myrjam 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Da se še mi priključimo M Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Bivoli ja. Včasih znamo biti težki, ker težko popustimo in se držimo načel. Drugače pa smo to osbe, na katere se lahko zanesejo vsi, ki rabijo podporo. Včasih se še sama sebi čudim, kako znam biti nepopustljiva, grem ko traktor v enih stvareh. Pa ne da črtam druge, samo ne pustim, da mi kdo nekaj "trobezlja" v tri dni. Nič me ne ustavi, kar je super.Imam pa za podznak Mačko, da me malo omili. Kako pa ostali Bivolčki vidite sebe? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 nepopustljiva si? izraz, v kaksnih "okoliscinah"?js sm pa (pre)vec popustljiva... verjetn zato, k sm direkt na meji med tem bivolom in tigrom samo, kr pa vem, da je zame res pa ne popuscam... prepricanga tko pravjo, da je tezk prepricat Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ja saj to. Ko imam neko načelo, način, prepričanje, ko ga osvojim ga ne pustim nikomur da ga, me ruši. Ti deli po svoje, jaz pa po svoje. In čeprav se tvoje zdi morda bolje, kot moje bom to preverila, na tak ali drugačen način. In do takrat ti ne dam prav. Jah tko je. Je pa res, da sem včasih bila ko cucek, nisem sploh vedla, kaj sem jaz pa kaj nisem. Ampak tudi takrat sem bila trmasta ko bivol. Na drugačen način. Sedaj sem pa taka. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 o lej jih bivolčke pozdravljene po mesecu rojstva sem tiger, po uri in dnevu pa pes......ne vem kaj jemljete za ASC. Zdi se mi da primerjava ni tako enostavna, ker se kitajsko leto začne februarja, pa še to vsako leto drugače.....meseci pa tudi ne sovpadejo z zahodnimi znaki. Pravijo da smo bivoli praktični samozavestni in vstrajni..... značilen je močan občutek dolžnosti in smisla, kot tudi obstojnosti. V borbi za zmago, pazljivo planiramo svoje poteze...itn....pol še pravi, da se dobro ujemamo z petelini in kačami..... Lep vikend želim Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 o lej jih bivolčke pozdravljene po mesecu rojstva sem tiger, po uri in dnevu pa pes......ne vem kaj jemljete za ASC. Zdi se mi da primerjava ni tako enostavna, ker se kitajsko leto začne februarja, pa še to vsako leto drugače.....meseci pa tudi ne sovpadejo z zahodnimi znaki. Pravijo da smo bivoli praktični samozavestni in vstrajni..... značilen je močan občutek dolžnosti in smisla, kot tudi obstojnosti. V borbi za zmago, pazljivo planiramo svoje poteze...itn....pol še pravi, da se dobro ujemamo z petelini in kačami..... Lep vikend želim Kaj pa ti praviš o sebi v zvezi z bivolom? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 še en bivol tuki sem pa tak še bik hkrat..tko, da hujšga primerka pomoje ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 še en bivol tuki sem pa tak še bik hkrat..tko, da hujšga primerka pomoje ni Ja to je res opasna kombinacija. Se te kar predstavljam. Moj mars v biku je tudi neki tacga. Jao. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.