Skoči na vsebino

KAJ BI, ČE BI...?

teja

Recommended Posts

Če naenkrat ful denarja ali kaj....

Hišo ob morju (v katerem lahko tudi plavaš - in ne, npr., samo gledaš).

Ali vsaj z bazenom (a raje ob morju).

Potovanja - kaj pa vem... Morda bi si končno želela malo umiriti.

Želela bi tudi imeti studio, kjer bi končno realizirala svoje stvari.

Morda kar na istem mestu.

Prijetno s prijetnim, pa še koristno. :)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

JAZ, najprej bi si kupil delovna leta.

nato bi si hodil NonStop ogledovat Filme v Kolosej,

nato bi kupil trden avto,

zamenjal vse stare stvari za Nove,

pridobil bi si Vsestransko služkinjo

in

potoval z vlakom Povsod kjer pelje železnica.

pokowc

Razmišljam...

če bi bilo tako, bi itak morda še kaj ostalo.. ;) pa bi tudi jaz še kaj okoli... Vendar ne npr. okoli sveta in tudi ne aktivne počitnioce z ogledi mest...

Šla bi v kraje in bi preverila atmosfere.. :))

V Avstralijo, Novo Zelandijo, Madagaskar... Pa Mehiko...

Po drugi strani pa bi želela enkrat obiskati antarktiko.

Privlači me tudi Japonska, pa Islandija...

Šla bi po filingu...

Noro power vzdušje pa bi bilo tudi se znajti v (varni) bližini bruhajočega vulkana. Da bi to spremljala oz. gledala lahko v naravi - to bi se mi zdelo res noro.

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Da bi zadel na lotu 600 miljonov SIT. Bi bi icon_smile_shock.gif. Napil bi se ga na icon_smile_dead.gif. Potem bi denar spravu v banko, dal vezat in zivel od obresti icon_smile.gif. Zatem bi si privoscil kaksno nepremicnino, pa kaksno dobro bejbo icon_smile_big.gif. Pol bi si privoscil, hribolazenja in kolesarjenja po Novi Zelandiji, Avstraliji, Japonska, Rocky Mountains v Ameriki, ma vse bi si privoscil kar bi se spomnil. V glavnem uzival bi tako kot sedaj, "ko bubreg u loju" icon_smile_cool.gif.
Ja sam ka mali pao s lipe

Jaz bi ta denar malo razdelila med svojo družino, odbrla bi svojo dobrodelno ustanovo, preuredila bi stanovanje, šla na dopust v Španijo in tam bi se naučila plesati njihove plese. pa še kakšen tečaj za tuje jezike bi si privoščila.

• 2 weeks later...

Dobro si razmišljala, Teja....

Ravno predvčerajšnjim sem razmišljala o tem, ko sem gledala eno oddajo na Animal planet-u - namreč - absolutno bi največ casha za dobrodelne namene namenila skrbi za živali, pa za osveščenost ljudi, kajti ob teh prizorih me najbolj stiska okoli srca in v želodcu.

Živali zato, ker so v tem svetu, ki ga je "zavzel" človek, nekako najbolj nemočne...

Še otroku boš morda lahko razložil, zakaj je vojna, kaj se dogaja, ko eksplodira 50m stran bomba, poleg tega bo otrok nekoč odrasel in se že tako "vkalupil" v naš, človeški svet.

Kaj pa žival? Pridemo, si vzamemo, vzamemo si njihova bivališča, njih same in jih razkazujemo okoli, ubijamo jih, poleg tega jih "uporabljamo" v svojo zabavo - npr. pasji boji, bikoborbe ipd...

Tako bi - če bi imela dovolj casha, hotela, da se čimveč naredi za živali in bi tako največ denarja namenila njim.

Poleg tega bi denar namenila še za otroke - npr. kakšnemu bi omogočila drago operacijo, ki si je sicer nikakor ne bi mogel privoščiti.

Vendar bi se morala sama odločiti o tem in ne, da bi izpadlo tako, da bi potem edina možnost bila nakazilo na ŽR Rdečega križa (ali kaj podobnega).

Marsa

Picasso

Hm ce bi imel neomejene moznosti, sem torej naredil ze vse kar je bilo mozno, da sem prisel do neomejenih moznosti. Torej bi lahko preprosto umru, khm dosegel nirvano ect...

Aries-Libra-Scorpio

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...