Guest too-much-figs 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Hvala, punce! just4you, prav si opazila, težko rečem ne, če me kdo prosi za pomoč, pa čeprav sem z osebo sicer v slabih odnosih Pa tudi sicer si fajn napisala črna kava bom prebrala knjigo ja, tudi sicer sem jo že imela v načrtu Njemu sem pa tudi lepo povedala, da mu pač ne morem in tudi nočem pomagati - ker čutim, da bi bilo to slabo zame. Seveda je bil zanj to kar konec sveta, a kaj čem. (zdaj me pusti pri miru)Mi je pa fajn prebrat te vaše poste, mi je precej lažje vseskupaj Samo da vem, da sem se prav odločila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Hvala, punce! just4you, prav si opazila, težko rečem ne, če me kdo prosi za pomoč, pa čeprav sem z osebo sicer v slabih odnosih Pa tudi sicer si fajn napisala črna kava bom prebrala knjigo ja, tudi sicer sem jo že imela v načrtu Njemu sem pa tudi lepo povedala, da mu pač ne morem in tudi nočem pomagati - ker čutim, da bi bilo to slabo zame. Seveda je bil zanj to kar konec sveta, a kaj čem. (zdaj me pusti pri miru)Mi je pa fajn prebrat te vaše poste, mi je precej lažje vseskupaj Samo da vem, da sem se prav odločila ni panike... sem opazla da si kot js,tudi če mi je nekdo soril nevem kolko slabih stvari nisem takada bi mu obrnila hrbet ko bi potreboval bilo kakršno pomoč... dobro je,da veš sama kaj hočeš,in kaj bi ti bilo prav in kaj ne...če veš da ti nebi ugajala njegova bližina in sam on,pol je boljše da si mu rekla naj najdepomoč kje drugje...in kakor sem že rekla,če bo imel v ineteresu,da svoj problem reši,vedi ga ga bo (sam),če se bo tako odloču... i'm happy,if you're happy!! Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 2. maj 2012 Prijavi Deli 2. maj 2012 Hvala, punce! just4you, prav si opazila, težko rečem ne, če me kdo prosi za pomoč, pa čeprav sem z osebo sicer v slabih odnosih Če težk rečeš NE, pa reč: "do kdaj rabiš odgovor?" Obvezno moraš enkrat spati, preden odgovoriš in se do takrat odloči, kaj res hočeš. črna kava bom prebrala knjigo ja, tudi sicer sem jo že imela v načrtu Zdaj preberi pa še: Če ženske preveč ljubijo. Mi je pa fajn prebrat te vaše poste, mi je precej lažje vseskupaj Samo da vem, da sem se prav odločila Verjetno je prisoten tudi alkohol, alkoholiki iščejo krivca v svoje opravičilo. On rabi strokovno pomoč, ne tvojo. Punca, v redu si nardila. On je za sebe odgovoren, nihče drug. Več upanja pa mu boš dajala in držala še prijateljstvo, bolj se boš počutla tudi ti kriva. Naredi konec in velke ovinke okrog njega. lp Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.