Skoči na vsebino

rdeča oznaka

pokowc

Recommended Posts

V bistvu ne štekam... :>))

Kakšna rdeča oznaka? Misliš namesto modre na globusu, ki je zdaj ikona? Rdeča kot imaš ti pokowc rdeče zvezdice?

Barve se najbrž da spreminjat, vendar ne vem, če tudi teh ikon, že obstoječih.

Če pa se da, pa bomo seveda zrihtali.

Se oglasi še Admin.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

To bi bilo možno, če bi uporabila Chat, ki je v paketu Foruma.

Tako je ikona ena/takšna, ikona od Chata pa samo stoji na Forumu in nima zveze s Forumom in se to ne da.

Ta ikona se uporabi, kadar gre za hiperpovezavo (tu je drugačna, da se takoj vidi, da gre za Chat - torej drugo zadevo in ne Forum).

Chat sva dodala veliko pred Forumom, tako sva ohranila obstoječega in ne uporabila tega, ki je skupaj s Forumom, ker ima veliko več funkcij.

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Admin je trenutno odsoten. Ko se vrne, se bo pozabaval s temile možnostmi - če bodo. Razumem pa, kaj misliš - to bi bilo res ql. :)

Marsa

Picasso

končno.

hvala

cool

sej lahko doda tik spodaj k globusu tisto ta rdečo ikono.

res je Hitro vidno bolj privlačno;menim,da publika rabi vidljivost in pretočnost podatkov koj ko se odpre stran,da je razvidna in pregledna no ja, vsaj tako nas učili na tečaju.

pokowc

Se vidi, da se je začelo "tvoje" obdobje... v teh dneh se mi zdijo tvoje objave še posebej živahne in lucidne.. ;~}

Marsa

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...