Marsa 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/43/"][b]Napoved za 43. teden[/b][/url] - [b]23. - 29. oktober 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 [quote name='Marsa' post='729351' date='23. Oct 2006, 00:41'][url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/43/"][b]Napoved za 43. teden[/b][/url] - [b]23. - 29. oktober 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].[/quote] Kapo dol..... Bo se treba met mal na kontroli ta teden. Hjah, prevec v sco.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 jp, to bo se razburkano... OHH! pozabla vtaknit krvavitve... nisem jih mela kam dat, pol sem pa pozabla, k sem nekaj druzga se spomnila.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 O carica, že obesila napoved Nič kaj se ne veselim tega tedna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 mah, jaz tud ne, v bistvu. ceprav.... kaj pa vem, no v bistvu pa ja, ajde no pa da vidmo, mater kaj je se pa lohk sploh! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 [color="#FF99FF"]Dnevi v sredini tedna bodo primerni za zabave.......[/color] full fajn, jest mam pa lih prvi poabsolventski zur, pol bo pa zihr akcija fajn tedn pred nami Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 sam ne smemo tko razseckano gledat... je treba vse upostevat - hocem rect, nebrzdanost, objestnost, vse taksno bo tud, norost, popivanje, vsega velik, prevec.... kar pomen, da na kaksnih teh bucnejsih zabavah so lohk tud kake shtale. :||| Nocem strasit, sam pac, previdnost ni nikol odvec pa ventilov ni ok cist cist do konca odrolat... mckn brzdancije je tud priporocljivo (pa bo tezko izvedljivo ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 [quote name='Liu' post='729364' date='23. Oct 2006, 01:12'][color="#FF99FF"]Dnevi v sredini tedna bodo primerni za zabave.......[/color] full fajn, jest mam pa lih prvi poabsolventski zur, pol bo pa zihr akcija fajn tedn pred nami [/quote] jaz pa odhajam na absolventa v sredo ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2006 [quote name='Marsa' post='729359' date='23. Oct 2006, 01:01']pozabla vtaknit krvavitve...[/quote] sem zdaj dodala, ipak je cist mal minil od objave (*k ponavad, k jo objavim, nic vec ne drezam not ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 sem ravno mislila napisat, da sem opazila krvavitve hvala za napoved... hm da bom volje za tepst?! kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Prebrala...in kr vem, da bo res tko, k sm že od včeri nastrojena en maw. Ampak važn, da bo v sredini tedna cajt za erotiko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 kako sva si različni- ti vidiš erotiko jst pa pretep Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 [quote name='Ksenia' post='729391' date='23. Oct 2006, 06:49'] kako sva si različni- ti vidiš erotiko jst pa pretep [/quote] Eh, tepla sm se že zadost, zdej se morm še zgont. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Marsa carica...thanks! ...po komentarjih sodeč.....ljubek teden.....fajn... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ljubko naj crkne imiditli v meni vse kar je ovnovsko zaletavega in strelčevsko luftarskega, drgač se bom še pobila ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 [quote name='Marsa' post='729359' date='23. Oct 2006, 01:01']jp, to bo se razburkano... OHH! pozabla vtaknit krvavitve... nisem jih mela kam dat, pol sem pa pozabla, k sem nekaj druzga se spomnila....[/quote] Moj teden se je že začel zelo razburkano! Zanimive stvari se mi dogajajo. Zelo pozitivne, če se bom tokrat dala na vajeti in se malo organizirala. Drugače me bo pa zasulo, kot ponavadi ... Krvavet sem pa že včeraj začela. Hvala za napoved, Marsa. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 prebrala napoved......jh, tok mi je všeč, da je bom ziher najmanj še enkrat res charming....no ja, po sco šarmirajoče..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 hvala ! prvi odstavek mi pove vse [color="#FF6600"]kurene pa jem že encajt [/color] pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 ahoj bejbs!! Kok ste pridne, ste ze vse prestudirale pa povzetke nardile. jaz tud vcas namenoma *tko* berem... kao, ck ck, mal preletim, pa tud jaz vcas pomislim, groza, a takle sem pisala! Pretepi in taksno, recimo, hec, na kaj se ti obesi oko, a ni? Krvavitve Kukica? Upam da ni kaj hujsega. jaz pa tud ze 'upostevala' napoved, ze ob 4h sem se prezderavala tlele Grem se jaz prebrat, kwa smo kej naskljocal. Kavo mam pa tud... Saj bo, sam plutona se je treba pazit (vsaj jaz se morm... me vedno z repkom vrzhe - mislim o fino, tokrat me pa ni, je vpliv kao ze mim, pol pa hopsala, sem sred totalnega schtraufenpachta, penim, buta mi v glavi, srce mi razbija, razpocla se bom...). Moram se res posvetit aspektom bolj ornk, ene par jih je prav *cvetk*, recimo med njimi je, med torej najrusilnejsimi aspekti, opozicija marsa in Plutona... To je pa res shtala, k mata podobne energije, rushilne, en je bolj surov od drugega, cista moc, k sam spona po osi.... ni sans skor nadvladat tega oz. najtezje... Mam blazotn aspektov, VSE je lazje hendlat, clo saturn kvadrat asc! Se 1 zoprn in tezek aspekt, med najtezjimi, pa je luna konjuncija saturn - ta deluje pac cist drugac, skladno z naravo obeh energij planetov (in tudi s konjunkcijo), ampak po moci, tezhi, je pa tam nekje, na tej lestvici. Tudi Luna/Pluton (opozicija ali konjunkcija) je tam nekje (tega tud skor ves lajf ze ne morem shendlat)... No ta aspekt bo delujoc ta teden, pa bomo lepo videl, po 2. strani pa ne bomo mogl gledat loceno od drugega, pa se bo tako lahko pripisal temu aspektu tudi vpliv, ki ga bodo povzrocili *dobri* aspekti, recimo sonce/venera, luna/jupiter, ki, poleg dobre energije, ki jo sprozhata, sprozhita tudi zadrzevane energije, ki prav tko lahko delujejo zelo rushilno. tako da je treba pazit, cemu kaj pripisemo in ravno zato je tko delikatno dolocit energijo recimo kakega Kirona... ker ni sans postekat, ce vpliv, ki si mu ga pripisal, pravzaprav ne izvira od drugje, z drugega konca...... Tezko je dobit CISTO esenco... znaka, planeta, aspekta.... Ker nicesar nikoli ne obravnavamo (in ne moremo/ne smemo) obravnavati loceno. pri astrologiji se mormo naucit, ne sam, da po analizi naredimo se sintezo (to je edino kar shteje, sicer imas milijon podatkov, ki ne ves kaj z njimi), ampak se mormo naucit, da HKRATI z analizo lahko procesiramo tud sintezo... Je treba vse hkrati in *krozhno* gledat - ravno zato pa ima riba tako dobre sanse oz. predpostavke za astrologijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 [quote name='Marsa' post='729615' date='23. Oct 2006, 12:49']Krvavitve Kukica? Upam da ni kaj hujsega. [/quote] Joj, nč hudega. Sem mislila, da so smeškoti dovolj, da ne bo kdo kaj takega pomislil. Menstruacija pač. Mi je bilo hecno, ko sem prerala to s krvavitvami. Mogoče sem jo pa zato par dni prekmalu dobila. [quote name='Marsa' post='729615' date='23. Oct 2006, 12:49']saturn kvadrat asc! Se 1 zoprn in tezek aspekt, med najtezjimi, pa je luna konjuncija saturn - ta deluje pac cist drugac, skladno z naravo obeh energij planetov (in tudi s konjunkcijo), ampak po moci, tezhi, je pa tam nekje, na tej lestvici.[/quote] A ima kak od teh dveh aspektov veze s tranzicijo saturna ali povratkom saturna, al nekaj takega? Sem bila namreč v zadnjem času večkrat spontano opozorjena na 'ta' aspekt. Kao zaradi tega, ker imam 27 let in naj bi se nekaj takega letos zgodilo. Zato ker imam luno v sterlcu naj bi bilo to jesen. Ta aspekt naj bi vplival na večje sprememb v partnerstvu ... Mislim, da je bil tudi pluton nekaj omenjan .. Samo zanima me, če kdo ve o čem govorim. Kako se v resnici imenuje ta saturnova zadeva. Naprej bom že sama izbrskala čtivo ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Saturno povratek pomeni da ti Tranzitni Saturn šeta čez natalnega... torej bi ga morala imet v levu ... vsaj mislim da... za Sade Sati je pa še prekmal, mora pridit pa v Škrpijončka, da je Luna vmešana, razen če ni konj,. ampak kej druzga. kvadrat?... tam sem pa še mrtva hm mogoče pa je kaj z Luno pvoezano? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ne, Kukica, ti govoris o saturnovem povratku, ko se saturn prvic v lajfu (pac drugic - 1. po tvojem rojstvu) narola na polozaj, kjer je bil ob rojstvu in to je okol 27. do morda clo 30. leta. To je drugo. Potem imas vplive tranzitno - to sem govorila o Luni in Plutonu ali soncu in veneri ali luni in jupitru, kar bo vse v tem tednu. To je trenuten vpliv. Ce pa imas v natalni karti, v osebnem horoskopu to, pa je to, io cemer sem govorila zgoraj (ko sem govorila o tezkem vplivu teh aspektov). TO sem mislila predvsem - v natalnih chartih je najtezje to hendlat. No, tud ce so tranziti, je tako, jasno, saj energije so iste - sam razlika je ta, da tako delujejo na VSE in trenutno, pac en dan, par dni, ce gre za luno ali sonce.... To kar mamo pa v natalu, pa pac deluje SKOZ in to je to, kar moramo shendlat, s cimer operiramo, kar moramo preseci in torej - to so pac nasi testi... tezji so, visje smo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ksenija hvala .... ampak ... nič ne štekam. Sem šla pogledat, saturn imam v Devici. Pa saj mogoče so mi pa kaj drugega v zvezi s saturnom govoril. Pa nekaj sem se zdaj spomnila, v zveti s tranzicijo urana. V glavem ... pojma nimam. Pa ne vem, če sem se ravno pripravljena v vse to planetarno znanje spustit. je veliko. Mogoče pa ... kdo ve ... Thx za trud. Aja, samo še tole. Urana imam v Škotpjonu. A to pomeni, da mi zdaj stopi v 7. hišo?? Mah, saj sploh ne vem kaj sprašujem. Nič ne štekam v zvezi s temile planetki ... O hvala Marsa. Sem ta čas že odgovarjala na Ksenijino sporočilce. Mogoče bo treba si dati chart narest in malo slišati obrazložitve. Tole me je začelo zanimati .... ampak kaj, ko res nič ne štekam! Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Uran je trenutno v znamenju rib se mi zdi.... ti moraš pogleda v katerem znamenju je tvoja 7. hiša... (men prihaja na Desc. torej v 7. hišo katero imam v delno še v tem znamenju počas... se mi pa tud severnio vozelj giblje tam okrog ) esem že nehala čvekat sej izračun natalne karte lahko na Luninem netu izračunaš... tranziti so pa tud na Astro... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 bos ze vidla.... ce bos hotla, si ga bos pac dala, ni nic nadnujnega to, marsikdaj cloveka samo zmede.... v bistvu je tecna najbolj ona faza, ko si ze glih nekaj postekal... pa pol prehitro sklepas, kao ze ful obvladas, pol te pa vse zmede v nekaksni evforiji, ko s sheflo hoces zajet morje, ker se ti zdi, da po zlicki bo slo pocasneje - ker ko ga gledas, morje, vidis, kok blazotno enih zlick bo treba se za celo morje, pol pa kar s sheflo, kar pa je, glede na kolicino morja, ista pesem... never ending story. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.