Skoči na vsebino

sobne fontane

bella20

Recommended Posts

V Destrniku jih en tip dela......ful dobre. :palec: Čak mal, fontana, kaj pomen natančn, vodomet, ne? No, kakorkol, ta je v Klubu ljubiteljev kamna, njegove izdelke sem videl na celjskem sejmu, ful fajni, res, razmišljam o nabavi enga za v dnevno sobo, ker so res posebni. Če želiš, nekje imam prospekt, poiščem, mogoč je naslov pa email gor.... :inocent: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Mhm, sam so prec dragi, ta ki je bil men všeč je bil okrog 60.000 sit......Evo sn našu email, upam, da so fotke gor tud, res so lepi, iz kamna, jih gledam tu na fotki..... :palec: No evo........klub_ljubiteljev_kamna@email.si x;)x Če bo treba je gor tud telefon.... x;)x

K. Čapek

Ja, druzga nimam, naslov pa telefon še. Mogoč pa mu piš naj ti pošlje kaj fotk, k jih ziher ma...Al pa probaj spletno stran najt z naslovom "Klub ljubiteljev kamna", mogoč pa bo.... :palec:

K. Čapek

Na googlu sn vtipkal, pa je spletn stran, sam ni fotk, je pa gor naslov pa ene druge stacioniran-tulifon cifre...Pismo, kak te nima fotk :o|o: , škoda...

K. Čapek

helooow

a kdo ve kje majo ksne lepe zanimive sobne fontane??

Tole temo sicer že nekje mamo.

En moj kolega ma za prodat več fontan, ampak ne takšnih, kot jih dobiš po trgovinah. So unikatne, npr z vključeno veliko ametistovo geodo ... in s tem malo višjega cenovnega razreda. Videt se jih da v Novem mestu. Če je kdo resen interesent, naj se mi oglasi na OS in dobil bo GSM lastnika.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Kolk približn je to "višji cenovn razred"? Ko si mal opomorem bi mogoč pa mel eno fajno x:)x .....A tega iz Destrnika poznaš? :inocent:

200 do 1000 evrov; odvisno, kakšno si zaželiš.

Nimam pojma, kje je Destrnik (če gre sploh za kraj).

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ne vem sedaj, unga prospekta pa nimam pri seb. So pa vse fontane iz kamnov, zanimive :palec: Gre pa za Klub ljubiteljev kamna tud.....

Sem se medtem jaz spomnil njegovo ime - gre za Vilija Podgorška?

Res ne vem. Pred par mesci sem bil na sejmu v ce (ne obrtnem, se ne spomnim zdej kako se je imenoval) in tam je imel razstavljene svoje izdelke, bli so mi zanimivi, pa sem mal pokramljal z njim, pa prospekt mi je dal pa to........Zna biti, da je on...... x^x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...