klarch 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Če pišete kake pesmi al pa dobre verze o ljubezni pa tem pište=))))))))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Tvoje srce nosim s seboj.Povsod.Tvoje misli so moj sojv tunelu laži in zmot. Oh, kako rada bisvet videla skozi tvoje oči! Kaj začutiš, ko pogledaš v zvezdnato nebo?Jaz začutim tbe.Tvoje iskreno srce,tvojo čisto dušo,tvoje prostrano nebo. Kajti ti in samo tiv moje življenje privabljaš pomlad večnosti. Zato tvoje srce nosim s seboj.Vedno, prijatelj moj. Ta pesem je bila napisana za mojega najboljšega prijatelja, ki pa se mi zdaj žal ne oglasi več (je pozabil name). Imela sva se res lepo. Torej, zate, Blaž. Tale ne vem, če je lih ljubezenska, ampak pisala sem jo v takem vzdušju, da more bit. Nč ne more nadomestit tega občutka, ko sem pisala. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.