Guest sstane 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Pahor je zmagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 za moje pojme je bil najbolj dolgočasen.tisto ženšče se je vsaj neki trudlo bit zanimivo pa kaj povedat. pahor pa itak vse stavil sam na svoje modre učke, nasmešek pa svoj stas. kakšne politične v oblačke zavite govore je mel. dober nej ma to kadar nagovarja pač folk, da ga voli. sam piramida mi pa glih ni zgledala tak tip oddaje.dober je zadel edin domicelj. je bil vsaj mal zanimiv pa provokativen. čeprav na trenutke mal ponesrečeno. ampak kapo dol. rajši na tiste trenutke mal ponesrečeno. js že ne bi mogu tok hit sklaplat skupi take govore. pa še fajne asociacije je mel na vse sorte.na trenutke ga je mal zanesel pa je že micen nabijal. sam folku je blo pa všeč.važn, da je zanimiv za gledat. predstavlite si, da bi gledal tri take pahorje. sej bi blo isto kot, da bi dopoldne prešaltal na tv2 - poslanske seje. drugač pa dvomim, da bom še kdaj gledal tolele piramido. ne vem kaj bi mel od tega. glih kej preveč zanimiva al pa zabavna oddaja mi ni.. kje je brez zapor/zavor pa odklop mogoč no, če me bo glih ujela doma pred kavčem pa ne bo nič bolj pametnega od tvja al pa mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Še ena oddaja s praznim besedičenjem za ubijanje dolgčasa pred televizorjem. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Celo gledala! Komentar: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Skropucalo ala Jerry Springer. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Celo gledala! Komentar: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Skropucalo ala Jerry Springer.Aha, se pravi, nisem nič zamudila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Aha, se pravi, nisem nič zamudila Zamudila pa si - huronski smeh ob vseh teh neumnostih. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Voditeljica mi je ful seksi... bi lahko gledal oddajo tudi če bi bli vsi trije gosti domicli Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 pahor pa itak ... kakšne politične v oblačke zavite govore je mel. a res, sploh nisem opazla, k sem sam ucke in nasmeh vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jz sam , ko Pahorja vidim na tv,takoj prestavim na drug program oz. ga kr izključim..Bljak,kok je ta moški ......Zdj še mam večji odpor do njega od kar kolegica dela na ministrstvu in mi je tolk stvari povedala o njemu..Eh,jebeš te njegove lepe oči..Kot celota je .. :xx!: Moje mnenje pač.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jz sam , ko Pahorja vidim na tv,takoj prestavim na drug program oz. ga kr izključim..Bljak,kok je ta moški ......Zdj še mam večji odpor do njega od kar kolegica dela na ministrstvu in mi je tolk stvari povedala o njemu..Eh,jebeš te njegove lepe oči..Kot celota je .. :xx!: Moje mnenje pač.. A ne kok je :xx!: .Jest ga sam po tv gledam pa mi je tok :xx!: .Tok se sil da to ni res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 A ne kok je :xx!: .Jest ga sam po tv gledam pa mi je tok :xx!: .Tok se sil da to ni res Ma,ja ..Tale Pahor je ful :xx!: .Sili,slini se..ma tečen je ..Škoda besed za njega. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Jz sam , ko Pahorja vidim na tv,takoj prestavim na drug program oz. ga kr izključim..Bljak,kok je ta moški ......Zdj še mam večji odpor do njega od kar kolegica dela na ministrstvu in mi je tolk stvari povedala o njemu..Eh,jebeš te njegove lepe oči..Kot celota je .. :xx!: Moje mnenje pač.. A ne kok je :xx!: .Jest ga sam po tv gledam pa mi je tok :xx!: .Tok se sil da to ni res Ma,ja ..Tale Pahor je ful :xx!: .Sili,slini se..ma tečen je ..Škoda besed za njega. :xx!: Ne tko pisat, k bodo hudi ..........aja sam name so bli , ker sem prvi tle o nejem imel tako mnenje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Ne tko pisat, k bodo hudi ..........aja sam name so bli , ker sem prvi tle o nejem imel tako mnenje Ma ne, na kurac mi gre k glumi.Ni to kar je.Pizda maršal Tito se ni tko obnašov no Je razlika če glumiš karizmo al pa to si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Nisem gledala oddaje A daj je bi B.P. tolk grozen skor ne morem verjet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 ti pa tvoja barbika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Nisem gledala oddaje A daj je bi B.P. tolk grozen skor ne morem verjet Sej zmer, ne sam zanč.Če neb tok glumiv bi bil pomoje ful uredu.Sem zdi daj mal preveč fan od JFK ja .Pa dobr sej njegova stvar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Sej zmer, ne sam zanč.Če neb tok glumiv bi bil pomoje ful uredu.Sem zdi daj mal preveč fan od JFK ja .Pa dobr sej njegova stvar tole te pa podprem si dobro primerjavo najdu po moje zato k nima taprave bejbe ob sebi da ga malo u red spravi ti pa tvoja barbika če bi bil moja barbika se že nebi tako obnašal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 ok, a poznate folk v resnici? a poznate njihove odzive? njihobe slabosti? nisem gledala oddaje ampak nikoli ne bi sodila člvoeka ki ga ne poznam osebno... s katerim ne preživim trenutke zmage in poraza. me zanima kako bi se mi predstavili v mediju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Voditeljica mi je ful seksi... :xx!: :xx!: :xx!: če bi jo videl v živo .. tisto njeno ogromno rit (dimenzij Jelene iz E plus), pa kako naduvana je ta baba ... jao :xx!: Na Pop TV je ama nihče ni maral ... še v montaži so se je otepali ... so se samo drli "ZASEDEN!!!" ko je mimo prišla s svojo kaseto ... pa vsak dan takoj zjutraj v masko, pa na prispevkih obvezno tudi ona v kadru, bože ne daj, da samo "gost" ... po moje so na POP-u cel žur organizirali, ko je šla ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 ok, a poznate folk v resnici? a poznate njihove odzive? njihobe slabosti? nisem gledala oddaje ampak nikoli ne bi sodila člvoeka ki ga ne poznam osebno... s katerim ne preživim trenutke zmage in poraza. me zanima kako bi se mi predstavili v mediju? pusti jim veselje vsak lahko razmišlja in napiše svoje mnenje očke ma da strmiš vanje in energijo, ki jo marsikdo ne more občutit le redki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 ok, a poznate folk v resnici? a poznate njihove odzive? njihobe slabosti? nisem gledala oddaje ampak nikoli ne bi sodila člvoeka ki ga ne poznam osebno... s katerim ne preživim trenutke zmage in poraza. me zanima kako bi se mi predstavili v mediju? To se vse da vidt pr javi osebi .Sicer je pa njegova stvar ne moja Kuko bi se mi predstavili Za začetek bi blo že dost to da bi bili taki kot smo posod drugje: doma, pri kolegih,pri ženi itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 a res se vidi pri javni osebi... veš jaz v svojem kraju sem javna oseba in folk me v bistvu sploh ne pozna... spozna me po nasmešku, po lepi besedi, gesti (bolj me poznate vi). ne pozna pa mene. in osebe ki niso po karakterju igralke se ne znajdejo v javnosti... sem imela priliko spoznat veliko znanih oseb ki se mimo kamere in mikrofona obnašajo povsem drugačno... recimo za vas so fantje kakšne slovenske in skupine face in uau, zame so brezvezni vase zaljubljeni osebki,.-... To se vse da vidt pr javi osebi .Sicer je pa njegova stvar ne moja Kuko bi se mi predstavili Za začetek bi blo že dost to da bi bili taki kot smo posod drugje: doma, pri kolegih,pri ženi itd.te pokličem na intervju, boš videl kako lahko je ko ti v glavo useka dejstvo da te gleda oz. posluša toliko in toliko tisoč ljudi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 a res se vidi pri javni osebi... veš jaz v svojem kraju sem javna oseba in folk me v bistvu sploh ne pozna... spozna me po nasmešku, po lepi besedi, gesti (bolj me poznate vi). ne pozna pa mene. in osebe ki niso po karakterju igralke se ne znajdejo v javnosti... sem imela priliko spoznat veliko znanih oseb ki se mimo kamere in mikrofona obnašajo povsem drugačno... recimo za vas so fantje kakšne slovenske in skupine face in uau, zame so brezvezni vase zaljubljeni osebki,.-... Ah dej no.Sej javno življenje je gluma nimam kej rečt.Sicer jest se prej poglobim na ozadje človeka kot ospredje ki ga vidim in res kot ti praviš vsi glumijo ker to je ene vrste teater.Pa se ti zdi to uredu,pošteno.Ljudem se smejčkaš, misliš si pa svoje.Reč kar češ sam tle zgubiš svojo identiteto, svojo pravo sliko,karizmo.Car je Popovič.Sicer je tut mal glumac vendar zlo dobr kaže v javnosti svojo resnično energijo isto Jankovič ki se sicer skriva za nasmeškom sam je kokr tolk pristen.Politika je teater in zadnje cajt ljudje bol verjamejo pristinim ljudem kot glumcem(politikom) sem zdi. -...te pokličem na intervju, boš videl kako lahko je ko ti v glavo useka dejstvo da te gleda oz. posluša toliko in toliko tisoč ljudi... Eh, čes u temu fohu ti ne sme bit problem po par intervjujih.Če ti je, pol je bol da greš kej druzga počet.Vse je od tebe odvisn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 evo jst ne glumim, prisežem ... res... tolk si me že lahko spoznal na forumu... smejčkam se, ker je se vedno smejčkam, lepo besedo namenim, ker jo z veseljem namenim... ampak ne poznajo mojih strahov, mojim šibkosti... Eh, čes u temu fohu ti ne sme bit problem po par intervjujih.Če ti je, pol je bol da greš kej druzga počet.Vse je od tebe odvisn.premisli... si pevec, član skupine ki je najbolj uspešna v Sloveniji, sovražiš pa govorit o sebi... boš igral na intervjujih al šel zaradi stranske vloge - intervju na tv ali radiu ali za časopis počet nekaj drugega, ker za bobni al ob kitari al mikrofonom si pa res ti ti????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 evo jst ne glumim, prisežem ... res... tolk si me že lahko spoznal na forumu... smejčkam se, ker je se vedno smejčkam, lepo besedo namenim, ker jo z veseljem namenim... ampak ne poznajo mojih strahov, mojim šibkosti... Hm zakaj bi jih poznali, oziroma zakaj bi jih skrivala.Noben ni perfect in najslabše je rečt da jih nimaš namesto da bi jih probala počas postopoma odpravit.Če pokažeš svojo slabost ne pomen das slabič premisli... si pevec, član skupine ki je najbolj uspešna v Sloveniji, sovražiš pa govorit o sebi... boš igral na intervjujih al šel zaradi stranske vloge - intervju na tv ali radiu ali za časopis počet nekaj drugega, ker za bobni al ob kitari al mikrofonom si pa res ti ti????? In zakaj bi te bilo strah govorit o sebi .Zakaj bi skrival kar koli.Živi pošteno in nimaš kej skrivat.Vsak problem ma temelje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.