Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 No, tukaj smo! Imamo čvekarije zahodnih astroloških znamenj, pa dejmo še po kitajskih čvekat. Lep pozdrav vsem opicam in drugim živalim. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 No, tukaj smo! Imamo čvekarije zahodnih astroloških znamenj, pa dejmo še po kitajskih čvekat. Lep pozdrav vsem opicam in drugim živalim. nikoli nisem dvomil....da si tochno to... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 nikoli nisem dvomil....da si tochno to... zlomk...tralalaKot najbrz nikol nisi, da sem jaz zmaj! drugac se pa stekam z opicami, so brihte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kot najbrz nikol nisi, da sem jaz zmaj! tudi to je obchasno vech kot ochitno... jst sm pa tiger...pa me boli kurac s kom se ujemam... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 nikoli nisem dvomil....da si tochno to... zlomk...tralala"Dobro" opazuješ. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 in..........................................................................tema je obmolknila.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 Jz sem pa KAČA.Kot najbrz nikol nisi, da sem jaz zmaj! konj Pa odprite svoje kitajsko-astrološke čvekarije. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 odprite svoje sej tud bomo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Briga me, jaz sem koza, pa se bom vseeno tuki pofočkala. Pač rada meketam. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 <3...kaćaaaaa Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 drugac se pa stekam z opicami, so brihte. Opica se javlja na dolžnosti...Marsa, čist prov maš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 no sej, kot sm rekla ... tle se boste sami fejst našli ... jst sm pa izgnana ...v .... hlev Mysti je kobila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 bot srečna jst sem koza pa podgana (dvojna) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kot najbrz nikol nisi, da sem jaz zmaj! drugac se pa stekam z opicami, so brihte. Jaz tud zmaj! Opico imam pa doma - Robida... Zato vem da so... ...zelo pametne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 diplomat Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 Opica se javlja na dolžnosti...Pozdravljena, opica pika pikica. Si ti edina? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 OPICA Kitajsko ime: HouUre, ki jim vlada: od 15. do 17.Stran neba: zahodLetni čas in mesec: poletje, avgustUstrezno zahodno znamenje: levStalni element: kovinaSilnica: pozitivna To znamenje je po svojih značilnostih še najbolj podobno človeškim. Ljudje, rojeni v letu opice, so bistri in se z lahkoto učijo. Na splošno so topli in naravni, delavni in spontani. So družabni in vedno priljubljeni, kljub nekaterim sleparskim nagnenjem. Lahko so sebični in ljubosumni. Imajo izreden čut za maščevalnost in ni se jim dobro zameriti. Če boste z njimi tekmovali v boju za oblast ali denar, vedite da boste premagani. Ženske, rojene v letu opice, so iskrive, živahne in lepe. So tekmovalne in preračunljive. SLAVNI LJUDJE ROJENI V LETIH OPICE Leonardo da VinciCharles DickensHarry TrumanBette Davis Vir: http://www.e-horoskop.si/kitajski-horoskop/opica/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Jaz tud zmaj! Opico imam pa doma - Robida... Zato vem da so... ...zelo pametne... Evo še ena opica,ki ima doma zmaja Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Iiiiiiiiiiiii, kaj jst vidim še en dom so mi dal opica itak Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Pozdravljena, opica pika pikica. Si ti edina? Ja, edina, pa še ta nartalepša. Drgač je pa Todi tud, pa Samsonajt, Kamikaze, Scorpiogirl, Mana...cel kp nas je...sam ne upajo priznat. jedne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, edina, pa še ta nartalepša. Drgač je pa Todi tud, pa Samsonajt, Kamikaze, Scorpiogirl, Mana...cel kp nas je...sam ne upajo priznat . jedne. kaj ne upamo ni blo cajt prej ponosno priznam, da sem opica happy Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 kaj ne upamo ni blo cajt prej ponosno priznam, da sem opica happy To zato, k sm te izdala, pa pol nism mogla drgač, k da poveš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 To zato, k sm te izdala, pa pol nism mogla drgač, k da poveš. ne pa ne sem se že prej izdala, kar dobr poglej, sej si opica ni težko ugotovit sem te prehitela, pa priznala že prej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ne pa ne sem se že prej izdala, kar dobr poglej, sej si opica ni težko ugotovit sem te prehitela, pa priznala že prej No, ok, se vdam, če ne mi boš itak cel večer težila, k ena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 No, ok, se vdam, če ne mi boš itak cel večer težila, k ena maš res ne morem iz svoje kože pa sej to itak veš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.