Skoči na vsebino

Na kaj smo najbolj ponosni?

Marsa

Recommended Posts

Da sem clovek in da vztrajam pri tem.

Da name okolica in ljudje okoli mene ne vplivajo odlocilno na moje misljenje, zivljenje, delovanje

-npr. vsi druz.clani in sorodniki so 'verni', jaz ne

-ko sem hodil se v sredno solo so vsi na vlaku kadili, jaz nisem

-v okolisu katerem zivim je uzivanje alkohola prvi pogoj za normalnost...no , ocitno jaz nisem najbolj normalen :)

Da upam 'stegniti gobec' pred komerkoli, kadarkoli....ni avtoritet...

Da priznam (SEBI in drugim), da se kdaj pa kdaj tudi jaz zmotim ,da zame ne velja reklo "Ni vazno ce je prav, glavno da je pomoje"

Da v vsaki stvari (govorim o objektih, ne subjektih) najdem se tako skrito, prikrito napako (ja, psihijatri bi verjetno rekli da ne vidim celote, da vidim samo delcke x:o)x ), tako da...nisem ravno zazeljen kot obiskovalec v kaksnem avtosalonu in podobno ( zadnjic sem na avtomobilu za 22mil nasel toliko napak, da je prodajalec kar rdel

:vragec: x;)x

Da nimam veliko predsodkov oz. da tiste ki jih 'imam'...da za njih vem , da so samo predsodki in jih jemljem z rezervo.

Da...

Jebela, skoraj bi pozabil.

Da sem prvih 26 let 'smrdel' na kavcu pred knjigami, TV, racunalnikom...zadnje leto pa nic vec...zdaj pa sem v 'zivljenski formi'. Tako dober sem oz.tako sem napredoval, da se vcasih kar ustrasim sam sebe..kje je sploh meja (do Aten je se dosti casa, se imam cas :eek: x:Dx )

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pismu, sem ponosna na svoje razmišljanje in čustvovanje - kot plod dela na sebi, v smislu da sem se ene zadeve lotila in izpeljala in mi gre, juhej xsrcx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...