Skoči na vsebino

Naj mu pomagam ali ne?

Guest too-much-figs

Recommended Posts

Guest too-much-figs

:vio:

Hvala, punce! x8Dx

just4you, prav si opazila, težko rečem ne, če me kdo prosi za pomoč, pa čeprav sem z osebo sicer v slabih odnosih xnckrivx

Pa tudi sicer si fajn napisala xDDx x:Xx

črna kava x:)x :palec: bom prebrala knjigo ja, tudi sicer sem jo že imela v načrtu x;)x

Njemu sem pa tudi lepo povedala, da mu pač ne morem in tudi nočem pomagati - ker čutim, da bi bilo to slabo zame. Seveda je bil zanj to kar konec sveta, a kaj čem. (zdaj me pusti pri miru)

Mi je pa fajn prebrat te vaše poste, mi je precej lažje vseskupaj xsrcx x:)x

Samo da vem, da sem se prav odločila :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Hvala, punce! x8Dx

just4you, prav si opazila, težko rečem ne, če me kdo prosi za pomoč, pa čeprav sem z osebo sicer v slabih odnosih xnckrivx

Pa tudi sicer si fajn napisala xDDx x:Xx

črna kava x:)x :palec: bom prebrala knjigo ja, tudi sicer sem jo že imela v načrtu x;)x

Njemu sem pa tudi lepo povedala, da mu pač ne morem in tudi nočem pomagati - ker čutim, da bi bilo to slabo zame. Seveda je bil zanj to kar konec sveta, a kaj čem. (zdaj me pusti pri miru)

ni panike... x;)x

sem opazla da si kot js,tudi če mi je nekdo soril nevem kolko slabih stvari nisem taka

da bi mu obrnila hrbet ko bi potreboval bilo kakršno pomoč...

dobro je,da veš sama kaj hočeš,in kaj bi ti bilo prav in kaj ne...

če veš da ti nebi ugajala njegova bližina in sam on,pol je boljše da si mu rekla naj najde

pomoč kje drugje...in kakor sem že rekla,če bo imel v ineteresu,da svoj problem reši,

vedi ga ga bo (sam),če se bo tako odloču... x;)x

i'm happy,if you're happy!! x:Ix xsrcx

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

• 5 years later...

Hvala, punce! x8Dx

Če težk rečeš NE, pa reč: "do kdaj rabiš odgovor?" Obvezno moraš enkrat spati, preden odgovoriš in se do takrat odloči, kaj res hočeš.

Zdaj preberi pa še: Če ženske preveč ljubijo.

Verjetno je prisoten tudi alkohol, alkoholiki iščejo krivca v svoje opravičilo. On rabi strokovno pomoč, ne tvojo. Punca, v redu si nardila. On je za sebe odgovoren, nihče drug. Več upanja pa mu boš dajala in držala še prijateljstvo, bolj se boš počutla tudi ti kriva. Naredi konec in velke ovinke okrog njega.

lp

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...