strelka02 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 A tebe ...ja te. Nisem pa čist prepričana da ti mene... Ne znam drugače povedat...spečejo omleto kot en biskvit notri v maso se da pecilni prašek pa jajca,pa moka ...pa kaj vem kaj še. potem pa se ta omleta prepogne , notri pa nadevajo sadje pa smetano.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2006 ja, ja štekam vem kaj misliš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Evo Nordika da nikoli več ne rečeš kaj je to pohorska omleta Tale je sicer v živo izgledala FUUUUULL boljše kot na tej sliki ampak je bla pa taprava, s certifikatom - poiskušana na Rogli http://www.dj-slovenija.si/upload/djslovenija/mo_files/lang_slo/1138012113lScveT.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2006 evo sej sem tapravo stvar mislila . Ne bom več nikol rekla , , , še bolš , clo šla bom 1x na eno al jo bom pa doma nardila Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 To je en biskvit,ki ga spečejo ...potem pa se to upogne ,,notri pa nadeva sadje pa smetana. v slaščičarnah to prodajajo.... Je zelooo dobro..... to sem pa že sprobal, na Pohorju , mmmmmmm, bi še 5rca , kaka fotka , jst pa doma sam čokolado , nč bo treba nad hladilnik ,da mal pozabim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 evo sej sem tapravo stvar mislila . Ne bom več nikol rekla , , , še bolš , clo šla bom 1x na eno al jo bom pa doma nardila joke no, sej veš da lahko rečeš vse - več glav več ve, kaj tut pobereš od koga pa nč zato. Imamo pa pol tolk boljše izgovore za kake fajn slikce popat kdaj gremo na Pohorjeeee Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SheRa 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 jaz imam najraje s slanim skutnim nadevom in gratinirane. sladke skute sploh "ne štekam". sm pa probala narest jih brez jajc. doma imam naraven nadomestek jajc (No Egg),pa sm dala to notr, pa se mi je vse lepl na ponev, ne glede na to kolk olja sm gor zlila. a kdo dela brez jajc? s čim nadomestite? sej mogoče bi si mogla prej celo temo prebrat, če slučajno kje že piše, ampak vseeno kr vprašam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 A tut če delaš v teflonski ponvi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SheRa 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 ja v teflonski sm delala. pa se je vse popal, tko da obrnt nism mogla. pol je pa v smeti letel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 si mogoče probala dat v maso olje? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Vauuuuuuuuuuu............Pohorska omleta kje so tisti časi, ko jo je imela vsaka oštarija Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Vauuuuuuuuuuu............Pohorska omleta kje so tisti časi, ko jo je imela vsaka oštarija Auuuuuuuuuuuu.............kje so tisti časi , ko so nas bile vse oštarije polne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Auuuuuuuuuuuu.............kje so tisti časi, ko sdo nas bile vse oštarije polne vse mine in vse se spremeni in potem le spomin živi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 vse mineMene še ni po palačinkah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 sovražim palačinke :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 ne pa ne bom..glih dans jih najbol sovražim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 oh, klarus, kolk si ti hecna jest tut ne bom nikdar ničesar žalega rekel čez palačinke...razen čez kuharja, če jih bo zažgal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 cashy ti si pa en srček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 cashy ti si pa en srček wiii tale stavek gre pa v tisto temo, kjer so komplimenti, ki so nas najbolj ganili in osrečili Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Palčinke so pa ja dobre. meni so najboljše orehove, pa tudi skutine mljask za usta obliznit. je pa fino če daš v maso mal piva al pa radenske.... so palčinke bolj rahle ...mehke. No nekateri dajejo v maso še pecilni prašek ali pa jedilno sodo. Jih pa potem, ko jih nadevam še mal popečem v pečici. Drugače pa edino kar ne maram ne marm palačink z evrokremom , nuttelo , viki kremo...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 wiii tale stavek gre pa v tisto temo, kjer so komplimenti, ki so nas najbolj ganili in osrečili za palačinkojedce....pa z domačo slivov marmelado bojo filane Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Sam sicer nimam nobenih novih idej pa receptov... Ampak ste že tolk napisal tu noter da lahko komentiram samo tole: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 za palačinkojedce....pa z domačo slivov marmelado bojo filane Pa klarus no, prov morš palačinkeeee biiiiiiiiii Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 ja, meni so se tudi zluštale, ko sem tole temo prejle brala pa mi je mami malo prej pol spekla šmorn, pa evrokrem sem si dala gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 umij si usta z milomprec Drugače pa edino kar ne maram ne marm palačink z evrokremom , nuttelo , viki kremo......:OO!: Zate pa kr zgornji post skopiram:umij si usta z milomprec Jst bi pa palačinkeeeeeeeeeee. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.