Mick 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jaz sem zmaj, dvojni zmaj (tut v podznaku) in še ognjen tk kt sm dvojni oven (sonce, luna, pa še kje )Od svojega mnenja, (če sem prepričana v svoj prav) ne odstipim niti za mikron Folk se z mano al ful šteka, al se pa živi vidt ne moremo In ja, vsakmu povem v fris kva si mislim; boljša prva zamera, kot zadnja WOO-HOO zmaji! http://cosgan.de/images/smilie/sportlich/n030.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2006 Joj blazota Cookie! dvojni oven IN dvojni zmaj! ejjoooaoj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 kje je pa alef midva sma si glih naspronta...on zmaj pa tiger, js pa tiger zmaj pa oba po asc strelca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2006 saj res, sem vidla, ja... to je kar huda kombiancija, po mojem cist samosvoj tip... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 če pogledam sam mene, sem čist samosvoja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 kje je pa alef midva sma si glih naspronta...on zmaj pa tiger, js pa tiger zmaj pa oba po asc strelca Evo ga Alef... Delal danes... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 saj res, sem vidla, ja... to je kar huda kombiancija, po mojem cist samosvoj tip... Ima svašta... Poleg navedenega še Mars v Škorpijonu, pa Sco v 10. in 11. hiši(za to dvoje nimam pojma kaj pomeni)Pa doma imam eno Opico(Robida) ki je asc. Zmaj... Samosvoj... ...kdo pa ni? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Evo ga Alef... Delal danes... :xx!: no js pa še delam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Danes pa parav nič zmajski... :xx!: Tale ura ki se premika... :xx!: Pa ni problema, zmaj bo kmalu zasijal v polni lepoti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 js pa nisem mela čisto nič prit tej uri v soboto sem lahka spala eno uro več včeri sem bla pa ob 21h že koma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Zmajček že sije... Danes mal bruhal ogenj tam po cesti... Prazniki so, pa penzije so bile... Pa se valja in vleče po cesti sve i svašta... Taki ki gredo samo enkrat na mesec z avtom na cesto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Lepote zmajske, na plano! Ven pa ogenj bruhat da malo preženemo te oblake.Jutri naj bi bilo mraz, bo treba mal toplote poslat v zrak... Da zajebemo meteorologe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Samo da bruhnem mal ognja na vas, lenobe zmajske... http://www4.slikomat.com/06/1106/491113uhz6.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 pa še sem objavim kako konča se boj med dobrim in zlom, dobro sem seveda jaz na konju A teb je Jurij (Jure) ime? Joj blazota Cookie! dvojni oven IN dvojni zmaj! ejjoooaoj! A ne, hodeči nitroglicerin Ne sej ne; sej vadim mirnost, potrpežljivost... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Nekoč so prostitutke/kurtizane imenovali personae non gratae tak da, hvala, ampak ne, hvala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Zmajčki... Zgleda vsi zmrznili... Naj vas tale malo pogreje... http://www4.slikomat.com/06/0105/420112sv1.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 takale zver me torej kuri ni slabo, vsaj zeblo me ne bo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ah, nekam mi sapa pojenjuje, ura smrtna se mi bliža... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 anke js sem zmaj..no sej se vidi.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Zmajčki... http://www4.slikomat.com/07/0222/320220w2fx.jpg Ena slikca s praznovanja kitajskega novega leta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 http://www4.slikomat.com/07/0804/0908171yw9.jpg Malo pozabljeni... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2007 a tistud zmaj, alef?a nis tiger al neki? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 če druzga ni, bo pa tut marsa dobra za ircat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2007 ne bo, k ma filmski vecer, sem sam prsla podelit vtise. pa sibam nazaj.. tv gledat.... a ti si zmaj, janko, v bistvu dvomim.prej si kaksna podgana al pa kej.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.