taraja 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Jaz sem očarljivi kompromis.Ves svet je moje prizorišče.Utiram nove poti, težim k nedosegljivemuin spoznavam neznano.Plešem ob življenjski glasbi,radostno se ji predajam.Pridružite se mi na vrtiljaku.Glejte miriado barv, migetanje vseh luči.Vsi pozdravljajo moj nastop brez primere.JAZ SEM TIGER. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 OK, pa jaz prvi... Sicer sem Tiger samo v podznaku... Tiger sem pa! Drugače pa ZMAJ! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 še ena tigrica...v podznaku mam pa zmaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 še ena tigrica...v podznaku mam pa zmaja Jaz obratno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jaz obratno... pa oba po asc srtelca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 pa oba po asc srtelca Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Mel = tudi tiger Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 sama lepota in eleganca nas je http://www.indiawildlifeportal.com/images/project-tiger/wildlife.jpg http://www.people.virginia.edu/~pm9k/misc/im/tigr95.jpg http://www.gorzow.mm.pl/~bebelebe/White%20Bengal%20Tiger%20Cub.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 dej dej tigrčki samo na slikcah luškani in nevem kaj še vse.....sicer pa samo sočutju vzbujajo in se ne pokažejo v taki luči kot so......... tigrice izvzete Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 no...she en tiger kle... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 tigrček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 no fino da mal vidmo, kwa ste pa tko... nekak nisem mela tok odnosov s tigri....mitja je v asc (drugac je pa petelin). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 Klarus, tvoj tigri na slikah so enostavno fantastični! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 sama lepota in eleganca nas je http://www.indiawildlifeportal.com/images/project-tiger/wildlife.jpg s tem se pa popolnoma strinjam klarus Tiger je zame ena najlepsih zivali na svetu..... eleganca, moc, hitrost in lepota Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 in vse tiho je bilo na naše rajonu tigri kje ste TIGER je izviren in kreativen. Pogumen in močan ima močne predispozicije, da je lahko vodja. Večno nemiren, včasih »divji«, samosvoj in svoboden, pogosto se zoperstavlja starejšim ali nadrejenim. Je atletske postave, strasten, nepredvidljiv, dinamičen in težko ga je ukrotiti. Pri osvajanju je prisrčen in neposreden, če pa ga razjezite, je lahko zelo nevaren. Negativne značilnosti Tigra so sebičnost, trdoglavost in sitnarjenje. Rojen od desete zvečer do polnoči je posebej vročekrven in agresiven. Ujemanje z drugimi znaki kitajskega horoskopa:popolno ujemanje s Psom in Zmajem, Svinja mu podžiga strast, osrečuje ga Konj. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 24. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2006 Iskrivi konjiček ga res razveseljuje in poživlja , oba sta idealista, rada sta svobodna in v gibanju. Najmanj se tigrčki ujamemo s prizemljenimi bivolčki, s kačo, ker ne utripata z njim in tudi opica jim rada nagaja in dreza vanje, še posebej če je v njenem znamenju TAŠČA. Kakšne izkušnje imate tigrčki s temi znamenji? Klarus, kaj pa ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kje ste tigrčki? že spite al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2006 Tigrčkov in tigric ni že dva dni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 še tuki mal poskočit , ker se dobr ujemamo, vsaj moje izkušnje tko kažejo, aja pes sem drugač Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 27. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 še tuki mal poskočit , ker se dobr ujemamo, vsaj moje izkušnje tko kažejo, aja pes sem drugač kaj si pa po podznaku tigrčki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 še tuki mal poskočit , ker se dobr ujemamo, vsaj moje izkušnje tko kažejo, aja pes sem drugač kaj si pa po podznaku tigrčki Če še kdo ne ve kaj mu je asc. v kitajskem horoskopu... 23h - 01h - PODGANA1h - 3h - BIVOL3h - 5h - TIGER5h - 7h - MACKA7h - 9h - ZMAJ9h - 11h - KACA11h - 13h - KONJ13h - 15h - KOZA15h - 17h - OPICA17h - 19h - PETELIN19h - 21h - PES21h - 23h - SVINJA Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jaz tudi tigrica , same kraljevske astro položaje imam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 me smo itak najbolše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.