Skoči na vsebino

Piramida

Guest sstane

Recommended Posts

• Komentarji 144
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:o)x ....no, saj če bi morli it bi pa mel dobro družbo x;)x :palec: x^x

xyesx xokx Ahmmm...sam jaz bi zbral Nizozemsko...baje tam prostitucije na manjka...pa še kak :mex: neb škodil ! xsmx :inocent: :vragec: x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Yes, yes, sem navijal za Ano... sva si čist podobna sam, da ima ona jajca x:Dx x:Dx x:Dx

aja, jaz bi šel na vzhod

Oooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm x^x

x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

O tem ne bi vedel ničesar...... :inocent: xnckrivx x:o)x

joke :inocent: x:Dx x;)x

Jaz tudi za Jorasa.....finale grem :2src: :2src: :2src: pa itak v živo gledat

xrolleyesx

Yes, yes, sem navijal za Ano... sva si čist podobna sam, da ima ona jajca x:Dx x:Dx x:Dx

aja, jaz bi šel na vzhod

Oooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm x^x

x:px

Tibet ?! :2src: x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Tibet ?! :2src: x^x

neizprosne širjave tišine in miru x^x

u must read my mind :palec:

x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest sstane
:vragec:

polonca je moja soseda.... x:)x x:)x x:)x

fejst baba....no....ne lih za pogledat....ampak pametna.....redkost... x^x x:Dx

vida ma pa tut kr dobre... x^x

Vida ni v pravi stranki, nima šans :o|o: x:Dx

Piramida mi je sicer obupna oddaja, ampak vseeno znam bit tak firbec, da vseeno malce pokukam. Že Slak v Trenjih me včasih znervira, ampak Trenja so na čisto drugem nivoju ( v pozitivnem smislu ) po mojem mnenju.

Gledala sem takrat, ko je bil Pahor ( ker je bila prva oddaja in me je zanimalo ), pa potem s Peterletom in Pogorevcem. Tu je bilo meni dokaj gledljivo. Z Jelinčičem pa vse navzdol.

Nisem verna...ampak neka višja sila mora pomagati Rajku Hrvatiču in Erazmu Pintarju x:Dx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Lepo prosim x:)x Kriza.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Nisem verna...ampak neka višja sila mora pomagati Rajku Hrvatiču in Erazmu Pintarju x:Dx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Lepo prosim x:)x Kriza.

xg:Dx .....no, ajd, če bi Pintarju mal skoz prste pogledal pa to pri Hrvatiču neb melo nbenga efekta.... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Gledal ponovitev zadnje Piramide... :vragec:

Pa koji k*** je ta Erazem b. Pintar? :eek: x?x :xx!:

Drugje kot v rumenem tisku se ne da nič prebrati ali videt o njem... x8Dx :eek: x?x

Tip je polpismen, še govorit ne zna dobro.

Po kakšnem kriteriju je pa on zašel noter?

Že res da je Piramida poden, ampak E. B. P. je pa še za nekaj nivojev niže... :xx!: :vragec: x:o)x xrolleyesx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ne meči vseh ljudi na en kup......ni vsem materialno bogastvo primarna in edina vrednota. In če že hočeš....lahko si še ne vem kako bogat, pa si konec koncev kljub vsemu še vedno "kmet"........brez zemlje. x;)x :vragec: Men osebno njegovo bogastvo, če ga ima, pojma nimam, prav prisrčno dol visi........ko sem ga poslušal mi je pač deloval bedno. Je pa res, da sem ga že videl v neki drugi oddaji, kjer ni tko bedno deloval, mogoče se je tukaj sam prilagodil oddaji...... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, se popolnoma strinjam, toda kaj je danes merilo luzerstva, to morva razčistit, je to brezposelnost, je to da nimaš primerne izobrazbe, je to da nimaš fensi avta in bajte, ne vem, jaz se vsakodnevno srečujem s pripombami takega tipa, pa si mislim, pizda pejt to Hrvatiču govort, idiot pizdunski(ej tretja oseba, da navš kej mislu x;)x ), kaj si ti napram Hrvatiču. Tale te šiša v tvojih kriterijih in to totalno.

pol mu pa iščeš tist kar nima(da je nepismen, da nima otrok, in ostale blabla tolažbe) a v tebi gori navadna zavist in to je to.

Kapiš prijatelj moj, zato mu privoščim, ga pa poznam relativno dobro in moje mnenje o njem se ne izraža v superlativih, ampak....

tip obožuje medijsko eksponiranje kateremu žal ni dorasel, moral bi se držat organizacij Hawaian tropic, al še boljš ultimate fightov, dovolj keša ima da bi bil oreng promoter v Evropi..

:ermm: xrolleyesx

no coment (saj sem o tem liku povedal dovolj !

brez skrbi, da si je veliko denarja naredil (čez mejo legalnosti x:Dx ) :inocent: z drogo...in še marsikaterim prljavim poslom, kot so prevare ipd. PREVERJENO ! Saj to ti podajam info iz prve roke x;)x

p.s.pa mu nisem niti malo fouš...pa še v faco mu lahko veliko tega povem, čeprav na drek se ne oziram, tako da bom raje tiho. x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...