Marsa 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 No tko.Pravi Alan da mormo met se tele, kitajske, v Cvekarijah.In je postavil, da mormo znaki *svoje* znamenje odpret, ce cmo okol tega cveketat. In tako zdaj odpiram Zmaje.Najbrz ni treba spesl poudarjat, da sem Zmaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Pridna, zmajka. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 a ne alan? ti, tole bo teb vsec pa k smo glih otvoril z opicami in zmaji: pravjo v buklah, da je opica edina, ki lohk ukane prebrisanega al kaksnega zmaja. jaz se stekam z vsemi. saj to sem ze povedala v oni drugi temi o Kitajskem horoskopu, sam bom se 1x, k mi je vsec. skratka, sva s frendico skup trescli (ona je pa 13.11.) in sva se v vseh teh stosih jasno v nulo steknili. cist hudo.Pa odkrijeva se kitajca..In tam pa nikakor. Da Zmaj in Bivol - cela shtala. In ji jaz po telefonu recem: ti poslus, a ves da sem rpebrala da pa ni kul.... da "Bivol ne mara zmaja".Pa pravi frendica: jasno ce je pa bivol. :D ** a daj Mystica!!! za vsak drekec pekec mamo temo, tole pa je ze prevec al kaj!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 A ni bilo nekje na forumu objavljena tud tabela asc. po kitajskem? Ja sem asc. tiger... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ja,da je tisti radovednež moral napit vse žvali,,,sedaj pa mamo,,,vse vedo o nas,,,STRAHVZBUJAJOČIH ZMAJIH,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Eh dej dej.Toj sam utvara Kitajski trik Ja saj... Točno tako ga tud opisujejo... In v tem je njgova moč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja saj... Točno tako ga tud opisujejo... In v tem je njgova moč... A to daj kao najmočnejši,najbolši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 A to daj kao najmočnejši,najbolši Ja! ZMAJ Kitajsko ime: LongUre, ki jim vlada: od 7. do 9.Stran neba: vzhod, jugo-vzhodLetni čas in mesec: pomlad, aprilUstrezno zahodno znamenje: ovenStalni element: lessilnica: pozitivna Na Kitajskem simbolizira zmaj vladarja in moč. Je pravo skldaišče energije. Njegova navdušenost in želje so kot goreči plameni, ki bruhajo iz velikega gobca. Zmaj je sposoben velikih dosežkov, če se le zna obrzdati. Zmaji so močni in odločni, je aktiven in sovraži ležanje in brezdelje. Vedno je dejaven in pripravljen povedati kar vam gre. Ne pozna poraza in kadar je prepričan v svoj prav, ne bo popustil niti za milimeter. Zmaj je odkrit in se ne pretvarja. Ženska, rojena v znamenju zmaja, je odločna borka za ženske pravice. SLAVNI LJUDJE ROJENI V LETIH ZMAJA Salvador DaliFrank SinatraKirk DouglasChe Guevara Vir - navedel ga je že Alan New pri opicah http://www.e-horoskop.si/kitajski-horoskop/zmaj/ Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Na tej strani me moti to, da so podane samo letnice ... vem, da se nekaj tud po mesecih rojstva gleda, ne točno samo koledarsko leto. takole: čajniz horoskop Mogoče ti bo tole bolj všeč... http://www.geocities.com/slohoroskop/kitajski.htm Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Aha, našel... Asc. v kitajskem horoskopu 23h - 01h - PODGANA1h - 3h - BIVOL3h - 5h - TIGER5h - 7h - MACKA7h - 9h - ZMAJ9h - 11h - KACA11h - 13h - KONJ13h - 15h - KOZA15h - 17h - OPICA17h - 19h - PETELIN19h - 21h - PES21h - 23h - SVINJA Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, gre za to, da če bi se gledalo naše koledarsko leto, sem oFca tko sm pa kobila Beeeee.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Beeee beeeee beeeee ovca si, ne pa zmaj! Pic... ti ma....! Ja! SLAVNI LJUDJE ROJENI V LETIH ZMAJA Salvador DaliFrank SinatraKirk DouglasChe Guevara Vir - navedel ga je že Alan New pri opicah http://www.e-horoskop.si/kitajski-horoskop/zmaj/ Ja, slavni ljudje? A k'ksna puznas slucajn? SAM MENE!!!!! Siv ZMAJ z dolgimi usesi si!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 njet njet OK... Meeeee... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Beeee beeeee beeeee ovca si, ne pa zmaj! Pic... ti ma....! Ja, slavni ljudje? A k'ksna puznas slucajn?[/b] SAM MENE!!!!! Siv ZMAJ z dolgimi usesi si!!!! Saj noben več ni živ! http://www4.slikomat.com/06/1020/4110084ia4.gif http://www4.slikomat.com/06/1020/2510091iqz.gif odvisno o katerem horoskupu govorimo ... ihaaaa Same domače živali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 http://www.modestapparelchristianclothinglydiaofpurpledressescustomsewing.com/_castle_an_drag2.gif podznak zmaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 http://www.modestapparelchristianclothinglydiaofpurpledressescustomsewing.com/_castle_an_drag2.gif podznak zmaj To bi bil lep vžigalnik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ja sem asc. tiger... jaz pa podgana v asc. Same domače živali... zmaj je pa pravljicna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 še en pravljično lep, dober, prijazen, nežen, samozavesten, očarljiv, poln humorja, z veliko energije.........to sem Jaz........po kitajskem horoskopu ZMAJ, v podznaku Mucka ( kaj pa drugega )......... Znana še nisem, slavna tudi ne......mejbi se poročim z bodočim predsednikom in me boste vsi poznali.........še bolj k Dalija........pa nevem katere še je Alef omenjal Nikoli ne reci nikoli, anje Imejte prekrasen vikend in navijajte Zame v nedeljo med volitvami Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 jaz sem tud mislila da sem macka v asc - se mi je zdel da ne morem bit druzga... pa sem. in to podgana. no saj ne da se ne najdem... sam v macki bi se lohk tud.....k sem lena pa taka, mal macja pa tko.. pa rada se muckam pa taksno.sam sem v resnici kar pravi zmaj, kar orto v bistvu. ne bi mogla bit nc druzga. Kaj zate? kako? ne stekam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 kaj? Mal ognja bruham Sn zmaj, itak , podznakov pa ne poznam, hm, grem gledat kak se to ugotov.... Aha, po alefu asc podgana Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 podgana itaQ....in to komunajzarska.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 a daj!! to je kao *ekvivalentno* strelcu glih! drugac pa zdaj vidim, zakaj sva pochla skup tolkrat tlele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 itaQ....in to komunajzarska.... zlomk....tralala ...hepan .................... .... tvoj mb horoskop Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 jaz pa podgana v asc. zmaj je pa pravljicna! Ja... Edini, ki zares ne živi, ampak samo v pravljicah... In zato je najlepši... kaj? Mal ognja bruham Sn zmaj, itak , podznakov pa ne poznam, hm, grem gledat kak se to ugotov.... Aha, po alefu asc podgana Ni po alefu... To je... mislim da Marsa ... objavla že predno sem jaz prišel na forum.Kako sem pa to našel se pa ne spomnim več... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 http://www4.slikomat.com/06/0815/4908116oas.jpg Dober dan zmajčki... Morda se kakšen prikaže ko zagleda tole lepoto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.