ZVEZANI 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Mitja, bo treba smaile maw poštimat :D saj vejo da sva za skp... Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pjotr2000 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 (popravljeno) Fora v sexu ni da ti pride,fora je v tem da uživaš v njem japajade...... sex brez orgazma je zgolj predigra..... kar pa tudi ni slabo... dokler se nadaljuje v sex Popravljeno 23. oktober 2006 -> Pjotr2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 japajade......To temo je Pjotr2000 popravil/a Danes, 15:22Kaj je pa prej pisalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Stane, koliko lahko na to vplivamo z rednim jemanjem zdrave solje? Stvar ni čisto iz trte zvita. Če pomislim, kako je poleti na morju, ko je v zraku polno hlapov morske soli, pomešane s hlapi človeškega švica... A se spomniš tistega videa od Severine, a ni bila daljša varianta dolga okoli 11 minut?Mensezdi, da je bila tam punca zadovolj(e)na, na eni jahti.Včasih ni pomembno, kako počasi ti pride, ampak tudi kolikokrat in kje.(Pa priimek tudi, na primer. Tisti od Sevrine je bil baje milo-šević.) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Tko smo mi v osnovni šoli na Anteno za zaupne besede pisal. Se nam je potem tolk zabavno zdel. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 ona njemu: "A si se pol ucheri k sm zaspala she dolg matru?" zlomk....tralala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Stane, koliko lahko na to vplivamo z rednim jemanjem zdrave solje? Nikad kraja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just_me 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 men je pa čist kul če sex ne traja doug..2,3 minute je čist dost.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 men je pa čist kul če sex ne traja doug..2,3 minute je čist dost.. Se strinjam s tabo.Bog ne daj, da se še zaljubi...v tistih dveh, treh minutah Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 a je kdaj dovolj dolg.. no..pa kaj se sploh js puščavnik oglašam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just_me 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 no sej..če je prehitr konc..se gre pa še enkrat ne..in problem rešen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta, čeprav je pa fajn če prijeten občutek traja dooooooolgo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta, čeprav je pa fajn če prijeten občutek traja dooooooolgo predvsem doooooooooooooolgo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just_me 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ..važn da paše.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta, čeprav je pa fajn če prijeten občutek traja dooooooolgo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 am ne vem..js pa kakšnega quickyja sploh še nisem mel.do zdej še zmer vsaj slabi dve uri trajal. je bil pa tud že 8-urni šiht narjen. ne vem..men tko paše. treba si je vzet cajt..magari mal zaležat umes. mičken podremat..se muckat..čvekat..jo mal podražit..prebudit vražička v njej bolš quicky k nč. sam..zakaj bi kr nehal če ni treba. sej se mal spočiješ pa se ta cajt drugač zabavaš. kot sem že zgori opisal..hecaš, cartaš, čvekaš, provociraš, kakšna masažica..in moči so spet tle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 po Bikovsko. pa kaj pred tem prigriznit in vmes .. najboljša je ta: "zakaj bi kr nehal če ni treba" kakšen qiucky pa tudi paše ... mislim, saj jih je lahko več, en za drugim ... če je to pol sploh še quicky. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 aha kej za grickat pa itak paše..lej jo, nam se s praznim želodcem naprezal drugač pa tud (za) vmes kakšen posladek prov paše. quicky..mam slutnjo, da se bo men še čist vsak quicky zavlekel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 sej vem, da mene misliš. sam se bojim, da se bo hotu pol tist iz mehike z mano trkat. tam pa vse neki iz španije izvira..španija ma pa bikoborske bike. js sem pa podalpski bik..tak, ki leži, prežvekuje pa za kravcami skaklja po travniku. mu mu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Ma ti si pol bolj za milka kravce jst pa fensi, pa sem si bikca iz tujine naročila ... čeprav rok dobave je kar 2 meseca še dobr da je mehiški.....kle pr nas je zadnje cajte bolj popularno tibetansko govedo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Ma ti si pol bolj za milka kravce jst pa fensi, pa sem si bikca iz tujine naročila ... čeprav rok dobave je kar 2 meseca aha, to maš pa prov. milka kravce so najbolj sladke. take sladke zapeljivke tibetansko govedo? uf..pa to je še počasnej od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 tibetansko govedo? uf..pa to je še počasnej od mene sam so pa lepi in kosmati Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 sej vem, da mene misliš. sam se bojim, da se bo hotu pol tist iz mehike z mano trkat. tam pa vse neki iz španije izvira..španija ma pa bikoborske bike. js sem pa podalpski bik..tak, ki leži, prežvekuje pa za kravcami skaklja po travniku. mu mu Se z vsem kar si napisal do zdaj strinjam, se posebej glede trajanja No, mislim, da glede trkanja ni potrebe, ker zaupam svoji skorpici in bom raje energijo drugace uporabil . Sicer sem pa jaz se vedno podalpski bik in ti lahko recem, da se vsi ostali skrijejo pred nami, pa ce so spanski al pa mehiski! Ma ti si pol bolj za milka kravce jst pa fensi, pa sem si bikca iz tujine naročila ... čeprav rok dobave je kar 2 meseca ...samo se par dni, do vrocitve goveda .... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.