janif 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Prosim lepo smo pri palačinkah in tukaj se ne govorijo fuj , nutello jem že od malih nog, pa še vedno jo ,pa še vedno je dobra , je pa res da je ne jem vsak dan, dobre stvari se morajo jest z občutkom Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zato so bolš naturlihGlih prav slana je ena dovolj, ne tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zanimivo, jaz jih že leta in leta nisem z nutelo...se izogibam takih namazom, ker se mi takoj akne pojavijo Cashy, men so se tut delal mozolji, še zmer se kakšen naredi , sam se ne pustim motit , čez dobro hrano je ni, palačinke ali štrudelj , pri meni zmagajo palačinke , testo je boljše Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Glih prav slana je ena dovolj, ne tri raj enkrat pojem tri malo manj slane pa pri tem uživam ne pa da solim in komaj eno pojem hvala ne...... Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 raj enkrat pojem tri malo manj slane pa pri tem uživam ne pa da solim in komaj eno pojem hvala ne......Koliko kil pa kaj imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ej stane okoli 75-78 zakaj Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ej stane okoli 75-78 zakajZa moškega moje višine kar ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Za moškega moje višine kar ok Ce ti tko rečes da je pol je ok Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Prosim lepo smo pri palačinkah in tukaj se ne govorijo fuj , nutello jem že od malih nog, pa še vedno jo ,pa še vedno je dobra , je pa res da je ne jem vsak dan, dobre stvari se morajo jest z občutkom se strinjam. jaz jo sicer konzumiram v kar nezanemarljivih količinah, približno eno "stekleničko" na mesec. samo v palačinkah. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 obvezno x!x nož zraven... kok mi gre pa na živce, ko mi v gostilni vedno žlico in vilico prinesejo Neeee, palačinke se je z roko. Doma seveda, zunaj se moraš delat kulturnega Palačinke s kako navadno marmelado al pa s čokoladnim namazom so kar dobre. Ampak meni žal vedno obležijo v želodcu, tako da jih bolj redko jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 mmmm...palačinke...jest sem enostavno nora na njih rada jih jem z nutelo, ali pa napolnjene s sirom in salamo, pred pratkim pa sem odkrila še en način, ki mi je všeč, in sicer da palačinko namažen z navadnim sirovim namazom (najraje "rama, creme bonjour") potem pa po vrhu (na namaz) dam eno vrsto paradižnika in vse malo posolim, pol pa palačinko zvijem skupi in jem...res je dobro Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 pa probajte v palačinke dati kake druge sestavine naprimer smetanova skutina krema ali pavanilijevo skutno kremo ali pa... Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 pa probajte v palačinke dati kake druge sestavine naprimer smetanova skutina krema ali pavanilijevo skutno kremo ali pa... Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Lahko rečem da prisegam na marmelado ko pride do palačink, rada imam tut topljeno čokolado in orehov nadev sploh če jih jem zuni, morm pa povedat da so skutine z rozinami in zagratinirane v pečici naravnost fantastične! Najbolj pašejo pozimi za kako hitro kosilo ob gobovi juhci Aja pa od kolegice mami jih dela tko da stepe sneg in ga vmeša kasneje namesto klasično kar jajčk kuj not - pridejo mal debelejše in pri njih jih jejo s topljenim sirom. Sem probala enkrat, ni slabo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 caw Tud take so vredu z jacem prima Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Mene pa zanima, če si je kdo palačinke (brez nadeva) kdaj že shranil v zmrzovalniku. Kako dolgo so v tem primeru užitne? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 predlagam palačinke s sladoledom in različnim sadjem ... (jedla v škofji loki)njam..njam.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 pa probajte v palačinke dati kake druge sestavine naprimer smetanova skutina krema ali pavanilijevo skutno kremo ali pa...Kaj mi predlagaš za prikaz na TV PIKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Kaj mi predlagaš za prikaz na TV PIKA caw stane ce mislis glede palačink naredi jih z vanilijevo kremo ali pa z stopljeno cokolado in orehi ali pa ce jih naredis s skuto in jih gratineras odloči se sam vse so odlične izbera pa je tvoja. P.m.Vsak ima svoj okus zato je vedno tezko izbrati kaj ima nekdo rad. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 caw stanece mislis glede palačink naredi jih z vanilijevo kremo ali pa z stopljeno cokolado in orehi ali pa ce jih naredis s skuto in jih gratineras odloči se sam vse so odlične izbera pa je tvoja. P.m.Vsak ima svoj okus zato je vedno tezko izbrati kaj ima nekdo rad. Lahko enkrat pridemo posnet tvoje palačinke na moj način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 caw stane Zaredi mene lahko, sam ce se boste lahko zmenili z vodilnimi sem res radoveden kaksne so tvoje palačinke. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 caw stane Zaredi mene lahko, sam ce se boste lahko zmenili z vodilnimi sem res radoveden kaksne so tvoje palačinke.Takoj jutri bom sugeriral TV PIKI, da se pogovorijo s tvojimi za eno snemanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Takoj jutri bom sugeriral TV PIKI, da se pogovorijo s tvojimi za eno snemanje ok Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 (popravljeno) Waw Odlična tema. Ravno včeraj sem nekaj eksperimentirala z novimi nadevi za palačinke. Toplo priporočam kombinacijo Nutella + kisla smetana ali pa Nutella + crunchy arašidovo maslo(če ga nimate so tut zdrobljeni arašidi čist ok), zraven fino paše tut kisla smetana ali pa jagodni preliv, pa ne kakšen kupljen, ampak narejen iz svežih jagod. Sicer jih mam zlo rada z marelično, slivovo, malinovo marmelado, z limono. Skutine gratinirane pa sploh obožujem, sam jih že res doooooolg nism jedla. Slanih kombinacij se doma še nisem lotila, bom pa enkrat v bližnji prihodnosti. Pa še to... Zraven palačink meni ful paše breskov al pa mareličen kompot.Pa dober tek vsem Popravljeno 19. november 2006 -> eternity Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Waw Odlična tema. Ravno včeraj sem nekaj eksperimentirala z novimi nadevi za palačinke. Toplo priporočam kombinacijo Nutella + kisla smetana ali pa Nutella + crunchy arašidovo maslo(če ga nimate so tut zdrobljeni arašidi čist ok), zraven fino paše tut kisla smetana ali pa jagodni preliv, pa ne kakšen kupljen, ampak narejen iz svežih jagod. Sicer jih mam zlo rada z marelično, slivovo, malinovo marmelado, z limono. Skutine gratinirane pa sploh obožujem, sam jih že res doooooolg nism jedla. Slanih kombinacij se doma še nisem lotila, bom pa enkrat v bližnji prihodnosti. Pa še to... Zraven palačink meni ful paše breskov al pa mareličen kompot.Pa dober tek vsem Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.