Nordika 28. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2006 Men je tud na drugi fotki much better Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Sej je sexy, sam ni vse v embalaži.Not pr nej kr dost manka Sej prov, da mal manjka, je vsaj kam za vtaknt Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Sem šele danes naletela na to temo, tko, da je moj komentar malce pozen...ampak sem se vseeno odločla, da povem svoje mnenje. Velika večina manekenk se mi zdi presuhih oz. da ne omenjam samo manekenk, tudi veliko drugih oseb, ki so izpostavljene javnosti se mi zdi presuhih. Full mi je blo všeč, ko so pred nekaj časa...sicer ne vem točno kje postavili kolikšen more bit indeks deklet, ki bojo nastopale. Aja pa še to...Pamela je na uni prvi sliki :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 mick jagger je presuh http://archives.cnn.com/2000/SHOWBIZ/News/...mick.jagger.jpg aha aha aja BMI bi moral bit vsaj 18 Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ja seveda!zakaj pol delajo oblačila za ženske brez jošk ... menda zato, ker oblačila lepše izgledajo oz. padajo na obešalnikih ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Anorexic Barbie http://www.muffinnation.com/crackmuffin/anorexicbarbie.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Spominja na paličnjake, ki sem jih imel včasih v kozarcu doma....no bili so vseeno lepši Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Tudi meni so še paličnjaki lepši kot tole. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Palicnjaki! :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 grozljivo in zalostno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cevap 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 To bi z zakonom morali prepovedat,ne pa da se propagirajo okostnjaki po vseh večjih medijih...,pol se pa čudimo zakaj prihaja do takšnih stvari in zakaj mularija vidi idole v njih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 To bi z zakonom morali prepovedat,ne pa da se propagirajo okostnjaki po vseh večjih medijih...,pol se pa čudimo zakaj prihaja do takšnih stvari in zakaj mularija vidi idole v njih...Se strinjam. Sej ni čudno da ma tolko najstnic probleme z anoreksijo in bulimijo, če so že igračke take. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ok... in kje hudiča so v teh zgodbah starši prijatelji????punce imajo problem in tule je problem že viden in naslednji dan naj bi šla na modno snemanje?????? zavest teh ljudi???? slabo mi rata res :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 a ne? pa se tko je, k cesarjeva nova oblacila.torej - VSI (v glavnem) stekajo in menijo, da je to grdo, da ni (vec) 'in'.o tem se govori, fotke se daje, umirajo mladi..a ta vsa blazotna mashinerija pa se kar dalje laufa tko. in se vedno nekak velja, da je kul tko (nikakvo in posusheno) zgledat...ze ce odmislimo zdravje.torej ne samo da je nezdravo (ce jih ze za zdravje ne skrbi), je se neestetsko, narobe svet, torej, kajti saj zato pa manekenke oglasujejo modne znamke, ker naj bi blo to lepo, kao prijetno je pogledat lepo dekle - in jih glih zato ne dajo zgolj na obesalnike (ucinek je pa vcas se slabsi, vcas so manekenki rekl obesalnik, no zdaj pa se ji rece okostnjak ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Zakon ne bo rešil bistva problema. Bistvo ni da so manekenke presuhe, to je le posledica. Bistvo je da ljudje ne znamo postat samostojni in takoj podležemo mnenju množice (tukaj gre celo za napačno razumevanje o lepoti ženskega telesa). Imajo pa pravico do izbere tako dekleta in tudi vodilni v svetu mode. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ko smo že ravno pri presuhih manekenkah tole so pa že ekstremi : še dve sliki : Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 pa ne me j...., da se pod vso to obleko, ki jo nosijo manekenke, dejansko skrivajo zgolj taki paličnjaki. ne morem verjeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ko smo že ravno pri presuhih manekenkah tole so pa že ekstremi : še dve sliki : KATER GRAFICNI PROGRAM PA UPORABLAŠ D TAKE FOTKE GOR SPRAWŠ,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Joj naj karitas ukrepa in nujno pošlje nekaj žita tem sirotam.Sporočite mi kam naj pošljem del svojih rezervnih zalog.Ukrepati moramo takoj dokler je še kaj časa. AMEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 četrtek, 16.11.2006 ob 17:50 18-letna manekenka umrla zaradi podhranjenosti Sao Paulo - V torek je zaradi posledic anoreksije umrla 18-letna brazilska manekenka Ana Carolina Reston, ki bi morala le dan za tem odpotovati na modno snemanje v Pariz. Ana Carolina, ki je s svojimi 174 centimetri višine v zadnjem času tehtala le 40 kilogramov, je bila pred tremi tedni sprejeta v bolnišnico zaradi urinarnega vnetja, ki mu je sledila odpoved ledvic in sepsa. "Zdravila niso mogla delovati zaradi njene izjemne fizične šibkosti," je novinarjem povedala njena teta. Restonova je v manekenske vode vstopila pri 13-ih letih, zadnje čase pa se je prehranjevala izključno z jabolki in paradižniki. (SiOL/Foto Reuters)http://www.siol.net/novice/XP_Images/16061116175930108-1.jpgSem pa glih hotla reči kako še kar fajn zgleda glede na to, da je tik pred smrtjo, pa sem zagledala podnapis.No ja. Zakon ne bo rešil bistva problema. Bistvo ni da so manekenke presuhe, to je le posledica. Bistvo je da ljudje ne znamo postat samostojni in takoj podležemo mnenju množice (tukaj gre celo za napačno razumevanje o lepoti ženskega telesa). Imajo pa pravico do izbere tako dekleta in tudi vodilni v svetu mode. Men se zdi da je v populacije velik žensk, ki hrano uživajo pogosto zaradi ćustvenih težav ali požrešnosti in dodatne kile opravičujejo s tem, da pač nočjo bit "okostnjakinje" z modnih pist. Preusmerijo pozornost in izpadejo boljše od njih. Pa niste. Enim je tole kar pripraven izgovor, res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ma pa te slike so shrljive, a to je lepo?Se čudim, kako te punce dobijo priložnosti za slikanje. Edino za kar so primerne, so za snemanje kakšnih kadrov za vojne filme, pa še to žališ ljudi, ki so se znajdli v različnih taboriščih in niso po svoji želji iztradali. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ma pa te slike so shrljive, a to je lepo?Se čudim, kako te punce dobijo priložnosti za slikanje. Edino za kar so primerne, so za snemanje kakšnih kadrov za vojne filme, pa še to žališ ljudi, ki so se znajdli v različnih taboriščih in niso po svoji želji iztradali.Ja, res je. Anoreksija je grozljiva reč. Mene vedno znova preseneti pogled na to, da je pri teh ženskah telo v silni želji po hrani pojedlo prav vse, mišice, vse. To bi z zakonom morali prepovedat,ne pa da se propagirajo okostnjaki po vseh večjih medijih...,pol se pa čudimo zakaj prihaja do takšnih stvari in zakaj mularija vidi idole v njih... Mislim, da idole vidijo še vedno v zdravo suhih dekletih. Mlade je treba razumeti, kaj jim je všeč. Če sem iskrena, se mi zdi postava, recimo Naomi Campbell, idealna za žensko. S hrano je bolje se imeti nekoliko na vajetih, kot pozabiti na vse meje in se "razvaliti". Tele fotke, na katerih so samo še kosti, bi gotovo zgrozile tudi vsakega normalnega najstnika. Tistega, ki ga ne bi... tistemu pa pomoje ni pomoči, ker bi zapadel v anoreksijo tudi če v življenju ne bi videl modne revije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.