Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ok Si jutri v službi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Si jutri v službi noup na bolniški do petka ce bo vse posreči zakaj Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 noup na bolniški do petka ce bo vse posreči zakajRad bi te spoznal, mogoče si izmisliva kaj izvirnega. Tvoji recepti in stil podajanja tu so super. Če lahko hodiš, pridi na kavo jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Rad bi te spoznal, mogoče si izmisliva kaj izvirnega. Tvoji recepti in stil podajanja tu so super. Če lahko hodiš, pridi na kavo jutri sstane hvala za povabilo bova se drugič zmenla za kavo sem na bolniški pa ne bi rad ven hodu se razume... ti pa boš men povedal kaj o soli saj po tehtnem premisleku tvoja sol sploh ni napak. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 sstane hvala za povabilo bova se drugič zmenla za kavo sem na bolniški pa ne bi rad ven hodu se razume... ti pa boš men povedal kaj o soli saj po tehtnem premisleku tvoja sol sploh ni napak. Ok, pošlji mi naslov, da ti pošljem paket, da ti ne bo preveč dolgčas na bolniški Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Ok, pošlji mi naslov, da ti pošljem paket, da ti ne bo preveč dolgčas na bolniški caw stane hvala mi boš dal paket ko se vidiva na kavi bay Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Zraven palačink meni ful paše breskov al pa mareličen kompot.Pa dober tek vsem Meni pa ananasov Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Gratinirane palačinke s špinačo Za 4 osebe SESTAVINE: 3 jajca12 dag gladke mokeščepec solimleko po potrebimaslo za pečenje50 dag sveže špinače5 dag mesnate slanineena srednje debela čebulasol in poperščepec muškatnega oreškamalo goveje juhe za zalivanjenariban sir za posipmasleni kosmiči za oblaganje PREDPRIPRAVA: Jajca zmešamo s presejano moko in soljo. Dodamo toliko mleka, da dobimo redko tekoče testo za palačinke. Testo naj počiva pol ure. Nato na vročem maslu spečemo palačinke in jih prihranimo. Čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarje. Slanino, s katere smo odrezali kožo, narežemo na zelo drobne kocke. Špinačo očistimo in operemo. Pečico segrejemo na 200 oC. PRIPRAVA: V primerni ponvi steklasto prepražimo slanino in čebulne kolobarje. Dodamo špinačo ter začinimo s soljo, poprom in muškatnim oreškom. Dolijemo malo juhe in hitro zavremo. Špinačni nadev porazdelimo na palačinke in jih preganemo v trikotnike. Palačinke zložimo v ognjevaren pekač, potresemo s sirom, obložimo z maslenimi kosmiči in v pečici popečemo Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Gratinirane palačinke s špinačo Za 4 osebe SESTAVINE: 3 jajca12 dag gladke mokeščepec solimleko po potrebimaslo za pečenje50 dag sveže špinače5 dag mesnate slanineena srednje debela čebulasol in poperščepec muškatnega oreškamalo goveje juhe za zalivanjenariban sir za posipmasleni kosmiči za oblaganje PREDPRIPRAVA: Jajca zmešamo s presejano moko in soljo. Dodamo toliko mleka, da dobimo redko tekoče testo za palačinke. Testo naj počiva pol ure. Nato na vročem maslu spečemo palačinke in jih prihranimo. Čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarje. Slanino, s katere smo odrezali kožo, narežemo na zelo drobne kocke. Špinačo očistimo in operemo. Pečico segrejemo na 200 oC. PRIPRAVA: V primerni ponvi steklasto prepražimo slanino in čebulne kolobarje. Dodamo špinačo ter začinimo s soljo, poprom in muškatnim oreškom. Dolijemo malo juhe in hitro zavremo. Špinačni nadev porazdelimo na palačinke in jih preganemo v trikotnike. Palačinke zložimo v ognjevaren pekač, potresemo s sirom, obložimo z maslenimi kosmiči in v pečici popečemo To je pa super recept. A si že poizkusil delati palačinke s pirino moko? Meni so odlične . Moj najljubši nadev je s skuto, limoninim sokom, malo mletih orehov, vanilij sladkor in rozine namočene v rumu. Ciao, Andreja P.S.: Jem jih za jutranji obrok Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 To je pa super recept. A si že poizkusil delati palačinke s pirino moko? Meni so odlične . Moj najljubši nadev je s skuto, limoninim sokom, malo mletih orehov, vanilij sladkor in rozine namočene v rumu. Ciao, Andreja P.S.: Jem jih za jutranji obrok + cimet in ščepec vanilije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 + cimet in ščepec vanilije... jaz bi kar Prekmurske palačinke jedla v Romeo............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jaz bi kar Prekmurske palačinke jedla v Romeo............. Hmmm, če si boš močno želela, se ti želja izpolni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Tudi limonca in vanilji sladkor je prijazna, ne? Seveda je cimet tudi super, ker ga rada dodam v razne napitke. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Tudi limonca in vanilji sladkor je prijazna, ne? Seveda je cimet tudi super, ker ga rada dodam v razne napitke. Jaz dostikrat v maso naribam tudi muškatni orešček, cimet+vanilin sladkor+limona pa uporabim kot "nadev" ali namaz...v primerih ko zmanjka domače marmelade iz malin, kosmulj in ribeza... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Jaz, odkar mi je dala Mysti idejo, tudi delam palačine s pirino moko In je prou fajn Zanč je lubi omenil, da bi z medom...wtf...men je to čist mim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 Moj full pogosto maže palačinke z medom . Men je to too mač presladko, ne vem kako lohk. Sicer sploh še nisem probala, mogoče bom naslednjič, da vsaj vidim s čim se baše Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 Jaz pa delam palačinke tud mal drugače: -spečeš palačinke NADEV:-kisla smetana-sir zrežeš na majhne trakce-šunko tudi zrežeš na majhne trakce Vse to zmešaš skupaj in se lotiš mazanja palačink. Palačinke nato pečeš v pečici 20 minut(na 180), nato jih zaliješ s paradižnikovo mezgo in daš v pečico še cca 5-10 minut, da se zapeče. Superca, pa dober tek Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Kakšna marmelada, kakšna nutela.Najboljš je limonco mal s cukrčkom zmešat in je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 al pa kr sam palacinke, brez cesarkoli not Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Najboljše so z domačo mrmelado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Najboljše so z domačo mrmeladoEh, dej ga no lomt...nutela pa banana in ananas je zakon, limona in cukr tud. Pa ta slane so tud kul, s kakim sirom, kečapom. Zdej sm pa lačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 men pa te slane palačainke oz polnjene s šunko, sirom, kečapom, hm, hm...kaj pa vem, nekak mi niso po okusu. Palačinka ima, da je sladka al pa brez file, ta mi je tut ql Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ma , kako se naredijo palačinke brez jajc? Jaz enostavno jajc ne dam, samo niso tako v redu! Obstaja kak nadomestek, kdo ve? Vem, da mora testo stat vsaj 1 uro, ampak vseeno, to ni to. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 nadomestek za jajca je čičerikina moka, ki ji dodamo vodo in malo olja, da je testo gladko Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.