Antoninus 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Vzgoja je organizirana obramba odraslih proti mladini. Mark TwainOdlično Izobraževanje pa je stresanje prahu iz ene lobanje v drugo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2007 srce je skladišče...lepih besed Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Zajčje oči so drugačne od sovjih. (Grški pregovor) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 zgodil se bo čudež (iz svinjske repe prerokovano) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 že naslou teme je tak, da.... piči miši hitr mim... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 "Iz česar pa stvari nastajajo, v tistem tudi minevajo po Nujnosti; zakaj druga drugi plačujejo kazen in poravnavo za krivdo po redu Časa." Ommmmm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 kriv je...kdor krivdo pozna by satarash el pasuljche Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 vsak nezemljan...ki obišče zemljo...si je sam kriv by irski seter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 zunanjosti...se je mogoče...odreči...v notranjosti by...who give a fuck Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 uooo.... I call this makotrip Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 klanjati se...mojstru...je umetnost majhnih by...you know who Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 uooo.... I call this makotrip to so še samo ostanki...nekega bednega egotipa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Sprememba je mati radosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2007 L'amico e´ come l'acqua nell deserto. italijanski pregovor:Prijatelj je kot voda v puščavi. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 L'amico e´ come l'acqua nell deserto. italijanski pregovor:Prijatelj je kot voda v puščavi. Bo držal ja, namreč, ko jo najbolj potrebuješ, ga nikol ni zraven Ampak pol ni prijatelj... Reductio ad absurdum Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2007 Bo držal ja, namreč, ko jo najbolj potrebuješ, ga nikol ni zraven Ampak pol ni prijatelj... Reductio ad absurdum ha ha Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ja prijatelj mora bit vedno zravn Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 vesolje ni odzunaj vesolje je v meni Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 vesolje nisem jaz zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2007 ne boj se drugačnih... naj se oni bojijo tebe Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 success is not important and failure does not matter. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 5. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2007 i agree... ne moreš rešiti problema od nekoga,če tega ne želi storiti sam.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 dont be lazy everything matters Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 BE be lazy everything matters Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 "Biti to, kar si v svetu, ki se noč in dan trudi, da postaneš nekdo drug, za vsako človeško bitje pomeni bojevati najtežjo bitko, ki se nikoli ne konča." Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.