teja 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 imel neomejeno količino denarja? ali pa kaj drugega.Dajte svoji domišljiji prosto pot. Kaj bi radi delali, imeli..., če bi se upali, če bi imeli neomejene možnosti? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Si vzela čas in potovala po svetu, tako v vsakem kraju nekaj časa, da ga spoznam. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Verjetno niti nebi živel dosti drugače kot sedaj, samo neizmerno bi užival ker sploh ne bi mislil na denar in pa prepotoval bi cel svet. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 zanimivo. Tudi jaz bi potovala po svetu. Če bi imela neomejeno količino denarja bi pustila tole službico in bi pomagala, nekakšen sklad bi odprla nekaj za otroke. Pa delala bi kaj samo za mojo dušico. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Če naenkrat ful denarja ali kaj....Hišo ob morju (v katerem lahko tudi plavaš - in ne, npr., samo gledaš).Ali vsaj z bazenom (a raje ob morju).Potovanja - kaj pa vem... Morda bi si končno želela malo umiriti. Želela bi tudi imeti studio, kjer bi končno realizirala svoje stvari.Morda kar na istem mestu.Prijetno s prijetnim, pa še koristno. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 JAZ, najprej bi si kupil delovna leta.nato bi si hodil NonStop ogledovat Filme v Kolosej, nato bi kupil trden avto, zamenjal vse stare stvari za Nove,pridobil bi si Vsestransko služkinjoinpotoval z vlakom Povsod kjer pelje železnica. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Razmišljam...če bi bilo tako, bi itak morda še kaj ostalo.. pa bi tudi jaz še kaj okoli... Vendar ne npr. okoli sveta in tudi ne aktivne počitnioce z ogledi mest...Šla bi v kraje in bi preverila atmosfere.. )V Avstralijo, Novo Zelandijo, Madagaskar... Pa Mehiko...Po drugi strani pa bi želela enkrat obiskati antarktiko.Privlači me tudi Japonska, pa Islandija...Šla bi po filingu...Noro power vzdušje pa bi bilo tudi se znajti v (varni) bližini bruhajočega vulkana. Da bi to spremljala oz. gledala lahko v naravi - to bi se mi zdelo res noro. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Da bi zadel na lotu 600 miljonov SIT. Bi bi icon_smile_shock.gif. Napil bi se ga na icon_smile_dead.gif. Potem bi denar spravu v banko, dal vezat in zivel od obresti icon_smile.gif. Zatem bi si privoscil kaksno nepremicnino, pa kaksno dobro bejbo icon_smile_big.gif. Pol bi si privoscil, hribolazenja in kolesarjenja po Novi Zelandiji, Avstraliji, Japonska, Rocky Mountains v Ameriki, ma vse bi si privoscil kar bi se spomnil. V glavnem uzival bi tako kot sedaj, "ko bubreg u loju" icon_smile_cool.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tadeja 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Jaz bi ta denar malo razdelila med svojo družino, odbrla bi svojo dobrodelno ustanovo, preuredila bi stanovanje, šla na dopust v Španijo in tam bi se naučila plesati njihove plese. pa še kakšen tečaj za tuje jezike bi si privoščila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2002 Veliko bi nas potovalo. Kaj pa dobrodelne zadeve? Kam bi vlagali? Se je kar težko odločit. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Dobro si razmišljala, Teja....Ravno predvčerajšnjim sem razmišljala o tem, ko sem gledala eno oddajo na Animal planet-u - namreč - absolutno bi največ casha za dobrodelne namene namenila skrbi za živali, pa za osveščenost ljudi, kajti ob teh prizorih me najbolj stiska okoli srca in v želodcu.Živali zato, ker so v tem svetu, ki ga je "zavzel" človek, nekako najbolj nemočne...Še otroku boš morda lahko razložil, zakaj je vojna, kaj se dogaja, ko eksplodira 50m stran bomba, poleg tega bo otrok nekoč odrasel in se že tako "vkalupil" v naš, človeški svet.Kaj pa žival? Pridemo, si vzamemo, vzamemo si njihova bivališča, njih same in jih razkazujemo okoli, ubijamo jih, poleg tega jih "uporabljamo" v svojo zabavo - npr. pasji boji, bikoborbe ipd... Tako bi - če bi imela dovolj casha, hotela, da se čimveč naredi za živali in bi tako največ denarja namenila njim.Poleg tega bi denar namenila še za otroke - npr. kakšnemu bi omogočila drago operacijo, ki si je sicer nikakor ne bi mogel privoščiti.Vendar bi se morala sama odločiti o tem in ne, da bi izpadlo tako, da bi potem edina možnost bila nakazilo na ŽR Rdečega križa (ali kaj podobnega). Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2002 Prijavi Deli 6. avgust 2002 Hm ce bi imel neomejene moznosti, sem torej naredil ze vse kar je bilo mozno, da sem prisel do neomejenih moznosti. Torej bi lahko preprosto umru, khm dosegel nirvano ect... Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Rada bi samo pripomnila, da se dostikrat sami sebe omejujemoin se tega sploh ne zavedamo! Stankaaaa pod svobodnim soncem Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.