janko 17. junij 2007 Prijavi Deli 17. junij 2007 PO ŽELJI... vrjamem, ne vrjamem, vrjamem, ne vrjamem...zgleda da na vem kwa želim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jodeli 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Nekaj časa nazaj sem se zanimala za kroge v žitu. Našla sem zelo zanimiv lik: kabalistično drevi življenja. Ne vem kako nezemljani poznajo hebrejsko kabalo?Razen če so jo hebrejci kopirali od njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Enih par zemeljskih veseljakov. Z računalniškim programom. O tistih "dejstvih" pa ne vem nič..... se strinjam, al pa je keri alien-fan šel na tale polja in naredil vzorce, čeprav ne bi bilo to malce težko? Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Jaz bi tudi rekla, da gre za potegavščino, ampak pravijo, da je res težko vse narediti tako popolno in simetrično , poleg tega že ena napaka vse pokvari. Potem pa še energije, ki se tam pojavijo. Sicer pa se strinjam s tem, kar je izjavil, se mi zdi da Tom Cruise , da bi bili res arogantni, če bi trdili, da smo v vesolju sami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. december 2008 Prijavi Deli 1. december 2008 Prošnja in opozorilo, izdelovalcem žitnih krogov, Zveze pridelovalcev žita Prekmurja in Štajerske! Čujte vi zablojeni newagerski primitivci, lepo vas prosimo ne nam tncat žito, ki je kruh za lačne. A vas ni iskreno sram, da v eni spi trdite, da kako je svet lačen po drugi strani pa nam grete tncat žito. Ja kje pa ste videli, da se civilizirani ljudje tako obnašajo? A se ne gnjusite sami sebi, da po eni strani trdite kako se bojujete za boljši jutri, po drugi strani pa nam uničujete naš kruh, ki smo ga težko prislužili v lastnem potu. Ja kako bi se pa vi počutili, da bi sedaj mi kmetje prišli z plugi in ostalo težko mehanizacijo in da bi vam razrili lasten vrt ali pa celo hišo v imenu nekakakšne kvazi umetnosti? A se resnično ne morete malo uživeti v čustva svojega bljižnjega. Stanju uma ki se je sposoben uživeti v čustva bližnjega se reče empatija in te vam očitno zelo primankuje. Če že posiljujete trezen razum z nekakšnimi teorijami o izvenzemeljskih bitjih, naj vam povem, da je kmet Lojze Novak z vilami lovil izdelovalca tako imenovanega žitnega kroga. Na žalost je pa Lojze Novak že v letih, tako mu je barbar uničevalec polja pobegnil. Mogoče pa že boljše tako, saj smo civilizirana družba in nočemo prelivati krvi. Zatorej vas ponovno naprošamo ne nam uničevati polj, saj se bi radi izognili nepotrebnim zapletom. Ma kake bedarije pravite da je bilo žito pravilno poleženi itd...dokler ga niso poteptali obiskovalci. Kmetje ljubimo svoja polja in pri potepranemu žitu nismo opazili prav nič mističnega kot to, da so mam primitivci napravili več škode na polju kakor pa so to storile divje svinje, jelenjad in ostale živali. Pa sami ocenite kdo je tu slabši? Tudi malo pomislite, če bi bilo pri poteptanem žitu res kal mističnega, potem teh nekaj obiskovalcev žitnega kroga nebi spremenilo situacije, razen če bi kolektivno začeli teptati žitni krog? Vendar kot sem rekel kmeti ljubimo svoja polja in jih ne teptamo, saj je to v nasprotju z zdravo kmečko pametjo in tudi te vam nažalost očitno zelo primankuje. Z vsem spoštovanjem, direktor kmetijske zbornice Maribor, dr. agronomije Viktor Zaletel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 NOVA SPOZNANJA O LAŽEH IZDELOVALCEV KROGOV So strokovnjaki marsovskih študij, trdili, da je v načinu, kako je bilo poleženo žito, najti dokaz da je to delo marsovcev. Ko so njihove trditve pregledali strokovnjaki za botaniko, so ugotovili, da so njihove trditve laž. V načinu, kako je žito poteptano, je ravno toliko mistike kot po njemu lomastijo divji pujsi. Način celitve preloma biljke je navaden biološki odziv žitnega kasa na stres in ni pri tem več mistike, kot jo je pri celjenju zlomljenih kosti. Je prav v USA (kje pa drugje), ustanovljen inštitut za proučevanje žitnih krogov. A ko se bolje pogleda trditve tega ufološkega inštituta, se ugotovi, da je njihov glavni namen samo pobirati denar od naivcev. Skupina raziskovalcev "skeptikov" je potegnila sledeče zaključke glede: - v odzivu žitnih klasov na teptanje ni nič mističnega, temveč so to samo navadni biološki procesi...- žitne kroge se da narediti v eni noči brez težav (so jih sami naredili).- v takozvanem inštitutu za proučevanje žitnih krogov ne najdemo dobenega agronoma, strokovnjaka za anatomijo rastlin.- žitni krogi so navadna potegavščina- tepta se žito in se uničuje kruh- posnetki luči v krogih so ponaredek, ki ga lahko izvede vsak spreten kamermam. Sem gledal kako enostavno se izvede tak faik. Ma res emostaven trik in nič več. - kdor proučuje žitne kroge zgublja čas. Naj se rajši posveti družini.- z prodajanjem štorij o marsovcih se da lepo zaslužit.- zakaj ni krogov na krompirju? HA HA HA....-.... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 zvečer je bla ena oddaja na TVSLO mensezdi, da so angleži objavil, al pa bodo objavil ena pričewanja k so jih imeli angleži z nezemljani. umes sem zadremal . ampak če se še kej prou spomnim, je ena angležinja mela stike z enim zelenim možicom, k je hotu z njo sexat in ji je tud reku, da pripada unim, ki rišejo tele kroge. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=I2IHn6qcRTA...feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=CohZzEiP_D0...feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=zgvuzQHm3zc...feature=related Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 nekateri krogi so res videti kot delo ljudi, zaradi velikosti in preprostosti... so pa tu še nekateri, ki so tako ogromni in so nastali le v nekaj urah, da se jih ne da razložiti na zadovoljiv način; okej, če imaš veliko ljudi, se da velik naredit... ampak uskladit te skupine, da nastane taka geometrijska umetnost, to je pa nemogoče v tako kratkem času. pa ne govorim, da je to nujno delo marsovcev, mogoče so to samo eksperimenti NASE z kakšno tehnologijo...bogve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 OOOO fensi šmensi.... se spomniš imena te angležinje, ker jaz bi totalno rada prišla v stik s temi zelenimi možici. Še prav posebaj, če bi mi rekli, da sem ena od njih (potem bi skupaj risali kroge... juhu vsi enotni)...... čeprav, jaz nisem angležinja... to mogoče zna bit ovira.Ne bi ti pol samo krogov z njimi risala, he he. Tist možic je hotu neki druzga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Pa še malo o miroljubnosti raeljanov in njim podobnim marsologov. V ameriki je skupina umetnikov, ki riše kroge v žitu za hec ali pa za relklamo nariše MICKEY MOUSE, flašo za kokakolo, po dogovoru, za reklamo. Pa so potem za discovery pokazali, kako se nariše krog v eni noči. Ni blema, kako enostavno in hitro so narisali prepleten oreng velik vzorec. Pa so za ta špas zvedeli marsologi in so jih začeli obmetavati z kamenjem in palicami. Kričali so stran vi državni agenti, satanovi poslanci, pred kamero!!! posredovat je morala policija... Prav žalostno je, kako nekateri težko sprejmejo resnico. IN ČE PREBEREŠ INTERNETNE STRANI RAELJANOV IN PODOBNE BANDE, SE SEVEDA VSI BOJUJEJO ZA MIR IN ZAVRAČAJO NASILJE. ha ha ha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 TO KAR VAM TU PRAVIM SE MI JE 100% RES ZGODILO ALI ZAKAJ NE VERJAMEM!!! zvečer je bla ena oddaja na TVSLO mensezdi, da so angleži objavil, al pa bodo objavil ena pričewanja k so jih imeli angleži z nezemljani. umes sem zadremal . ampak če se še kej prou spomnim, je ena angležinja mela stike z enim zelenim možicom, k je hotu z njo sexat in ji je tud reku, da pripada unim, ki rišejo tele kroge. Pred mnogimi leti sem štopal v Kranj. Bote rekli kaj pa je tu posebno a jaz si bom ta štop zapomnil doživljensko. VOZNIK KI MI JE USTAVIL, MI JE TRDIL, DA JE IZNAJDEL PERPETUM MOBILE IN DA BO ODREŠIL SVET NAFTNE KRIZE! HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Ni se hecal. Govoril je o stvari tako prepričljivo, da če bi se v svoji bolni fantaziji polotil opisovati naprimer nek namišljen izlet v Indijo, nebi niti podvomil. Človek je v svoji norosti res že sam sebi verjel. A jaz mu nisem. HA HA HA LP PS Vsaka podrobnot z Marsovci zagotovo ni plod naključja! Na žalost pa še vedno nucam nafto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 OOOO fensi šmensi.... se spomniš imena te angležinje, ker jaz bi totalno rada prišla v stik s temi zelenimi možici. Še prav posebaj, če bi mi rekli, da sem ena od njih (potem bi skupaj risali kroge... juhu vsi enotni)...... čeprav, jaz nisem angležinja... to mogoče zna bit ovira. Ti bom jaz povedal kako prideš v stik z njimi. 1. Najprej moraš 100% verjet da obstajajo. Vsak dvom rodi neuspeh. 2. Potem moraš kupiti temnozeleno pirovsko flajšo. Nujno mora biti temnozelena. 3. Zadnja faza je najbolj kritična, saj se moraš fajn butnt z temnozeleno pirovsko flajšo po glavi. 4. Če si pravilno izvedel predhodnji korak, potem imaš veliko možnosti da pridejo. (Garantiram samo buško na glavi ne pa sexa.) Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Aha. Tele krogce smejoče pa vidiš, ko se butneš s temno zeleno flašo... verjetno. Pa saj to je malo podobno, ne zelo, malo pa, žitnim krogom. A tako potem. No, velja, kaj pa Razno? To vedno pride pod zadnjo točko. Pod razno pride: V primeru neuspeha nikoli ne izgubi upanja, da jih boš srečala. Kdor vstraja ta zmaga. Verjetno še ne verjameš dovolj. Tvoja vera ni dovolj trdna. Vsak dan zjutraj ko vstaneš, si ponavljaj: Zelen možic je, videla bom zelenga možica! Zelen možic je, videla bom zelenga možica!.... Ko buška splahne, ponovi vajo z zeleno steklenico. (Povzeto po priročniku profesorja BUTNSKALE). LP IN RAD TE IMAM, ZATO TI PRIPOROČAM, DA POSTANEŠ UFO SKEPTIK! In ti ga nisi vprašal, kako bo to storil? Ne morem verjet. Nemaš prava glasanja! Imel si priložnost in si jo takole, arogantno, zapravil. Čist sem zgrožena. Takoj, pejt pa nariš en krog. Prav imaš, pokora je vedno dobra! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 PA VALJDA! Prav tako lepa kot tvoja. LP IN MNOGO SREČE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Kaj pa? ampak če se še kej prou spomnim, je ena angležinja mela stike z enim zelenim možicom, k je hotu z njo sexat in ji je tud reku, da pripada unim, ki rišejo tele kroge.Good luck Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 To bi verjetno izgledalo nekaj takega kot v Almodovarjevem filmu Govori z njo. Tip sicer ni bil zelen, je bil pa čisto tako majhen kot kakšen možic.Žal ga nisem gledal, ga pa bom ob priliki, da vidim, kako to zgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 Znaki ob radioteleskopu razšifriraniVESOLJCI SO NAM POSLALI FAKS Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 circlemakers Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 Zanimivo Robida kaj si to našla...prebrala oboje...drugi link je še bolj zanimiv Kaj vse... ljudje delajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 Vse lepo in prav... Nekaj mi pa vseeno da misliti.Tisti krogi in razna šifrirana sporočila so tako zahtevnih oblik, da se jih človek res težko naredi... Ampak...Če so ti možiclji zmožni vrisavati tako zapletene oblike v žito in nam s tem puščati neka nerazumljiva sporočila,a nebi bilo bolj enostavno, da se naučijo tistih 25 črk in nam že enkrat napišejo, kaj sploh hočejo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 In zakaj raje ne poenosatvijo zadeve in napišejo črke?Ti simboli so neznani 99% ljudem na zemlji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 ej ne vem ... a veš da sem najdla eno slikco ..ko je bil napisan vprašaj... Torej tudi njim ni jasno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Zanimivo Robida kaj si to našla...prebrala oboje...drugi link je še bolj zanimiv Kaj vse... ljudje delajo Vprašanje......hm Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 In zakaj raje ne poenosatvijo zadeve in napišejo črke?Ti simboli so neznani 99% ljudem na zemlji.Bi bilo preveč enostavno. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.