Sebastjan 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Pika, super si. Pa še fajn zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Liberation is when the mind does not long for anything, grieve about anything, reject anything, or hold on to anything, and is not pleased about anything or displeased about anything. 8.2Ashtavakra Gita Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 You either make yourself miserable or you make yourself strong. The amount of work is the same. (Carlos Castaneda) Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 The Heart is capable of sacrifice. The Heart is able to forgive and repair,it can change its shape to let us init can expand to let us out.It can ache for us and stretch for us, and die for us.And bleed and bleed us into this difficult...wondrous world. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Like the eyes are here to cry, the mouth to rip, the hands to grab and to hold,so the heart is here to bleed... and we are here to serve the history... and not each other... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 We are here to serve others, what others are here for I have no idea. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ljubezen je dajati,a če ne znaš sprejemati,je edino kar zmoreš-jemati. Ko doumneš,da je čas,v katerem si zdaj,ta hip,edino ,kar imaš,ko si ne želiš več nazaj v čas,ki je že bilin ga ne bo nikoli več,ko v sebi hvaležno sprejemaš vse bolečine,ki jih nisi želel,ko v sebi hvaležno sprejmeš praznino vsega,česar nisi doživel,tedaj si miren in tih,znaš sprejemati,zato se lahko začneš učiti:Dajati.Hoditi.Ljubiti.Biti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Tako ljubezen kot sovraštvo, oba sta enako pogubna. Le da dejanja ljubezni poveličujemo, sovraštvo pa ima negativen predznak. P.S. Poleg tega, da imamo pri ljubezni občutek, da nam je v njenem imenu prav vse dovoljeno. Kdo ali kaj nam je že vsem v pogubo Ne ljubezen, ne sovraštvo, čustva so nam v pogubo... (a je to res?) Vidš Marsa, potem pridem enkrat do sočutja, do čutenja sveta in ne vem kaj bi z njim Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Pa ja de...ogenj je ogenj...ali si z njim prižgeš cigareto, podkuriš v kaminu, na njem spečeš kostanj al pa požgeš hišo in gospodarsko poslopje piroman.press **** In zakaj bi bil ogenj slab ali dober, norec je tisti , ki ga nespametno uporabi? Čustva so moč dobra ali slaba, bodi ti njihov gospodarvčasih jih je treba na oštro pa v kotvčasih pa objet pa pocrkljatvse v pravih mejah,če nam ne bi bila potrebna bi jih evolucija že zdavnaj pokopala I think so Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 O Lia, sem že pogrešal tvoje nihilistične poste Evo, eno za čuječe... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ne me šopat...kaj me boš pogrešal, pogrešaš lahko dobrega avtomehanika,kuharja, ljubimca, dober gospodinjski servis, .... ne pa staro nakladalko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ne me šopat...kaj me boš pogrešal, pogrešaš lahko dobrega avtomehanika,kuharja, ljubimca, dober gospodinjski servis, .... ne pa staro nakladalko Lia's back All Right Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Of course man is not free to choose the good — any choice is a choice of the good. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 I WISH to emphasise that purity of the heart, the mind and the consciousness is more important for progress than even Meditation and Prayer.Sai baba Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 WHEN you have attained true wisdom, you will find that good fortune should not be gloated over, nor bad fortune grieved over. The Hero treats both with equal unconcern. They are breezes and storms that cannot affect the depths of the Ocean of Bliss in the heart of Man. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Vsaka kriza je priložnost za ponovno rojstvo,za ponovno spočetje,za spremembo,ki nam bo pomagala pri rasti in izpopolnitvi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Inter feces et urinas nascimur Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Inter feces et urinas nascimur pišeš poljudno bralcu prijazno in ženskam in otrokom poučno prosim prevod prevod po občutku nekaj v zvezi z urinom in blatom, se motim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Rabim tisti izrek in avtorja, nekaj takega kot:"Moč je v sedanjem trenutku"Marsa, or sambadi els help mi! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Pujsa najlepša ti hvala!Gugl je našel tvoj svinjak in v njem tole: LOUISE L. HAY: Točka moči je vedno v sedanjem trenutku glih na tega sem mislil. P.S. Sem poizkušal prej na več načinov brezuspešno... pa tega je kar nekaj, podobnih...ponovno sem našel Načela HUNEpa še tale prevod:Aloha Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 pišeš poljudno bralcu prijazno in ženskam in otrokom poučno prosim prevodprevod po občutku nekaj v zvezi z urinom in blatom, se motim Filozof Mladen Dolar piše v sobotni prilogi o gnusu in je uporabil ta rek, ki pomeni, da se rodimo nekje med dre**m in sc**jem Tako, da so tudi tisti, ki imajo vsaj malo upanja v ta svet in na koncu svojih komentarjev postajo mavrice, že s svojim rojstvom usojeni na človeške eksternalije Je fajn članek, mogoče se ti utrne kakšna misel trenutka... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Hvala...nisem utegnila prebrati, sem delala esej o največji puščavi na svetu, pa zrem v fotko , pa take lepe potičke, zložene vrh lončene peči, na takle drek kamelji vsa Saharska Afrika peče kruh...tak da hvala za namig, modra misel pa takoj: Bog iz blata delo zlato in iz zlata blato. Vsak kdor te v drek potisne, zato še ni tvoj sovražnik in vsak , ki te iz njega povleče, zato še ni prijatelj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Prijatelj:Tisti,ki ve vse o tebiin te kljub temu ljubi.-Elbert Hubbard- Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 Rad bi imel, pa nočeš vzeti. Nikoli ne boš imel, če ne boš vzel.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 You got to find a way to survive, cause they win when your soul dies .. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.