Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Če zmaga Hrvatič se izselim iz države... Po dosedanjih zmagovalcih bi pa to res prebilo sodu dno..... :xx!: No, lahk (mal) še ostaneva.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Po dosedanjih zmagovalcih bi pa to res prebilo sodu dno..... :xx!: No, lahk (mal) še ostaneva.... ...ostanemo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ....no, saj če bi morli it bi pa mel dobro družbo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ....no, saj če bi morli it bi pa mel dobro družbo Ahmmm...sam jaz bi zbral Nizozemsko...baje tam prostitucije na manjka...pa še kak neb škodil ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 O tem ne bi vedel ničesar...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Jaz tudi za Jorasa.....finale grem pa itak v živo gledat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Yes, yes, sem navijal za Ano... sva si čist podobna sam, da ima ona jajca aja, jaz bi šel na vzhod Oooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 O tem ne bi vedel ničesar...... joke Jaz tudi za Jorasa.....finale grem pa itak v živo gledat Yes, yes, sem navijal za Ano... sva si čist podobna sam, da ima ona jajca aja, jaz bi šel na vzhod Oooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Tibet ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 finale z B.P. itak Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 finale z B.P. itak B.P. ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Tibet ?! neizprosne širjave tišine in miru u must read my mind Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ...ostanemo ! Kaj pa tvoja župa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Danes je za zmago na vrsti Polonca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 polonca je moja soseda.... fejst baba....no....ne lih za pogledat....ampak pametna.....redkost... vida ma pa tut kr dobre... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 polonca je moja soseda.... fejst baba....no....ne lih za pogledat....ampak pametna.....redkost... vida ma pa tut kr dobre... Vida ni v pravi stranki, nima šans Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Vida ni v pravi stranki, nima šans chist mozhn....ampak!!!!!!....v avtobusu se pa potih pogovarja... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 chist mozhn....ampak!!!!!!....v avtobusu se pa potih pogovarja... zlomk....tralalaBemti, sem falil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 KR FEJST ZANIMIVA ODDAJA..SPLOH SOGOVORONIKI... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 KR FEJST ZANIMIVA ODDAJA..SPLOH SOGOVORONIKI... ja....kr fletno blo.... sam bemu....TVOJIH sogovornikou pa nism opazu... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ampak!!!!!!....v avtobusu se pa potih pogovarja... zlomk....tralalaItak smo zahodnjaki in severnjaki bolj kulturni od južnakov, kot je rekla Vida Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Piramida mi je sicer obupna oddaja, ampak vseeno znam bit tak firbec, da vseeno malce pokukam. Že Slak v Trenjih me včasih znervira, ampak Trenja so na čisto drugem nivoju ( v pozitivnem smislu ) po mojem mnenju.Gledala sem takrat, ko je bil Pahor ( ker je bila prva oddaja in me je zanimalo ), pa potem s Peterletom in Pogorevcem. Tu je bilo meni dokaj gledljivo. Z Jelinčičem pa vse navzdol.Nisem verna...ampak neka višja sila mora pomagati Rajku Hrvatiču in Erazmu Pintarju Lepo prosim Kriza. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Nisem verna...ampak neka višja sila mora pomagati Rajku Hrvatiču in Erazmu Pintarju Lepo prosim Kriza. .....no, ajd, če bi Pintarju mal skoz prste pogledal pa to pri Hrvatiču neb melo nbenga efekta.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Gledal ponovitev zadnje Piramide... Pa koji k*** je ta Erazem b. Pintar? :xx!: Drugje kot v rumenem tisku se ne da nič prebrati ali videt o njem... Tip je polpismen, še govorit ne zna dobro.Po kakšnem kriteriju je pa on zašel noter?Že res da je Piramida poden, ampak E. B. P. je pa še za nekaj nivojev niže... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Ne meči vseh ljudi na en kup......ni vsem materialno bogastvo primarna in edina vrednota. In če že hočeš....lahko si še ne vem kako bogat, pa si konec koncev kljub vsemu še vedno "kmet"........brez zemlje. Men osebno njegovo bogastvo, če ga ima, pojma nimam, prav prisrčno dol visi........ko sem ga poslušal mi je pač deloval bedno. Je pa res, da sem ga že videl v neki drugi oddaji, kjer ni tko bedno deloval, mogoče se je tukaj sam prilagodil oddaji...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Mick, se popolnoma strinjam, toda kaj je danes merilo luzerstva, to morva razčistit, je to brezposelnost, je to da nimaš primerne izobrazbe, je to da nimaš fensi avta in bajte, ne vem, jaz se vsakodnevno srečujem s pripombami takega tipa, pa si mislim, pizda pejt to Hrvatiču govort, idiot pizdunski(ej tretja oseba, da navš kej mislu ), kaj si ti napram Hrvatiču. Tale te šiša v tvojih kriterijih in to totalno.pol mu pa iščeš tist kar nima(da je nepismen, da nima otrok, in ostale blabla tolažbe) a v tebi gori navadna zavist in to je to.Kapiš prijatelj moj, zato mu privoščim, ga pa poznam relativno dobro in moje mnenje o njem se ne izraža v superlativih, ampak....tip obožuje medijsko eksponiranje kateremu žal ni dorasel, moral bi se držat organizacij Hawaian tropic, al še boljš ultimate fightov, dovolj keša ima da bi bil oreng promoter v Evropi.. no coment (saj sem o tem liku povedal dovolj ! brez skrbi, da si je veliko denarja naredil (čez mejo legalnosti ) z drogo...in še marsikaterim prljavim poslom, kot so prevare ipd. PREVERJENO ! Saj to ti podajam info iz prve roke p.s.pa mu nisem niti malo fouš...pa še v faco mu lahko veliko tega povem, čeprav na drek se ne oziram, tako da bom raje tiho. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.