Skoči na vsebino

Piramida

Guest sstane

Recommended Posts

Jelinčič je pa primitivec a la grande xrolleyesx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 144
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xyesx ...kot on opredeljuje cigane je potem cigan vseh ciganov...... x;)x x:Dx Mnogo kaz. postopkov, ovadb, orožje, nekulturen, nespoštljiv, lažniv itd. itd.....potemtakem po njegovem....pravi cigo. x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa je zmagal... ej, slovenčki smo taki kurčki, pigzigmarji, lulčki a zastopš... to ne more biti res... tako lahko glasujejo samo največje pič** x;)x

ajd... ni moj dan xrolleyesx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ampak kolk je fajn poslušat Tino G, ko začne govoriti o Vrednotah x:px ... mislim, celi dan bi jo gledal in poslušal x:Dx x:px x;)x

Ampak se ne zezam... :palec:

x^x

xyesx x:o)x

Jelinčič je pa primitivec a la grande xrolleyesx

Se popolnoma strinjam. :xx!:

Possible—but highly unlikely.

Pa je zmagal... ej, slovenčki smo taki kurčki, pigzigmarji, lulčki a zastopš... to ne more biti res... tako lahko glasujejo samo največje pič** x;)x

x:Dx x:Dx

Ni videt, čist razsodno mi deluješ.... x;)x x^x Kak jih nateguje :eek: :xx!: (še bom jst mal zabentil), pa to ne Rome, ampak Slovence...... x;)x Samo jim paše zgleda. :vragec: x:Dx

K. Čapek

Ja, zmagal... x:Dx :vragec:

Kot da to kaj pomeni... x:Dx

Razen tega da je nekaj tisoč primitivcev non-stop visel na telefonih...

Meni je samo smešen.

Oziroma bi bil, če ne bi bil s svojimi idejami in razmišljanjem tudi nevaren.

Mislim da do naslednje Piramide lahko pričakujemo še kakšne barikade... :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest sstane
.

Sistem piramide je pač tak, da zmagajo politiki saj glasujejo na stroške stranke inje to pač njihova najboljša reklama. :vragec: :vragec: :vragec:

Upajmo in upam, da to danešnje glasovanje ni splošno mnenje :o|o:

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...128_3085023.php

Dam link od dramatičnega in ekskluzivnega POPTV-ja, čeprav na nacionalki (http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=126982) kao ni nič omenjeno... mogoče pa le zato ker se je tam dogajalo...

Ja, nič... mene je že čez TV ujeliz :vragec:

xrainbowx

Fernando Pessoa

Žalostno je da politika zmaguje povsod , še bolj žalostno da zmaguje tak nestrpnež kot je Jelinčič. :xx!:

Milsem, da je tole totalna nestrpnost do Romov, kljub njihovim napakam.

Sistem piramide je pač tak, da zmagajo politiki saj glasujejo na stroške stranke inje to pač njihova najboljša reklama. :vragec: :vragec: :vragec:

Ali pa gre folku za 150 jurčkov?

Sem gledal Jelinčiča, končno eden, ki se ne dela gospoda in velikega strpneža. Samo je pa pribit s tem nacionalizmom.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Jelinčičevo obnašanje je naravnost grozljivo. Najosnovnejša olika mu je povem tuja... :xx!:

Lahko si pripopa še 15 "Plemenitih", pa zato ne bo čisto nič bolj plemenit.

Podn

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Dnevnik-Novice

Dnevnik - o sinočnjem dogajanju v Piramidi.

Moj komentar o plemenitem - **********************

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Alef lahko mu daješ zvezdice, pač podpiraš nestrpnost in imaš tako mnenje x:Ix x?x :o|o: :sori: .

Po mojem mnenju bi morali oddajo prekiniti in izločiti Jelinčiča zaradi rasne nestrpnosti in blatenja Romov.

Vodstvo RTV SLovenije pa bi moralo ukrepati, saj se ve kdo je izbral trojico v oddaji ob takšni situaciji v problematiki Strojanovih.

A ti ne veš kaj pomenijo zvezdice v tekstu?

To je... x:Dx :vragec: ...način kako kulturno napisati nekaj grdega, samocenzura... x:Dx

Da ti dam primer - namesto da napišem kurac bom napisal k****... x:Dx

Kapiraš?

Namesto tistih zvezdic si lahko zamišljaš kar hočeš. x;)x

Ker tisto kar res mislim o njem ni za objavo... :xx!: :vragec: x:Dx

Se vidi da si še zelen tu gor... x:Dx xsrcx

x:Dx x:o)x x:Dx ...od ovce :vragec: x8Dx

A plemeniti? x:Dx x:Dx :vragec:

Ne kurac, Zmago... x:o)x

:inocent: ..kaj pa vem, to s ti reku, sn sam prečital kar si napisu.... x;)x x:Dx

:eek: xrolleyesx x?x

Jaz sem napisal samo ******** itd... x:Dx

Tisti kurac je bil le kot primer... x:Dx x:Dx x:o)x

Se strinjam x^x x^x x^x x:Dx

No, eno lekcijo si že dobil... x:Dx

O zvezdicah, kurcih in ovcah... x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

:eek: xrolleyesx x?x

Jaz sem napisal samo ******** itd... x:Dx

Tisti kurac je bil le kot primer... x:Dx x:Dx x:o)x

:eek: :eek: ...hočeš rečt, da ne znam brat al kva? :xx!: Tam si lepo napisal kurac od ovce in ne se vadit zdej! Evo dokaz....********************........evo, tko. x^x x:Dx

K. Čapek

:eek: :eek: ...hočeš rečt, da ne znam brat al kva? :xx!: Tam si lepo napisal kurac od ovce in ne se vadit zdej! Evo dokaz....********************........evo, tko. x^x x:Dx

****** *** ***, **** ****. a ne? Kot pribito x^x

xrolleyesx xrolleyesx :vragec: x:Dx

Nepismeni... :vragec:

In iz lekcije v lekcijo vse bolj napredujem, hvala ti x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

Še malo pa boš skoraj tako pameten in izkušen kot jaz... x^x x^x x:px x:Dx

xsmx

Nepismeni... :vragec:

Evo, čista demagogija, manipulacija, populizem..........preberš kaj napiše, mu predočiš, da je napisal kar je, dokaz trdn k skala, on pa tul, da si nepismen..... Mah, svašta.... xrolleyesx x:Dx xcivx

K. Čapek

Evo, čista demagogija, manipulacija, populizem..........preberš kaj napiše, mu predočiš, da je napisal kar je, dokaz trdn k skala, on pa tul, da si nepismen..... Mah, svašta.... xrolleyesx x:Dx xcivx

Ja, ja... :vragec: xrolleyesx

Saj sem jaz tud pričakoval da bi ti kao pravnik pa vsaj brat znal... :vragec: x:Dx x:Dx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...