Skoči na vsebino

Napoved za 43. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' post='731464' date='26. Oct 2006, 12:13']ja a ni bikec on?
zdaj ma vse nasprot torej. xDDx
cist shizi, logicn, pa ful aspektov je ta teden, drma ko shus. xDDx x:o)x

ja, ko je retro merkur (ali venera), ni nic fajn zacenjat takihle zvez, rpej se kaksne stare scene nazaj narolajo. x:)x[/quote]
jp, biky xyesx ok, pol pa naj mu bo, čeprav sem že vsa zgrizena...

stare scene... uff... sem mela en moment, ja.. pa mal fajn globok vdihnila in šla mim, brez straufenpachta.. ne rabim tega.. xrolleyesx

[quote name='lia' post='731476' date='26. Oct 2006, 12:19']xcivx virus sto posto, sam da ga še niso identificirali x:o)x

jst se že od včeraj tak obnašam x8Dx[/quote]
mijavkaš pa grizeš x:Dx x:Dx x:Dx

*** zdele elastiko preganja po fletu, prej je šel pa za 5 minut ven, ptičke lovit... z uno njegovo spešl taktiko 'dvignjena zastava'.. ko zagleda ptiča, se prihuli, čist pri miru, sam rep navpično navzgor pa divje maha z njim... ne štekam tega x:o)x x:Dx x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 57
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
ja ja, pol je pa res bikec, ko nismo bli cist ziher al kako ze. x:)x
sam, kok trapast, da si mroam cist vse zapomnit, ne sam recimo forumovcev, pac pa se polozaje njihovih hisnih ljubljencev! lol :lol:
kaj me ma to za brigat, pismu, vse! x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='731464' date='26. Oct 2006, 12:13']spregledala...
kaj pa vem, zdaj bos mela pluton na soncu kmal, to je lohk [i]ugodno[/i] za premike in ne. ker, ugodno je sicer za PREMIKE to... x:o)x - sam ni nujno, da so slednji (za nas v tistem trenutku) ugodni. xDDx
a ves...
to je tezko tko splosno govort, ker pac gledas dolocene polozaje in aspekte, sicer so zdaj v bistvu kar pravi cajti tud zato, vendar na vso silo, z bombasticno mocjo, recimo zdajle se gotovo ne bodo zacenjale umirjene lezerne zvezice. x:px x:Dx haha!
se pa lohk zgodi, da ti uleti nekdo recimo, ki ti lajf zaznamuje, tud kaj nad dobrega, vendar stastno, eksplozivno, komplicirano, tezavno, rusilno, do konca..... kot sem rekla: ne "ochy pa mamy" varianta. x:px :vragec:

tko da ce hoces romantiko, zdajle ni dobr. ce hoces pa sex in schtraufenpacht, je pa dobr. x:o)x xDDx

ja, ko je retro merkur (ali venera), ni nic fajn zacenjat takihle zvez, rpej se kaksne stare scene nazaj narolajo. x:)x[/quote]
hvala marsa..... nocem schtraufenpachta :P bomo kr cical pa cakal se mal ;)
Uspeh je drznim zagotovljen!

:nuke: :bomb:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='Marsa' post='731464' date='26. Oct 2006, 12:13']ja, ko je retro merkur (ali venera), ni nic fajn zacenjat takihle zvez, rpej se kaksne stare scene nazaj narolajo. x:)x[/quote]

[color="#000099"]Ole!

Malo se moram spet pofočkat. x;)x

Ker me je tale Marsina izjava total zadela. In potem pride tisti fajn feeling "aha, to je to... potem jaz že nimam nobenih težav; [color="#CC0000"][b]galaksija ga svira[/b][/color]!" x:Dx

Že dolgo nisem brala napovedi, sem pa tokrat morala priti sem, ker ta teden enostavno vsi pišejo o tem, da imamo tolko škorpijona na kupu... Madonca... in nekaj je retrogradnega ([color="#6600CC"][b]retrogadnega[/b][/color] torej).

Daj, Marsa, povej še kaj o teh škorpijonih... jaz sem včeraj ugotovila celo, da sem depresivna. Ampak potem pa me je kar čez noč minilo. Juhej. Sem srečna, ker sije sonce. :2src: (In bivšega sem brez posledic lahko napizdila po telefonu. Je zelo dobro prenesel. Je že vedel, da rabim nekoga tudi za to. In škorpijon, bo že prenesel take stvari... mogoče lol)

Evo, bluzim... bodite krasni in vsi pridni in lepo sončni! :palec: x:Xx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

hm...tile tranziti al kar že, so me čist naspidirali.....v glavnem...teden je mel več kot pozitivno bilanco....in kljub občasnemu %¨&$#%$#&¨#%&/¨#/¨#/¨ je bil filing več kot ok.......men tale sco mesec letos več kot paše, zgleda..... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='733512' date='29. Oct 2006, 19:19'].......men tale sco mesec letos več kot paše, zgleda..... x:px[/quote]
x!x xyesx xokx
men tud ko shus!!

*

Heeeeej, Dandica!!!! x8Dx x:Xx :palec: :palec:

ma ja, mikrich depre.. to bo tud zdaj (*glih finishiram 44.), sam bo kar tko, dinamicno, ne bo dolg trajal pa to... Ne bo ono :V:, pac pa xhypnox

xcivx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...