Michelle 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 (popravljeno) Sej se ti nikol ni bilo treba, koliko si sama hotela. Meni je vse kar napišeš več ali manj ''kr neki'' eno usajanje in vsiljevanje mnenja za vsako ceno in ne bom čisto nič huda, če me daš na Ignore, res. Imam podobno mnenje o tebi, samo da mi je pri tebi vse "kar neki" Konec. Popravljeno 23. oktober 2006 -> Michelle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gilly 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 So manekenke ki so presuhe in so tiste ki niso. Mene pa ena druga stvar zanima. Kje je meja med normalno postavo in debelo? Če ne gledamo na ITM in manekenskih mer. Slovenske zvezdnice - Špela iz Atomikov - je predebela, gledam Bar, berem komentarje - Katja & Tamara debeli. A se vam tudi te punce zdijo debele? Meni se ne zdijo debele, to je zame normalna postava. Prosim s komentarji na dan : ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 itaq Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 So manekenke ki so presuhe in so tiste ki niso. Mene pa ena druga stvar zanima. Kje je meja med normalno postavo in debelo? Če ne gledamo na ITM in manekenskih mer. Slovenske zvezdnice - Špela iz Atomikov - je predebela, gledam Bar, berem komentarje - Katja & Tamara debeli. A se vam tudi te punce zdijo debele? Meni se ne zdijo debele, to je zame normalna postava.Zame tud. Ne vem, zgleda da je trend tak .....anoreksičn. Pa bejbe ste pogost čist obsedene z videzom, kot da vam bo ta v lajfu prinesel vse.... Zadnjič sn gledau neko modno revijo spodnjega perila, pa sta bili eni dve tu neki na meji.....sam bemu, ostale so imele rite k se spodob, jih je blo prav veselje pogledat , ti dve pa....ajd, no, sam še čist mal bl suhe bi ble, pa bi blo že prav nikšo, no, daleč od seksi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tudi meni se zdi to "normalna" postava.Zdaj so naredili tak BUM s temi manekenkami. Pa sej ta pretirana suhost je ze dolgo "in"....Pa tud te holivud igralke, Lara Boyle, Nicole Richie, Nicole Kidman...sej to so same suhice. Pač...ne vem no. Ne vem, zgleda da je trend tak .....anoreksičn. Pa bejbe ste pogost čist obsedene z videzom, kot da vam bo ta v lajfu prinesel vse.... To tudi moj pravi...sam je pa v kopalnici zjutraj skoraj dlje kot jaz A ti pa nis nič "obseden" z videzom? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 No, pa začnimo od začetka. Moje vprašanje se je nanašalo ne na manekenke tipa Cindy Crawford ampak na tiste, ki so resno koščene. Pa niti ne samo manekenke, ampak (samo te slike sem najdla) vedno bolj pogosto tudi druge zvezdnice, ki s svojo pojavo delajo reklamo za anoreksiojo. http://img395.imageshack.us/img395/4351/rosecombo1yw2pk1.jpghttp://img157.imageshack.us/img157/6290/keirakostca8mu8.jpg http://img182.imageshack.us/img182/8498/vic6ijpv3.jpg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 No, ta spodnja je luškana, sam za moj okus izrazito presuha.....ta srednjo sn mislu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 No v tej temi se ne strinjam tolko s tabo, MIchelle ... sem namreč mnenja, da je večina manekend definitivno PREsuhih in zgledajo že prav grdo ... tista štrleča kolena ... Ja sej imaš prav, samo jaz ko firbcam po style.com in gledam oblekice...jemljem te manekenke na malo drugačen način. Pač sem nekako "sprejela", da je to del njihovega sveta, z njimi se "navadne" ženske ne moremo primerjati in še posebi manekenke na runwayih so tam zato, da kažejo obleke, ne pa svoje obline itd...ko jaz gledam modne revije, fac skoraj ne opazim obleke pač... Zato suhe, presuhe...niti ne opazim, če res ni ekstremno Po mojem problem nastane predvsem, ko se najstnice primerjajo z njimi, ker imajo nanje tak vpliv... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 A ti pa nis nič "obseden" z videzom? S svojim? Obseden zagotovo nisem. Rad sem urejen, rad mam fajne cote, šuhe itd. Rad pojamram, da imam mal preveč kilc, sam da bi jih skinu pa se ne trudim glih. Se ne spomnim, da bi bil kateri zarad tega manj všeč .....Ponavad me začne videz mal obremnjevat, ko se družim z videzom obremenjenimi....Seveda je videz pomemben, pa kul, če si fajn pa to, sam v lajfu se pogost izkažejo kot pomembnejše kakšne druge lastnosti..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 http://www.hairboutique.com/tips/images/LaraFlynnBoyle_250h.jpg To je naprimer tud eden izmed ekstremov filmskega sveta..Lara Flynn Boyle http://img320.imageshack.us/img320/4173/nicolerichie4yk.jpgNicole Richie Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Evo, če pogledam to Nicol.....to zame pač ni seksi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 Sej ravno v tem je fora....mene nič ne boli, če je katera koli suha, pač naj bo...tudi jaz nisem debela niti malo močnejša, da bi mi šle zato v nos, ampak mi ni všeč, da se jih postavlja za ideal.......... vse so znane, naj bi bile uspešne, bogate in srečne....Mnogo pubertetnic si zato želi biti njim podobne in moški si želijo imeti suha dekleta - pa vem, da ne vsi, ampak žal poznam več kot en primer, ko tipi svojim puncam težijo naj shujšajo, pa sploh niso debele niti pod razno Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Mick se strinjam drugace so pa manekenke navadno bolj posusene kot pa modeli..... Pri modelih se mi ne zdi, da bi ble punce okostnjaki...... ja suhe so... ampak ne posusene Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 drugace so pa manekenke navadno bolj posusene kot pa modeli..... Pri modelih se mi ne zdi, da bi ble punce okostnjaki...... ja suhe so... ampak ne posuseneJa to je res Tudi jaz včasih ne razlikujem teh...samo navadno mi imajo fotomodeli fajn postave ( sem pač štejem Heidi, Gisele, Tyro, Karolino, Adriano...), manekenke, pa kot sem rekla...ne porajtam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 manekenke so za moje pojme definitivno presuhe! In zalostno je, da punce v najstniskih letih, ko se se razvijajo, tezijo k temu, da bi bile njim podobne.... Niti se mi ne zdi prav, da bi ena razvita oseba tezila k tem t.i. idealom! Praw se mi zdi, da naj bi imele manekenke od sedaj naprej 36 konfekcijo, drugace ne dobijo sluzbe....... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ko tipi svojim puncam težijo naj shujšajo, pa sploh niso debele niti pod razno To oni s pirfasli? Ja, sn tud že kdaj opazil. Kaj pa vem, tipi se radi ponašamo z bejbami, ne, sam ne vem al sn mel srečo al kaj, da nkol nbeni nisn težil zarad tega.......če bi se ornk zredila pa verjetno bi mal, no.....težil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 OK, če bi se zredila - jst sorry tud ne bi mela tipa z vampom (zdej, če bi se moj zredil k pujs, potem ga najbrž tud ne bi kar načevljala ). Samo tile dve, ki jih poznam reeees nista debele , obe imata 38 konfekcijsko, lepo vas prosim Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Mogoč to že bl preventivno gnavljenje...... Ja, valjda ne boš nekoga kar pustil k se je zredil, mal prej pa si bil še ves nor nanj.... Mal me zanima kaj pa bodo, k bodo zanosle pa to..... Al raj ne bodo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 si nor? Veš kok se ti trebuh razvleče, pa vsa ta odvečna koža, bljak Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Hehe A torej nimaš namena bit mamica kdaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Men se te manekenke zdijo odločne presuhe!! Meni so :xx!: , niso mi sexi :xx!: fuj, fuj, fuj!Mal več mesa na te kosti Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 Hehe A torej nimaš namena bit mamica kdaj? Niti ne, ampak iz drugega razloga Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 isusek...pa da se take kosti potlej po teb valjajo.....brrrrrrrrrrrrr ....ko pa majo obline tudi svojo mehkobo in čar **** ostro oporekam videla trebuščke ohlapne brez nosečnostiin vitke , ellastične z nosečnostjo sovražna propaganda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2006 ostro oporekam videla trebuščke ohlapne brez nosečnostiin vitke , ellastične z nosečnostjo sovražna propaganda bl bil hec tole, no Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Malce off topic ampak vseeno bo Lepota Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.