Amarok 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jutro...Sem čist frišn na temle forumu in ker se mi je zdel da ste mal bolj na duhovno nagnjeni, me zanima če ima kdo že kakšne izkušnje z tai ji(oz. tai chi?) tečaji? Kje se splača, kje dobro učijo, kje ne. Hvaležen bi bil za karkoli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ojlane vem, odkod si, ampak v LJ je zelo ok tecaj, ki se je zacel pred dvema tednoma, mislim, da se da se prit zraven - 041 681220.mislim, da je marjan tisti, ki uci... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amarok 17. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2006 Aja seveda iz Ljubljane sem...thanx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Mislim, da je nekaj ze bilo o tem, ne vem. Bil je omenjen en link, mislim da je taiki hram drustvo taic chi, ki ga vodi en kitajec. Po prvi lekciji 10 nas je zacel voditi on 24 -tko in 42 -tko (nisem vec ziher) -> sicer ne govori veliko ampak, ce dovolj pozorno spremljas vidis kako in kaj. Verjetno je eden boljsih pri nas, konec koncev se ze celo zivljenje s tem ukvarja, ucil pa se je od oceta, ki je prav tako Mojster -> se pravi zadeva tece v rodu. Res pa je, da zacetne tecaje ne vodi on Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Prijeteljica je zelo pohvalila Dušana Donka. Preglej spletno stran, da vidiš, če te potegne ... vsekakor je gor nekaj zanimivih člankov. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 obstojece teme na tem forumu:Taoizem, qi gong, tai chi, energetski krogotok in druge tao prakseWing tsun /Yong tjun kung fu, razširimo obzorja Drustva in centri:Drustvo InteresDevi Joga CenterSOU - sport (zdrava zabava)Tao InTaiChi Chuan hramBojevniki.orgKarate klub VelenjeTai Chi - VrhnikaTai Chi Salsalibre - so ravno priceli z vadbo!Shi-doDrustvo ZmajLjudska univerza Celje... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.