Skoči na vsebino

KROGI V ŽITU

MIRYAM

Recommended Posts

18.julija 2006 so prvič opazili nenavadne like v žitu pri Banovcih, take opazujejo v Angliji že nekaj let in glede na dejstvo, da je bilo v zemlji v krogu več silicijevega oksida in veliko močnejše bio polje kot v okolici.... kdo lahko to naredi?

Kaj menite?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Enih par zemeljskih veseljakov. Z računalniškim programom. x;)x x:)x O tistih "dejstvih" pa ne vem nič..... xnckrivx

Kako se pa iz programa prenese na žito. Ideja sam sicer ni napačna, le ne vem kako bi iz compa zadevo prenesli v satelit in iz tam izsevali vso zadevo na žitno polje....

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona
tukaj se javlja en hepan, ki verjame v Marsovce in NLP-je. :vio: čisto zares! x:Dx :inocent: ja, zares. xNNx v nekaj moraš verjeti, jaz torej v Marsovce.

tukaj se javlja en hepan, ki verjame v Marsovce in NLP-je. :vio: čisto zares! x:Dx :inocent: ja, zares. xNNx v nekaj moraš verjeti, jaz torej v Marsovce.

Ja tud to je možnost, sam kaj ko ne povejo enostavno kaj hočejo. Lahko pravijo, da nas bodo vse zasužnl al pa samo naročajo pico. Kdo ve...

18.julija 2006 so prvič opazili nenavadne like v žitu pri Banovcih, take opazujejo v Angliji že nekaj let in glede na dejstvo, da je bilo v zemlji v krogu več silicijevega oksida in veliko močnejše bio polje kot v okolici.... kdo lahko to naredi?

Kaj menite?

Enih par zemeljskih veseljakov. Z računalniškim programom. x;)x x:)x O tistih "dejstvih" pa ne vem nič..... xnckrivx

Tudi tematiko žitnih krogov(piktogramov) je že obravnavala oddaja "Na robu znanosti" na HTV. Takšne oddaje spremljam aktiuvno in si zaqnimivosti zapisujem - zdajle pa žal ne najdem podsetnika glede žitnih krogov, spomnim pa se naslednjih dejstev:

- Ocenjujejo, da je približno 25% piktogramov ponarejenih, ostali so pravi. Ponaredke spoznajo po zlomljenih klasih žita, pri originalnih krogih pa je žito zvito (nastane novo koleno).

- Do formacije poiktograma pride zelo hitro in pri tem se sprošča takšna energija, da so npr. na piktogramih našli mušice, katerim so notranji organi dobesedno zgoreli. Majhna semena te energije ne preživijo, večja pa rastejo hitreje. Energijska sprememba potem počasi pada in v nekaj dneh je vse "normalno".

- Ta energija vpliva pri človeku predvsem na desno polovico možganov - torej na čustveni svet. Na svežih piktogramih je prišlo do več ozdravitev čustvenih problemov - predvsem razpad vzorcev strahov.

- Nad žitnimi polji so v nočeh, ko so nastali piktogrami, večkrat videli svetlobne krogle, ki sos e večale in manjšale.

- Piktogrami so oblikovno vedno bogatejši. Pri Stonehengu je npr. nastala formacija iz 140 krogov.

- Mislim, da so se krogi pojavili v Sloveniji že pred letom 2006. Gost oddaje je bil tudi Janez Ferjančič, ki se pri nas s tem ukvarja in če se ne motim, trajajo opažanja takšnih krogov pri nas že nekaj let.

Zaključek: stavim na vanzemaljce.

lalala

V krogih ne najdejo SiO2, kakor trdi Myrjam, ampak magnetit - če me spomin ne vara, gre za delce, velike 30 - 40 mikronov. Se mi zdi, da so nekaj razlagali, da jih energija potegne preko ionosfere, a se ne spomnim kako že ...

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

- Mislim, da so se krogi pojavili v Sloveniji že pred letom 2006. Gost oddaje je bil tudi Janez Ferjančič, ki se pri nas s tem ukvarja in če se ne motim, trajajo opažanja takšnih krogov pri nas že nekaj let.

ja tud jes sm slišou. na sorškem polju pri mavčičah. domačini so vedli povedat, da je to neka sekta ga srala... nisem več kej dost sprašvou sploh...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

...zdajle pa žal ne najdem podsetnika glede žitnih krogov, spomnim pa se naslednjih dejstev:

- Do formacije poiktograma pride zelo hitro in pri tem se sprošča takšna energija, da so npr. na piktogramih našli mušice, katerim so notranji organi dobesedno zgoreli. Majhna semena te energije ne preživijo, večja pa rastejo hitreje. Energijska sprememba potem počasi pada in v nekaj dneh je vse "normalno". - no, to mi precej podobno deluje kot tahionska energija (kolikor sem razumela Ištarjevo razlago)

- Ta energija vpliva pri človeku predvsem na desno polovico možganov - torej na čustveni svet. Na svežih piktogramih je prišlo do več ozdravitev čustvenih problemov - predvsem razpad vzorcev strahov. -enako delujejo tahionizirani izdelki, posebno tahionizirano steklo in zaščite (moja lastna izkušnja, kako se najhitreje znebiti fobij in paničnih napadov)

- Nad žitnimi polji so v nočeh, ko so nastali piktogrami, večkrat videli svetlobne krogle, ki sos e večale in manjšale.

- bitja luči, kakor jih Ištar imenuje, s svojimi ladjami (ena od možnih razlag)

- Piktogrami so oblikovno vedno bogatejši. Pri Stonehengu je npr. nastala formacija iz 140 krogov. -človek kaj takega še ni sposoben sam napravit

- Mislim, da so se krogi pojavili v Sloveniji že pred letom 2006. Gost oddaje je bil tudi Janez Ferjančič, ki se pri nas s tem ukvarja in če se ne motim, trajajo opažanja takšnih krogov pri nas že nekaj let. -nekaj sem brala, zdaj pa iščem povezave s tem, kar sem izvedela od Ištarja osebno. Kocke se mi zlagajo...

Zaključek: stavim na vanzemaljce. - :palec: in tisti, ki se imamo za BRIHTNE se zavedamo, da ne moremo bit v celem vesolju NAJPAMETNEJŠI... obstaja še tooooolllliiiiiiiikoooooooooooo novega, drugačnega :eek:

V krogih ne najdejo SiO2, kakor trdi Myrjam, ampak magnetit - če me spomin ne vara, gre za delce, velike 30 - 40 mikronov. Se mi zdi, da so nekaj razlagali, da jih energija potegne preko ionosfere, a se ne spomnim kako že ...

- kaj so našli ne vem, brala sem o tem v zadnji številki Soutripanja... energija mi deluje zelo podobno kot takoimenovani TAHIONI...

Ištar preko sistema posebnih leč (pravi da so načrti celo na internetu) zbira to energijo v komorah in tako s skoncentriranimi žarki preseva izdelke

...zdajle pa žal ne najdem podsetnika glede žitnih krogov, spomnim pa se naslednjih dejstev:

- Do formacije poiktograma pride zelo hitro in pri tem se sprošča takšna energija, da so npr. na piktogramih našli mušice, katerim so notranji organi dobesedno zgoreli. Majhna semena te energije ne preživijo, večja pa rastejo hitreje. Energijska sprememba potem počasi pada in v nekaj dneh je vse "normalno". - no, to mi precej podobno deluje kot tahionska energija (kolikor sem razumela Ištarjevo razlago)

- Ta energija vpliva pri človeku predvsem na desno polovico možganov - torej na čustveni svet. Na svežih piktogramih je prišlo do več ozdravitev čustvenih problemov - predvsem razpad vzorcev strahov. -enako delujejo tahionizirani izdelki, posebno tahionizirano steklo in zaščite (moja lastna izkušnja, kako se najhitreje znebiti fobij in paničnih napadov)

- bitja luči, kakor jih Ištar imenuje, s svojimi ladjami (ena od možnih razlag)

- Piktogrami so oblikovno vedno bogatejši. Pri Stonehengu je npr. nastala formacija iz 140 krogov. -človek kaj takega še ni sposoben sam napravit

- Mislim, da so se krogi pojavili v Sloveniji že pred letom 2006. Gost oddaje je bil tudi Janez Ferjančič, ki se pri nas s tem ukvarja in če se ne motim, trajajo opažanja takšnih krogov pri nas že nekaj let. -nekaj sem brala, zdaj pa iščem povezave s tem, kar sem izvedela od Ištarja osebno. Kocke se mi zlagajo...

Zaključek: stavim na vanzemaljce. - :palec: in tisti, ki se imamo za BRIHTNE se zavedamo, da ne moremo bit v celem vesolju NAJPAMETNEJŠI... obstaja še tooooolllliiiiiiiikoooooooooooo novega, drugačnega :eek:

V krogih ne najdejo SiO2, kakor trdi Myrjam, ampak magnetit - če me spomin ne vara, gre za delce, velike 30 - 40 mikronov. Se mi zdi, da so nekaj razlagali, da jih energija potegne preko ionosfere, a se ne spomnim kako že ... - kaj so našli ne vem, brala sem o tem v zadnji številki Soutripanja... energija mi deluje zelo podobno kot takoimenovani TAHIONI...

Ištar preko sistema posebnih leč (pravi da so načrti celo na internetu) zbira to energijo v komorah in tako s skoncentriranimi žarki preseva izdelke

Men se zdi že dolgočasno non stop pjevat, da tahioni verjetno ne obstajajo. Čeprav sem vse že enkrat razložil v ustrezni temi, še enkrat bistveno:

-Ker se hipotetični delec z negativno maso, imenovan tahion, giblje s hitrostjo, večjo od svetlobne, seva svetlobo Čerenkova in s tem izgublja energijo. Ker izgublja energijo, je vedno hitrejši in vedno manj je možnosti, da bi se približal meji svetlobne hitrosti in "naredil kaj v energijskem smislu".

- Zaradi gornjih dejstev je verjetno nemogoče, da bi jih lahko »ujeli« v nek predmet ali npr. vodo. t Če bi tahione lahko lokalizirali (ujeli v nek prostor) , bi to pomenilo, da bi jim zmanjšali hitrost – a čim bi se njihova hitrost zmanjšala na svetlobno, bi bila njihova energija neskončna (to se da dokazati s formulami). V nasprotnem primeru (če ohranijo hitrost večjio od svetlobne), pa ne morejo prenašati nobenih informacij.

Zaradi navedenih problemov Tom Bridgman, znanstvenik iz NASE pravi: "Tudi če bomo kdaj dokazali, da tahioni zares obstajajo, jih bo sila težko "izkoriščati."

Gornja dejstva sem pobral iz članka dr. fizike Jureta Zupana, ki se v članku sklicuje tudi na raziskave Washingtonske univerze. In sedaj imamo situacijo - Vrhunski fiziki po univerzah in strokovnjaki NASE ugibajo, ali tahioni obstajajo ali ne, v Sloveniji pa imamo vrlega Ištarja Antaresa, ki ima doma tahionsko kooro. Lepo te prosim ...

Sem si pa ogledal še nekaj "strokovnih" člankov o tahionih na internetu. Do - ali zbrke, ali zavestnih manipulacij prihaja zato, ker tisti, ki na internetu pišejo o tahionih, le-te enačijo s free energy, kar pa absolutno ne drži. O tahionih je glavno napisano tule, definicijo free energy pa si lahko ogledaš npr. na Wikipediji.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 7 months later...

Pa ste le našli:))

Se je pojavil spet en tak krog cca slabih deset km vstran od nas. Me včeraj deca gnjavijo,da bi šle gledat in tudi mene je v resnici malo kar mikalo, da bi šle. No pa nismo -bila zmatrana

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 2 weeks later...

Mater :eek: :eek:

V glavnem - naša mlajša je pridno sprintala vse fotke, ki jih je Strelka007 dala gor, odnesla v šolo, pokazala učiteljem...in niso bili nič kaj zadovoljni nekateri... sploh učitelj astronomije se je zelo razkuril. Ji rekel, da če misli tako, drugo leto ne rabi več k astronomiji hodit. Skratka...bila punca prilično užaljena in sem ji pač rekla, da on mora tako govorit. Tudi če ne ne misli tako..ker kako pa bi bilo, če bi javno izjavil, da so to vanzemaljci naredili...se je potem pomirila malo.

Saj, edina sreča je, da gre tale učitelj drugo leto v penzijo.

Pa saj nimam nič proti njemu...ampak bi res lahko naredil tako kot praviš, ne pa tako, kot je. Naša punca pa je vodnarka in veš, da se ne zadovolji s takšno razlago..pravzaprav je povzročila pravi naval na to stran.

Mene so tudi prevzeli. Pravzaprav vsakega, ki sem mu te slike pokazala..

Za tale posnetek j en tip na National geographic channelu razlagal, da je fake in kako ga je posnel. Lahko pa seveda, da je tudi on lagal, ker je bil cel smisel oddaje diskreditirati nadnaravni izvor takih reči. Nekateri izdelki so sigurno delo ljudi. Mogoče tudi najbolj komplicirane like naredijo ljudje, rad bi pa vedel kako. Na primer za tega:

http://www.unexplained-mysteries.com/gallery/albums/userpics/cropcircles/aliencircle4.jpg

Za tale posnetek j en tip na National geographic channelu razlagal, da je fake in kako ga je posnel. Lahko pa seveda, da je tudi on lagal, ker je bil cel smisel oddaje diskreditirati nadnaravni izvor takih reči. Nekateri izdelki so sigurno delo ljudi. Mogoče tudi najbolj komplicirane like naredijo ljudje, rad bi pa vedel kako. Na primer za tega:

http://www.unexplained-mysteries.com/gallery/albums/userpics/cropcircles/aliencircle4.jpg

Ja, nikol ne veš. Jaz sem bil npr. šokiran, ko sem prebral, da so baje avtorji knjige Svet kri in sveti graal izjavili, da za napisanim ne stojijo, ampak da gre za manipulacijo.

la x 2/3

Aja, še eno podobno foro vem - enako je bilo baje s principom 101 opice, s katerim je avtor dokazoval obstoj kolektivnega nezavednega. Skoraj 30 let po izidu knjige, v kateri to opisuje, je baje izjavil, da si je finto z opicami izmislil in sicer le zato, da bi podprl teorijo o skupni zavesti, v katero pa sier trdno verjame.

la x 1/4

Bila sem. Nič posebnega nisem občutila,vse je shojeno in nekaj poizkusov novih krogov, manjših in nepravilne oblike. Ta, ki bi naj bil avtentičen, se zdi, gledano na licu mesta, lepo oblikovan (krožnica).

Žitne biljke so "lomljene"približno cm od zemlje. Tako izgleda danes.

http://shrani.si/thumbs/img0062a121zo.jpg

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

na share international pravijo, da zaradi tega, ker v angliji biva maitreya.

po pravici povedano pa malo dvomim v to, da zaradi tega xrolleyesx ceprav naj bi on tam menda res bival.

sicer pa v koncni fazi ni tako zelo pomembno kot to kaj krogi prinasajo, kaksno sporocilo nam dajejo.

morda je v tem kljuc - torej povazava in razumevanja zakaj v angliji vec. torej ce je res, da zato ker mojster biva tam.

Nataly vidiš ....če bi bil količkaj to učitelj (kaj vem mogoče je tud kakšen znan profesor, pa ta forum prebira x:px ), bi povedal svoje mnenje kaj je vzrok temu ...pa mulčkom pustil mal razmišljat , kaj bi to bilo, pa kakšen je vzrok. temu se reče kreativno mišlenje....po moje x8Dx

ne pa da ga že v prvem šusu zabije .....to je traparija x:o)x

No mene tili krogi zelo prevzamejo, ko jih vidim in so dejansko mandale....samo zanima pa me, zakaj so krogi ki se pojavljajo drugje Anglija tam jih je spoh veliko bolj "lepi" bolj natančno izdelani....

:inocent:

OK če pa je vzrok temu človek, lahko tudi naravna sila še vseeno...zanimivo :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...