Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Mačka je eno najbolj srečnih znamenj v kitajskem zodiaku. Mačka naj bi bila ismbolj dolgega življenja. Mačke so prikupne, mirne, čiste in prijazne. Dovzetne so za lepoto in uživajo v mirnem in skladnem okolju. Imajo močno voljo in veliko samozavesti. So umetniško nadarjene, posebnopa blestijo na področju prava in politike. Kar se tiče denarja, imajo mačke zmerom srečo in uspeh v poslovanju. Ženska mačka je obzirna, razumevajoča, imentina sodelavka in sogovornica. Je topla, sproščena in nabita z energijo. ...no ja , glavno da sem čista Še ker mačka? A nismo bili nekaj časa zajci? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Mačka je eno najbolj srečnih znamenj v kitajskem zodiaku. Mačka naj bi bila ismbolj dolgega življenja. Mačke so prikupne, mirne, čiste in prijazne. Dovzetne so za lepoto in uživajo v mirnem in skladnem okolju. Imajo močno voljo in veliko samozavesti. So umetniško nadarjene, posebnopa blestijo na področju prava in politike. Kar se tiče denarja, imajo mačke zmerom srečo in uspeh v poslovanju. Ženska mačka je obzirna, razumevajoča, imentina sodelavka in sogovornica. Je topla, sproščena in nabita z energijo....no ja , glavno da sem čista Še ker mačka? A nismo bili nekaj časa zajci? Oboje pravzaprav... Po eni varianti mačke po drugi zajci.Isto sem zasledil za koze - ovce... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 ja kar prosto po prešernu tole. POl so petelini mogoče tud kokoške, pa podgane miške? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Isto sem zasledil za koze - ovce... pol pa meee beee meee beee Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2006 Še dobr, da ne vem kako se zajci oglašajo - neki cvilijo se mi zdi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 POl so petelini mogoče tud kokoške, pa podgane miške? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Čav nak, raj mačka, kot pa zajec......... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 se strinjam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 ja kar prosto po prešernu tole. POl so petelini mogoče tud kokoške, pa podgane miške? Ni "prosto po Prešernu"... Ampak tole... http://www.geocities.com/slohoroskop/kitajski.htm Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.