zaxx 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 zanima me kaj narediti ker se mi je ze večkrat zgodilo da je meni prišlo po cca 15 minutah...moja prtnerica pa je bila sele nekej na sredini.... seveda sem jst brez moči da bi nadeljevala....kaki predlogi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 1. usmeri se na dihanje.2. usmeri se na srcno cakro (bozanje, lupckanje, grizljanje, whatever...)3. delajta prekinitve z dihanjem in opazovanjem energije ali pac preusmeritvijo pozornosti na srce itn..4. predvsem pa si vzamita cas z dolgo predigro, ki je lahko tudi sprehod v naravi... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 pa ti začni 15 minut prej "zabavat" parterico, potem pa naj šele ona tebe Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 4. predvsem pa si vzamita cas z dolgo predigro, ki je lahko tudi sprehod v naravi... ups sori, sam tok mi je blo smešn tole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 hja jaz sem mojster za take vrste šettingaaja dobr pol Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sani 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Nevem zakaj bi moglo biti konec ljubljenja če tebi pride. Pomuckajta se kakšni dve minuti, tok da boš spet v akciji, v drugo bo pa pri tebi dalj trajalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 pa ti začni 15 minut prej "zabavat" parterico, potem pa naj šele ona tebe Vzemi si čas in uživaj v njenem užitku. Vse ostalo se zgodi samo ...Lahko se ti sicer zgodi, da te njen užitek tolk narajca, da se zgodi isto. Sicer pa seks postane čisto drugačen, ko orgazem neha biti cilj, temveč nekaj kar se pač zgodi, kot posledica vsega tega užitka ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 nadeljevala.... Ti si on al ona? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ti si on al ona? Sm se isto vprašala, pa mislim da ta 'a' na koncu pomeni dvojino. če bi bil on(a) ženska, potem verjetno orgazem ne bi predstavljal problema za nadaljevanje. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ja, men se tud tko zdi....... No, saj pol pa niti ni tolk hiter, 15 min, če bi dodal še 15 min predigre, bi pa šlo, ne Sn čul kdaj ženske k so se zarad dost hitrejših "pritoževale".......tko da, sam veselo na delo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 jah, kaj cmo, biti zaljubljen je lahko tudi privilegij oz. romantika je spontana predigra! - free ups sori, sam tok mi je blo smešn tole Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 jah, kaj cmo, biti zaljubljen je lahko tudi privilegij oz. romantika je spontana predigra! - free bemu free....vchasih mam pr teb obchutek, de si un tip moshkega, k babi reche de jo bo z mehkim de je nau bolel... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 jah, kaj cmo, biti zaljubljen je lahko tudi privilegij oz. romantika je spontana predigra! - free Predvsem privilegij modrih in takih, ki zaljubljenost sprejmejo kot nekaj nad Sploh je prevelika obremenitev z orgazmom slaba za dober sex.Vse naj bo spontanooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 mamo klele en opozit... http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...l=dolgi+orgazmi zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 bemu free....vchasih mam pr teb obchutek, de si un tip moshkega, k babi reche de jo bo z mehkim de je nau bolel... zlomk...tralala Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 V enem ribniskem vicu je rekel menda ribncan zenski:" S mela glih tolk cajta k jest." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Si se ti pršu sem s temi 15 minutami hvalit,a? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Si se ti pršu sem s temi 15 minutami hvalit,a? V enem ribniskem vicu je rekel menda ribncan zenski:" S mela glih tolk cajta k jest." bemu free....vchasih mam pr teb obchutek, de si un tip moshkega, k babi reche de jo bo z mehkim de je nau bolel... zlomk...tralala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ti si on al ona? da te dol buje a, da ona prej konča, toto pa še nisi ču Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Sicer pa seks postane čisto drugačen, ko orgazem neha biti cilj, temveč nekaj kar se pač zgodi, kot posledica vsega tega užitka ... ..tip moshkega, k babi reche de jo bo z mehkim de je nau bolel... LOL! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 zanimivo, kaksne asociacije.... le od kje prihajajo... verjetno iz izkusenj. sicer pa da, kaj je pravzaprav s tem kar si napisal narobe? bemu free....vchasih mam pr teb obchutek, de si un tip moshkega, k babi reche de jo bo z mehkim de je nau bolel... zlomk...tralala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 da te dol buje a, da ona prej konča, toto pa še nisi ču Kak ne? Sam sekirate se pa zarad tega verjetn res ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 ona njemu: "A si se pol ucheri k sm zaspala she dolg matru?" zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 bemu free....vchasih mam pr teb obchutek, de si un tip moshkega, k babi reche de jo bo z mehkim de je nau bolel... zlomk...tralala V enem ribniskem vicu je rekel menda ribncan zenski:" S mela glih tolk cajta k jest." Si se ti pršu sem s temi 15 minutami hvalit,a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 matr ste pa vsi nekam hitr končal kle gor,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.