kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kaj ste vsi važni! Koze znamo tud meketat ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kateri dan v letu ste pa tih,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 xchatx Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sam tolk, da ne bodo opice preveč važne. KOZAKitajsko ime: YangUre, ki jim vlada: od 13. do 15.Stran neba: jugo-zahodLetni čas in mesec: poletje, julijUstrezno zahodno znamenje: rakStalni element: ogenjsilnica: negativna Koza je najbolj ženstveno znamenje v kitajskem zodiaku. Ljudje, rojeni v letu koze, so pošteni in iskreni, predvsem pa so izredno sočutni. Vedno so pripravljeni pomagati ljudem v stiski. Ustvarjalni in delovni so, imajo izreden čut za umetnost. Prijazni in razumevajoči so, oproščajo napake pa kakršnje koli naj že bodo. Znajo ugajati, so nežni in topli. Sovražijo spopade, a kadar gre za res se znajo postaviti zase. Njihova slabost je predvsem zapravljivost. Ženske tega znamenja so male princeske, ki so vedno nališpane. S flirtanjem in pihanjem na dušo moških ponavadi dosežejo svoje. SLAVNI LJUDJE ROJENI V LETIH KOZEMuhammad AliMichelangeloM. de CervantesBarbara Walters Sam tolk,da smo si na jasnem. Zdej pa dost odvisnosti od računalnika! Grem .... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 Noben me ne mara. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 aja a to so une koze ne me koze kao zimske ampak koza pa sem pa basta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 aja a to so une koze ne me koze kao zimske ampak koza pa sem pa basta... Vse veljajo. Jaz sem tko in tko, pa zdej alef pravi, da sem še ovca. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 koza je hecna. kao socutna pa vse to, clo naivna vcas, 'predobra' kao, sam v bistvu pa... se povsod uvali kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 js sem pa tut kozaaaa ha haaaa... po obeh horoskopih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ... drugac naj bi bil kao ekvivalenten rak. kozi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 hehe ma men je fajn k je izi za zapomnt si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 v podznaku sem Koza. ne morem verjet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Vse veljajo. Jaz sem tko in tko, pa zdej alef pravi, da sem še ovca. Kaj zdaj mene noter tlačiš! To se nisem jaz izmislil... Noben me ne mara. En zmajski ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 koza je hecna. kao socutna pa vse to, clo naivna vcas, 'predobra' kao, sam v bistvu pa... se povsod uvali kul. Ta interpretacija mi je pa všeč. js sem pa tut kozaaaa ha haaaa... po obeh horoskopih Meeeeeeeeeeeeeeeeee v podznaku sem Koza. ne morem verjet. Oooo, a na konc bom vsi koze? Vsak na svoj način.Kje pa najdete te kitajske podznake? Kaj zdaj mene noter tlačiš! To se nisem jaz izmislil... En zmajski ... Ja kaj, a nej bom sama kriva za vse v svojem življenju. :xx!: :xx!: En kozji nazaj. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kukica, kitajski horoskop se ravna po uri rojstva, kar se podznaka tiče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kukica, kitajski horoskop se ravna po uri rojstva, kar se podznaka tiče.Thx. Si bom mogoče pogledala. te dni si poskušam malo svojega 'zahodnega' pogledat, pa že tam ne razumem preveč. Je pa zanimivo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2006 Klarus je rekla da je ena velika koza Klaaaaruuuus, kjeee siiiiiii ????? Koze ti. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 se ena koza Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Tud logika ima korenine! Včeraj zvečer sva z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju. Pogovor je nanesel tudi na pomen človeškega življenja. Jaz sem ji rekel: "Draga, če se meni kdaj zgodi, da bi bil v stanju vegetiranja, odvisen od aparatov in tekočin, prosim odklopi vse stvari, ki me držijo pri življenju." Ko sem to izrekel je žena vstala, izklopila TV in mi vzela pivo. Mislm, koza. iz enga mejla Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 hahahaha...kuuul!! Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 A je to jok ali smeh... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 to se ne reče ovca, to se reče ofca IZtok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 to se ne reče ovca, to se reče ofca IZtok Tu se o kozah debatira, ne o ovcah ali ofcah... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g070.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 moram rečt, da ful čutim eno tako odobravanje in podporo od Koz, rojenih leta 79. frend in frendica sta oba ta letnik in se z obema krasno razumem. aja, saj jaz sem pa po podznaku Koza. sicer pa Merjasec. letos je t. i. zlato Merjaščevo leto (ki je na vsak cca. 50 let, če se ne motim), kar pomeni izjemne priložnosti za nas Praščke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.