strelka 22. julij 2002 Prijavi Deli 22. julij 2002 Zlata ribica daj mi VOLJO, da Pospravim stanovanje (Pospravim z veliko začetnico)Tisto generalno čiščenje, vsake toliko časa - že cel teden poskušam začeti, a mi ne uspe. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. julij 2002 Prijavi Deli 22. julij 2002 povabi mene:)po dopustu:)) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 icon_smile.gif icon_smile_clown.gif icon_smile.gif Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Babica hodi po hiši in vzdihuje...joj, Velika noč bo...treba je oprati zavese, narediti generalno spomladansko čiščenje... Hm, še sama pogledujem naokoli..ja, res, treba bo... kako se vi lotevate čiščenja? Pospravljate sproti , tedensko ali kako? Jest bom počakala, da bo luna v devici Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 Pospravljam; napade pospravljanja imam pred menstruacijo. Ne dolgo tega mi sodelavka pravi (v službi se spravim na in v omare v teh dneh...)Me res zanima kakšno svinjsko stanovanje boš imela ko prideš v meno. In sedaj me to skrbi...Sem melanholik... Vse v škatlice, vse popedenano...in potem sem Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 jest se trudim sprot prepihat´stanvanje.....ampak tak, da res sam jest to nardim, ne rabm nbenga sluge Tolko pa že pazm, de ne hodim po smeteh Seveda vse omare morajo bit koj razvidne, to pa zato, da lakho dihajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 ful , ko babe pospravljajo! V idealni družbi bi moralo biti, da baba dela, pospravlja, pere. Dec se pa okol kurba, pije. Zvečer pride domov, pogleda po hiši, vidi, da je dobro pospravljeno, urejeno in za nagrado naskoči babo pa gre naprej pit. Če je pa baba zanikrna in bi sam lenarla, pač ni naskoka. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 kaki EPP ............dej,no............a si uteku iz balkana, morda albanije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 2. april 2003 Prijavi Deli 2. april 2003 če bi ti rekel od kod izhajajo te lepe narodne navade, bi bila Marsa jezna xfijux Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 Kljuki bi priporočala, da v svoji ljubeči dušici pospravi te močne misli ven, očitno je, da ima težave še iz otroštva- v zvezi z ženskami. Dajmo mu pomagat Vila Vetra pomladansko čiščenje ni kar tako nekaj btwtemveč s tem pripomoremo, da pride k nampomladni veter, burjice, sapicein tudi v naše srčke...!! Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 Ojoj, jaz pa ena taka, ki ne bi pospravljala. Mi pride ene to naredit. Kokr mam ena potisnjena dozivetja iz otrostva, pa to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. april 2003 Prijavi Deli 3. april 2003 si zgled sama sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. april 2003 Prijavi Deli 15. april 2003 Pokowc, umestna x!x se trudim zboljsat, do velike noci bo mal tezka, mogoce do naslednje, ko bom cisto nova izvedba same sebe. Do takrat pa majhni koraki, , (da se prevec ne utrudim,hihi..) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Zdaj pa še nekaj z astrološkega "kao" vidika :o|o: .Ženskam rojenim v znamenju strelca naj bi bilo pospravljanje kronično odvratno ...saj...kdo je pa kriv, če ONE pospravijo, pol pa že z drugo roko razmečejo? In ONE pač niso krive, če stvari ne ostanejo na svojem mestu .....izjeme so strelke, z ascendentom v kozorogu. Je pa tukaj paradoks....rade imajo lepe reči...in uživajo v lepem...in ker se nesnaga noče odstraniti sama jim ne kaže druga, kakor, da to opravijo same...In to potem opravijo s SVOJO prirojeno LJUBKOSTJO....(luna v devici ful pomaga ). In kaj se pri vsem tem lahko zgodi eni strelki(meni?), da dobim človeka mahnjenega na red ...pol pa...hitro uskladiva najine želje in potrebe...jaz kuhinjo, on dnevno(hehe).... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Uh pospravljanej, vak vid tisto kar ga moti. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.