno sporočilo. Jz sem že slišala za to gospo iz Prevalj.Če je to ,tista prava.Baje ,da vedežuje s pomočjo mize ,ali nekako tako.Pač na poseben-samosvoj način.Piši na moj OS,ker vem kam se moreš obrnat,da dobiš njeno številko.Lp! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.