natrixred 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ja ja, podalpci so še vedno tanajbolj ... a ma to govedo tut garancijo Joj, to pa res ne bi vedel ...ampak na embalazi baje piso "NO RETORNABLE", (nepovratno) . Tak da po mojem, sta samo dve varianti. Al ma tako kvaliteto, da se nikol ne pokvari, al pa je tako slabo, da tud popravljat ni vredno in samo zabrises v smeti . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Oh, you two, get a room!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ... se prav kar dobim dobim... moje je... delam z njim kar hočem x: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ja ja... sam da pride ... hmmm, kaj pa če bi ti še mal zase poskrbela Ni za bat...bo treba še mal počakat, pol pa maš, da mi daš rezervne ključe za tvoj flat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ...jaz sem mel pa ucas lih obratne tezave... 1x sem rabu 1,5h... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ... a ma to govedo tut garancijo videno kupljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 kaj zaj a je živinče že dostavljeno valkira nj ti bo jasno da prčakujemo podrobno obnovitev dogotkov z vsemi detajli teža, mišična masa, rodovnik, dlaka....kar je še tega Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 kaj zaj a je živinče že dostavljeno valkira nj ti bo jasno da prčakujemo podrobno obnovitev dogotkov z vsemi detajli teža, mišična masa, rodovnik, dlaka....kar je še tega Zivince se ni dostavljeno....mora ces sanitarn pregled pred uvozom . Statisticni podatki zivinceta; Poreklo: Slovenija-GorenjskaRodovnik: Slovenski z GorjancevTeza: 250 kgMisicna masa: bikovskaDlaka: Temno rjavaStarost: 3 letaSpol: samec (goden za parjenje)Cena: 1500 EUR Lastnistvo: Valkira Ljubljanska Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Kdaj bo ta dan, ko se bo tresla Slovenija? Da vem, kdaj it v zaklonišče. Saj bojo zvonovi zvonili! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Mazt, se sliš k sodni dan... me je že strah Saj bo sodni dan, le da se ti nimas cesa bat...ravno nasprotno Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Zivince se ni dostavljeno....mora ces sanitarn pregled pred uvozom . Statisticni podatki zivinceta; Poreklo: Slovenija-GorenjskaRodovnik: Slovenski z GorjancevTeza: 250 kgMisicna masa: bikovskaDlaka: Temno rjavaStarost: 3 letaSpol: samec (goden za parjenje)Cena: 1500 EUR Lastnistvo: Valkira Ljubljanska nema ne velja......kje smo pa še vidli da se bo živinče samo hvalilo........bo že lastnica povedla a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ...keri komentarji....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ...keri komentarji.......... sem hotla napisat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ... sem hotla napisat, sex od zore do mraka ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 se ti blede? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 se ti blede? Že dolgo je mrak, do zore še pa daleč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Že dolgo je mrak, do zore še pa daleč Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.