Skoči na vsebino

dones jezna k ris

mala

Recommended Posts

(popravljeno)

benti ma.....!!!!!! sori za mal močne besede, sam dons mi je pa kapo odnesl........ sej tole je črna lukna ane, upam da mi nau kdo zameru se morm mal skašlat pa trenutno nobenga ni doma...aja pa že dolg me ni blo tle pač je blo do zdej vse kul x:Dx no ja, razen tegale zdele! mislim, koja bedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angry2: :OO!: :blink: :wacko: :unsure: :angry: prou sick se obnaša ženšče jedno zabito, tupo, budalasto, in jst to toleriram že žnj cajta!!!!!!!!!! dost jo mam! bohnedej kdaj kej s svojo glavo mislt pa si deu dobr organizirat, podelat, kar je, pa bit pol frej. ne, deu si nardiš sam, pol pa jamraš kok mende da rabš pomoč pa kok da je dela pa .... jaojaojaojao! valda da je dela če ga pa sam produciraš k si tok tup. navzven se pa delaš prjaznga pa sposobnga pa taglavno faco deleč naokol, kao poglejte mene kva razturim k ful delam. kok fajn je bit ena žrtev! sam jst nisem mati tereza in tut nočm bit! jst bi rada tut kej žvela ne pa sam delala, ampak ne, če kej rečeš, sika nazaj u stilu da ji še do kolen ne sežeš k si taka mende lenoba al kva. sam jst se znam organizirat pa pogruntat kva je bl pomembn trenutno pa kva manj, ja valda če je pa vse ful pomembn pol pa človk ne sfolga še kosila skuhat, a ne.

no tko. mal mi je že laži čeprou bo še mal trajal da jst tole zrihtam ............ sam jo bom zrihtala u nulo :palec: x8Dx prou z njeno lastno logiko jo bom zrihtala, pol nej pa dela zarad mene po 24ur, če ji paše, jst ne bom, malo morgen, se mam preveč rada pa svoj živlene tut! dej črna lukna pls posrkej tole jezo (aja pa če lohk še to ženšče zraven bo sploh kul x:Dx - no džouk, jst ji nočm nč hudga, vse sam dobr x^x sam kaj k ona u dobrem sploh ne more funkcionerat! ker drugač sem jst en velik sooooooooooonce! takle: :flowerface: :smesko: :flowers: ) x:Dx HVALA!

Popravljeno -> mala
Deli na socialnih omrežjih

• 5 weeks later...

hm ja ... sem bla res razkurjena.

ko grem za nazaj gledat vse in zraven še mal mal prelistam splet, se mi je dogajalo to, čemur se danes fensi reče mobing. po tastarem je to šikaniranje. to je tko, da par mescev vsak teden vsaj enkrat dožviš na primer neupravičeno kritiko sebe/svojga dela ipd. od enga drucga ... sem si zdej prebrala. točn to se mi je dogajal. po opisu reakcij žrtev tega nečednega početja, ki sem jih našla na spletu, se tud svojim čudnim izbruhom zadnje čase ne čudim. sem se sicer pomirila, ampak zdej z vso jasnostjo vidim, kako sick je to ženšče. pa ne gre se mi teh igric no! tega, da moraš bit skoz pozoren, odkod in kdaj bo kakšen udarc prletu, da ga lohk pravočasno odbiješ al pa preusmeriš tja odkoder je pršou al kokrkol ... men se trenutno osredotoča na to, kar mam za narest, pa to z veselem nardit, pol pa čavči, grem jst še mal izven dela uživat. ampak trenutno je to bolj pobožna želja kot kaj drugega ...

črna luknja, za tiste, ki radi ser...jo po drugih, verjetno raste palca, al kako ...? mislim, jst tega nisem glih navajena in mi je čist neki novga ... navajena sem normalnih odnosov ... a moram jaz zdej špilat palco al kako? al se naj umaknem? bockat se mi ne daaaaa ... res ne. pa palca bit mi tud ne diši ... komplet zmedena.

kako pa vi reagirate, če nekdo konstantno zliva gnojnico po vas (in to prepozno opazite, tolk prepozno, da postane to, da ste leni nesposobni zafurani gnoj, celo resnica o vas v širšem okolju ...)? mislim ker jst res nisem navajena tega. jst sem vseskoz mislila (naivčina), da mi pa sodelujemo juhuhu ... fijufijurožicebrala ... ja, pol pa šok. opažam, da če se ne sekiram za mnenje drugih o sebi, je precej bolje, samo vseen ni luštno, če se je nekdo zadnjih par mescev intenzivno posvečal rušenju tvojga ugleda pri celi skupini ljudi, ti pa to prepozn porajtaš in ko porajtaš, ma že skor cela ta skupina tako mnenje kot dotični vir neresnic ... mislim, men se ljudi ne ljubi prepričevat v stilu joj jst pa že nisem taka, kot se tle zdej govori, ampak čist drugačna ... sej se vse vidi iz dejanj, ne vem, no. kaj čem nekoga prepričvat, če si je pa na podlagi govoric že ustvaru mnenje. trenutno se mi za mnenje vseh, ki so nasedl, fučka. sam v delu pa ne uživam več ... vsaj ne tolk kot sm prej.

kako mi je lahko tolk do živga pršlo ... enti ...

če ma kdo kakšen nasvet ... zlo toplo dobrodošu.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...