Skoči na vsebino

Manekenke

Nordika

Recommended Posts

• Komentarji 146
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

Sem šele danes naletela na to temo, tko, da je moj komentar malce pozen...ampak sem se vseeno odločla, da povem svoje mnenje. Velika večina manekenk se mi zdi presuhih oz. da ne omenjam samo manekenk, tudi veliko drugih oseb, ki so izpostavljene javnosti se mi zdi presuhih. Full mi je blo všeč, ko so pred nekaj časa...sicer ne vem točno kje postavili kolikšen more bit indeks deklet, ki bojo nastopale. :palec:

Aja pa še to...Pamela je na uni prvi sliki :xx!: :xx!: :xx!:

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.
Deli na socialnih omrežjih

Guest sheboom
ja seveda!

zakaj pol delajo oblačila za ženske brez jošk xrolleyesx

... menda zato, ker oblačila lepše izgledajo oz. padajo na obešalnikih ...

To bi z zakonom morali prepovedat,ne pa da se propagirajo okostnjaki po vseh večjih medijih...,pol se pa čudimo zakaj prihaja do takšnih stvari in zakaj mularija vidi idole v njih...

Se strinjam. Sej ni čudno da ma tolko najstnic probleme z anoreksijo in bulimijo, če so že igračke take.

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

a ne? pa se tko je, k cesarjeva nova oblacila.

torej - VSI (v glavnem) stekajo in menijo, da je to grdo, da ni (vec) 'in'.

o tem se govori, fotke se daje, umirajo mladi..

a ta vsa blazotna mashinerija pa se kar dalje laufa tko. :sick:

in se vedno nekak velja, da je kul tko (nikakvo in posusheno) zgledat...

ze ce odmislimo zdravje.

torej ne samo da je nezdravo (ce jih ze za zdravje ne skrbi), je se neestetsko, narobe svet, torej, kajti saj zato pa manekenke oglasujejo modne znamke, ker naj bi blo to lepo, kao prijetno je pogledat lepo dekle - in jih glih zato ne dajo zgolj na obesalnike (ucinek je pa vcas se slabsi, vcas so manekenki rekl obesalnik, no zdaj pa se ji rece okostnjak :V:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zakon ne bo rešil bistva problema. Bistvo ni da so manekenke presuhe, to je le posledica. Bistvo je da ljudje ne znamo postat samostojni in takoj podležemo mnenju množice (tukaj gre celo za napačno razumevanje o lepoti ženskega telesa).

Imajo pa pravico do izbere tako dekleta in tudi vodilni v svetu mode.

Sem takšen, ker sem živ.

ko smo že ravno pri presuhih manekenkah

tole so pa že ekstremi :

še dve sliki :

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Guest mačona
pa ne me j...., da se pod vso to obleko, ki jo nosijo manekenke, dejansko skrivajo zgolj taki paličnjaki. :sori: ne morem verjeti. :sori:

ko smo že ravno pri presuhih manekenkah

tole so pa že ekstremi :

še dve sliki :

KATER GRAFICNI PROGRAM PA UPORABLAŠ D TAKE FOTKE GOR SPRAWŠ,,, :eek:

• 3 weeks later...
četrtek, 16.11.2006 ob 17:50

18-letna manekenka umrla zaradi podhranjenosti

Sao Paulo - V torek je zaradi posledic anoreksije umrla 18-letna brazilska manekenka Ana Carolina Reston, ki bi morala le dan za tem odpotovati na modno snemanje v Pariz.

Ana Carolina, ki je s svojimi 174 centimetri višine v zadnjem času tehtala le 40 kilogramov, je bila pred tremi tedni sprejeta v bolnišnico zaradi urinarnega vnetja, ki mu je sledila odpoved ledvic in sepsa.

"Zdravila niso mogla delovati zaradi njene izjemne fizične šibkosti," je novinarjem povedala njena teta.

Restonova je v manekenske vode vstopila pri 13-ih letih, zadnje čase pa se je prehranjevala izključno z jabolki in paradižniki. (SiOL/Foto Reuters)

http://www.siol.net/novice/XP_Images/16061116175930108-1.jpg

Sem pa glih hotla reči kako še kar fajn zgleda glede na to, da je tik pred smrtjo, pa sem zagledala podnapis.

No ja.

Zakon ne bo rešil bistva problema. Bistvo ni da so manekenke presuhe, to je le posledica. Bistvo je da ljudje ne znamo postat samostojni in takoj podležemo mnenju množice (tukaj gre celo za napačno razumevanje o lepoti ženskega telesa).

Imajo pa pravico do izbere tako dekleta in tudi vodilni v svetu mode.

:palec: :palec: :palec:

Men se zdi da je v populacije velik žensk, ki hrano uživajo pogosto zaradi ćustvenih težav ali požrešnosti in dodatne kile opravičujejo s tem, da pač nočjo bit "okostnjakinje" z modnih pist. Preusmerijo pozornost in izpadejo boljše od njih. Pa niste. :)

:palec: Enim je tole kar pripraven izgovor, res. :palec:

Ma pa te slike so shrljive, a to je lepo?

Se čudim, kako te punce dobijo priložnosti za slikanje. Edino za kar so primerne, so za snemanje kakšnih kadrov za vojne filme, pa še to žališ ljudi, ki so se znajdli v različnih taboriščih in niso po svoji želji iztradali.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Ma pa te slike so shrljive, a to je lepo?

Se čudim, kako te punce dobijo priložnosti za slikanje. Edino za kar so primerne, so za snemanje kakšnih kadrov za vojne filme, pa še to žališ ljudi, ki so se znajdli v različnih taboriščih in niso po svoji želji iztradali.

Ja, res je. Anoreksija je grozljiva reč. Mene vedno znova preseneti pogled na to, da je pri teh ženskah telo v silni želji po hrani pojedlo prav vse, mišice, vse.

To bi z zakonom morali prepovedat,ne pa da se propagirajo okostnjaki po vseh večjih medijih...,pol se pa čudimo zakaj prihaja do takšnih stvari in zakaj mularija vidi idole v njih...

Mislim, da idole vidijo še vedno v zdravo suhih dekletih. Mlade je treba razumeti, kaj jim je všeč. Če sem iskrena, se mi zdi postava, recimo Naomi Campbell, idealna za žensko. S hrano je bolje se imeti nekoliko na vajetih, kot pozabiti na vse meje in se "razvaliti".

Tele fotke, na katerih so samo še kosti, bi gotovo zgrozile tudi vsakega normalnega najstnika. Tistega, ki ga ne bi... tistemu pa pomoje ni pomoči, ker bi zapadel v anoreksijo tudi če v življenju ne bi videl modne revije.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...