klarch 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Alo povejte mi ka nj nardim stara sm 13 let in sm se zalubla v enga full sexxy učitla star pa je 35 let ka nj nardim mislim d ms tut js njemu ušeč ka nej nardim fzll ma sexy rit pa use POMAGITE ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Zakaj je potem naslov teme ljubezen, če pa gre za seks? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Da ni tale Klarch kakšn ded k se zajebava Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Mogoče. Komaj je prišla/prišel, že ima kup tem odprtih. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Un 35-letni? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Un 35-letni? a mislš na enga tvojga prjatla? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jao :OO!: Pol še bi samo to falil, da bi res bil učitln, si zamišljaš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarch 26. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2006 alo sory to je pisala moja prjatlca k ma res ta problem =) res če ji loh svetujete pište je pa to sicer njen tovariš za košarko=) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 No pol pa ji rečt naj sicer mal sanjari drgač pa kar pa pridno k telovadbi hod dobro opazujoč vsaj približno njene vrstnike.....pa bo. Jaz sem bil tud v OŠ v učiteljico angleščine zaljubljen, pa še pol klasa fantov zravn.....Luštna k hudič, smo vsi maksimalno radi k angleščin hodil, sam glede kake težave mi zna dans delat se vid da sn velik bolj njo hodu gledat k poslušat.... No in tako......pol pa me nikak ni na randi povabla, pa nič, bemu, k da me ni (razn slabih ocen v redovalnici ) pol pa sn bil mal žalostn pa to , pol pa sn se v eno sošolko zaljubu. No, pa sn spet imel probleme, nove......in tko to gre pri večini, veš.... Pih, pa tako nasveti, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 sexy rit pa use ce ma pa rit pa vse ga pa tud jst pridem pogledat.Aja kam pa? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.