devetka 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Predvsem zakompleksane (ne vse, ampak verjetno govorimo o tistih preveč shujš.)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Vse niso presuhe. Veliko jih je presuhih, veliko pa takih za pojest z žlico. Je pa preveč relativno da bi kar določil mejo med suhostjo in debelostjo. Če nekaj delaš z veseljem te psihično ne izčrpa in tukaj je ogromno olajšanje kot če bi delal isto stvar pod prisilo. Komot igram nogoet 6 ur skupaj, če pa 15 minut pospralam sem pa gotov. Jasno ko vreme zadnja dva tedna. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 smo ze mel neky tacga, sam se mi ne da iskat.sem prebrala sam prvi dve strani vasih komentarjev. se strinjam, da se vse prevec posplosuje, vendar pa je tule tako ven izstopajoce, da v bistvu kar komot posplosimo: manekenke, modeli - VECINA - so cist presuhe, ne suhe, pac pa POSUSHENE! ce je to sexY, sem jaz mati tereza. Ogabno, tko se mi zdi: nadnajbolj ogabna pa mi je ona spajsica presushena, bogy Beckham, k ma tako babo, pa ne sam da je grda zarad presushenosti, je grda se zarad nadutosti in oshabnosti, ki ju nosi. bljek. Ona lara f. boyle tud - ogaba! keira knightley - lustna bejba, ogabno presuha pa z zoprno shobo, ki jo vedno drzhi, pa ne glede na vlogo. pac en izraz, ki ga je v speglu postekala in bo zdaj to furala dokler nou 60 stara - al pa kar dozivotno.Tko kot sean connery, ko je postekal, da je sexy zhezhnjanje. Grozne babe, skratka. :xx!: cudn da bi se moski sploh hotl dotaknit takih bab - tamale pa so si ta presushena okostja zbrale za ideal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Marsa Se mi sploh ni dal komentirat te teme, k .... Ampak pod tole se pa podpišem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Hm ..no nisem ravno ekspert....za manekenke...samo ....včasih so takim rekli ploh nič spredaj nič zadaj.... Za moj uč ...so presuhe....kostko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ne saj point je tud v tem, da pac boljs stoji obleka pa to - obesalnik varianta pa to. sam v tem se je cist zapretiraval. tko kot se ne sme met gub (boga grifithka ), VENDAR so babe bodisi dale skoz 17 lepotnih operacij bodisi so jih cist zretushiral! Kako naj mas to pol za ideal oz. do kod lohk gre vse to skupaj! vse bodo imele:- napihnjene ustnice- napihnjene (in tud ce lezhijo) pokonc shtrleche joske- zategnjeno faco okol ust pa oci (da ne bodo mele sploh nobene mimike vec, z mrtvimi puscobnimi obrazi bodo okol hodile, bodo pa pac seveda brez gub )- lohk se bodo prezderavale do nezavesti, saj si bodo rpeprosto dale izsrkat mascobo ( ) takle bomo skratka mel. lustn, ne? :xx!: in ves ta mashineraj bo povzorcil res se vecjo shtalo. saj morda veste, ko se je susan sarandon clo zabunila, k so jo prevec retusiral..kdo bo pol sledil tej podobi na retushirani fotki?saj nou mogla v trgovino. k bo cist drug clowk. Catherine deneuve me ni nikol blazno fascinirala (mi je bla valjda prelepa, tko nekam pusta lepota, pac men mal nezanimiva) - sam SVAKA CAST! No da ostanem pri manekenkah.saj te trlice ne sam da so suhe al pa vse to, tud tko - saj to so pac ene lutke, ena telesa s facami, kot bi jih industrijsko izdelovali, to je skor se bolj zalostno.Punca stara 16, 17 let pa videza 35, s podocnjaki, s stresnim lajfom in vsem schtraufenpachtom. Starsi jih clo forsirajo, morda pa bodo isti vpili: pedofilija! ko jo bo v dekolte preglobok pogledal, ko ga bo vsem kazala, k ga bo mela do popka. Ubogo. ce mene vprasas, sam ocitno pac to mora bit.ocitno mora it tud do tega absurda, kot je zdaj - morda ce bodo okostnjaki zacel po pisti hodit, da bodo pa le postekal, obcinstvo, da je pa tole ze cist tumach. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ne saj point je tud v tem, da pac boljs stoji obleka pa to - obesalnik varianta pa to. sam v tem se je cist zapretiraval. tko kot se ne sme met gub (boga grifithka ), VENDAR so babe bodisi dale skoz 17 lepotnih operacij bodisi so jih cist zretushiral! Kako naj mas to pol za ideal oz. do kod lohk gre vse to skupaj! vse bodo imele:- napihnjene ustnice- napihnjene (in tud ce lezhijo) pokonc shtrleche joske- zategnjeno faco okol ust pa oci (da ne bodo mele sploh nobene mimike vec, z mrtvimi puscobnimi obrazi bodo okol hodile, bodo pa pac seveda brez gub )- lohk se bodo prezderavale do nezavesti, saj si bodo rpeprosto dale izsrkat mascobo ( ) takle bomo skratka mel. lustn, ne? :xx!: in ves ta mashineraj bo povzorcil res se vecjo shtalo. saj morda veste, ko se je susan sarandon clo zabunila, k so jo prevec retusiral..kdo bo pol sledil tej podobi na retushirani fotki?saj nou mogla v trgovino. k bo cist drug clowk. Catherine deneuve me ni nikol blazno fascinirala (mi je bla valjda prelepa, tko nekam pusta lepota, pac men mal nezanimiva) - sam SVAKA CAST! No da ostanem pri manekenkah.saj te trlice ne sam da so suhe al pa vse to, tud tko - saj to so pac ene lutke, ena telesa s facami, kot bi jih industrijsko izdelovali, to je skor se bolj zalostno.Punca stara 16, 17 let pa videza 35, s podocnjaki, s stresnim lajfom in vsem schtraufenpachtom. Starsi jih clo forsirajo, morda pa bodo isti vpili: pedofilija! ko jo bo v dekolte preglobok pogledal, ko ga bo vsem kazala, k ga bo mela do popka. Ubogo. ce mene vprasas, sam ocitno pac to mora bit.ocitno mora it tud do tega absurda, kot je zdaj - morda ce bodo okostnjaki zacel po pisti hodit, da bodo pa le postekal, obcinstvo, da je pa tole ze cist tumach. SEs pa čist razpizdila .Pa toj njihov jub tko k sm že gor reku.Od kjerga so ideal od kjerga ne to sploh nima veze.So pač to kar so za novo modo in that s it.Vsako drugo poglablanje in primerjanje v njih sem zdi odveč.Dlih tko k more bit astronavt v NASI the best of v vsem od navigacije do telesne vzdržljivosti morjo bit one pač visoke in suhe.Jub pač.Zato me niti slučajno ne motjo.Kar se pa privlačnosti tiče je pa tko, enmu pač sede "pršut" drugmu pa "rebrca". Mal ste ljubusumne sem zdi, ker so one predstavnice ženskosti kao v katere spadate tut vi.Sam ne vem.Men se zdi to odveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 na kaj smo ljubosumne, na kosti? ne se hecat no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Mal ste ljubusumne sem zdi jaz se pa sicer dostkrat "cist razpizdim" pri zadevah, ki se me niti malo ne ticejo in ki sem do njih skor indiferentna, v osebnem smislu.pac, sem estet v lajfu. kaj pa tam, kjer recem kok je huda kaksna bejba?kaj oz. kaksna sem pa tam? aja, btw - sem 170, tehtam cca 51-53 (index 19 al clo 18 al kolk, v glavnem zlo mal). (*torej sem po postavi blizje tem suhotam kot pa kaksnim debeluskam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Mal ste ljubusumne sem zdi, ker so one predstavnice ženskosti kao v katere spadate tut vi.Sam ne vem.Men se zdi to odveč No, tuki se pa motš...privč, nisem ljubosumna na nobeno tako okostnjakinjo, ker preveč rada jem in mam raj mal špeha, k pa da so me same kosti. Pa tud mislm, da to niso tipišne predstavnice žensk, kot si napisal... :xx!: Point je, da mlade punce, ki so v puberteti, sledijo takim zgledom, ker mislijo, da bodo lepe samo, če bojo tok suhe. Pol pa so razne anoreksije, bulimije, samomori in depresije...a je to kul za eno 15-16-letno punco, da strada in bruha, ker misli, da mora zgledat kot okostnjak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 jaz se pa sicer dostkrat "cist razpizdim" pri zadevah, ki se me niti malo ne ticejo in ki sem do njih skor indiferentna, v osebnem smislu.pac, sem estet v lajfu. kaj pa tam, kjer recem kok je huda kaksna bejba?kaj oz. kaksna sem pa tam?aja, btw - sem 170, tehtam cca 51-53 (index 19 al kolk, v glavnem zlo mal). na kaj smo ljubosumne, na kosti? ne se hecat no... No, tuki se pa motš...privč, nisem ljubosumna na nobeno tako okostnjakinjo, ker preveč rada jem in mam raj mal špeha, k pa da so me same kosti. Pa tud mislm, da to niso tipišne predstavnice žensk, kot si napisal... :xx!: Point je, da mlade punce, ki so v puberteti, sledijo takim zgledom, ker mislijo, da bodo lepe samo, če bojo tok suhe. Pol pa so razne anoreksije, bulimije, samomori in depresije...a je to kul za eno 15-16-letno punco, da strada in bruha, ker misli, da mora zgledat kot okostnjak? Evo dlih to sm prčakvov .Ste ja mejhn .Te ženske so kao nek trend moderne žeske(seveda je to bedarija ker niso realne ampak umetne) in hočte nočte zajema tut vs.Zato take reakcije.Sej nč tazga čist normalno aja, btw - sem 170, tehtam cca 51-53 (index 19 al clo 18 al kolk, v glavnem zlo mal). (*torej sem po postavi blizje tem suhotam kot pa kaksnim debeluskam) Eh aj to sploh važn Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja zakaj si nas/me pa citiral, ce nis prebral, kaj rpavim?? pravim ti, da sem suha. v bistvu prevec.in ti dalje gonis svoje. OK, be so, ljubosumna sem na spajsico ono. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Point je, da mlade punce, ki so v puberteti, sledijo takim zgledom, ker mislijo, da bodo lepe samo, če bojo tok suhe. Pol pa so razne anoreksije, bulimije, samomori in depresije...a je to kul za eno 15-16-letno punco, da strada in bruha, ker misli, da mora zgledat kot okostnjak? To je res Pikica.SAm z tem ženskam je že tko nekej narobe.Če jim neb sekal tle bi jim pa drugje.Verjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 seveda je vazn, ker sem o TEM govorila - o postavi, suhoti teh manekenk.cesa jim naj bom torej fous, ce sem sama suha? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 SEs pa čist razpizdila .Pa toj njihov jub tko k sm že gor reku.Od kjerga so ideal od kjerga ne to sploh nima veze.So pač to kar so za novo modo in that s it.Vsako drugo poglablanje in primerjanje v njih sem zdi odveč.Dlih tko k more bit astronavt v NASI the best of v vsem od navigacije do telesne vzdržljivosti morjo bit one pač visoke in suhe.Jub pač.Zato me niti slučajno ne motjo.Kar se pa privlačnosti tiče je pa tko, enmu pač sede "pršut" drugmu pa "rebrca". Mal ste ljubusumne sem zdi, ker so one predstavnice ženskosti kao v katere spadate tut vi.Sam ne vem.Men se zdi to odveč To ni samo "jub pač". Je zadeva, ki vpliva do ene mere na vso družbo, sploh na večino najstnic, ki kot fotokopirni stroji kopirajo svoje anoreksične idole. Mene pa motijo take stvari do te mere, da bi jih prepovedal. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 p.s. (namenjen indigu) v bistvu mi gre to od nekdaj na jetra, da ce ti kaj ni vsec, si fous. ej, blazno so mi zoprne (vidt jih ne morem): demi more, meg ryan in se katera.a mi res ne smejo bit ne vsec, brez da sem fous v lajfu?aja pa se cameron diaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 ja zakaj si nas/me pa citiral, ce nis prebral, kaj rpavim?? pravim ti, da sem suha. v bistvu prevec.in ti dalje gonis svoje. Eh lejo pa sej te štekam.Sam to ni pomembno a štekaš.Sej čes ti isto suha ne pomen da ne morš bi ljubusumna. OK, be so, ljubosumna sem na spajsico ono. Una tvoja Spajsica ma pa ene probleme sama z sabo(en strah,bolezen) zato je taka.Ti povem iz prve roke, tko da je tvoje ljubusumje odveč.In tut v privat lajfu je čist drgačna kot jo tm vidš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 verjamem, sej se men tud skor mal ze smil.sam ves, na onga k se mi smil, ne mroem bit ljubosumna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 p.s. (namenjen indigu) v bistvu mi gre to od nekdaj na jetra, da ce ti kaj ni vsec, si fous. Eh to tut ni to a ne.Če je tko pač je.NI pa zmer. verjamem, sej se men tud skor mal ze smil.sam ves, na onga k se mi smil, ne mroem bit ljubosumna. Marsa, marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2006 aja, btw - sem 170, tehtam cca 51-53 (index 19 al clo 18 al kolk, v glavnem zlo mal). (*torej sem po postavi blizje tem suhotam kot pa kaksnim debeluskam) si suha ja jst mam index kar lepo 21 Tud mene suhice sploh zanimajo ali motijo. Zanima me od kod ta obsedenost s suhostjo in od kod je to naenkrat postala vrednota in merilec uspešnosti v življenju. U redu, če so nekateri po naravi suhljati, pač takšen so, drugo pa je da se stradajo in si privoščijo šalco riža na dan zato da ohranjajo tako postavo. Morš pustit svojemu telesu mal svobode, mal užitka Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Kaj pa so ti indeksi suhosti, debelosti itd.? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 To je res Pikica.SAm z tem ženskam je že tko nekej narobe.Če jim neb sekal tle bi jim pa drugje.Verjem.Ne, ni to res, da je z njimi nekaj narobe. So pač v obdobju, ko se še oblikujejo in lahko vsak klinac, k ma 5 min časa, vpliva nanje. To ne pomen, da je zdej vsaka najstnica ubrisana...samo, pač vidi to, kar ji ponujajo mediji....koščeno je lepo. :xx!: In ker je še presmrkava in še ni zrela za lajf, temu verjame in je posledično depresivna in se ukvarja s tem, kok lohk poje, kok bo bruhala, kaj bo oblekla, s kom se bo dol dala, namest, da bi uživala zadnjo fazo svojega otroštva. in TO me razkur! Ja, pa blazno sm ljubosumna na tele. Kr bruhat grem prec, da bom sama taka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Glej Indigo, morda ravno zato tko energicno se rpegovarjam, ker se LOHK! ker mi je VSEENO - nimam JAZ problemov s tem, jaz sem tle sam opazovalec, najmanj prizadet. a stekas? mal drugac bi namrec blo, ce bi bil oni moj komentar tak, medtem ko bi jaz imela 150 kil. (*pa se to pravzaprav ne pomen da bi morala bit nadnujno fous). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2006 p.s. (namenjen indigu) v bistvu mi gre to od nekdaj na jetra, da ce ti kaj ni vsec, si fous. ej, blazno so mi zoprne (vidt jih ne morem): demi more, meg ryan in se katera.a mi res ne smejo bit ne vsec, brez da sem fous v lajfu?aja pa se cameron diaz. se podpišem pod tole vse. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Mene pa motijo take stvari do te mere, da bi jih prepovedal. Zakaj.VSak more pr seb razčistit nč druzga.Pol bi te scene same od sebe šle tja kamor pač.Kok je družba bolana se vid pr teh tvojih anoreksičnih puncah si suha ja jst mam index kar lepo 21 Tud mene suhice sploh zanimajo ali motijo. Zanima me od kod ta obsedenost s suhostjo in od kod je to naenkrat postala vrednota in merilec uspešnosti v življenju. U redu, če so nekateri po naravi suhljati, pač takšen so, drugo pa je da se stradajo in si privoščijo šalco riža na dan zato da ohranjajo tako postavo. Morš pustit svojemu telesu mal svobode, mal užitka Toj nesamozavest, strah.Nč druzga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.